Skocz do zawartości

[społeczność] Bikerzy na codzień

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ooo, widzę, że coraz więcej pracowników służby zdrowia ;)

To i ja się przyłączę - archiwista zakładowy w przychodni. A z wykształcenia archeolog/dziennikarz/archiwista...(studia mgr i dwie podyplomówki).

Pracę mam mało sportową, ale po dniu w kurzu i papierach marzę o wyrwaniu się na rower i pokonywaniu przestrzeni...

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • Mod Team
Napisano

Od niedawna recepcjonista serwisu w Citroenie :) Na razie na okresie próbnym, ale liczę, że umowa będzie przedłużona bo praca mi się podoba i radzę sobie nieźle.

• Mod Team
Napisano

Od niedawna recepcjonista serwisu w Citroenie ;) Na razie na okresie próbnym, ale liczę, że umowa będzie przedłużona bo praca mi się podoba i radzę sobie nieźle.

Jako Dyplomowany Doradca Serwisu firm VW i Nissan ( na szczęście to już przeszłość) składam Ci wyrazy współczucia. Nie ze względu na markę ale ze względu na zajmowane stanowisko. Na początku też tak mówiłem.

• 4 tygodnie później...
Napisano

Z zawodu inż telekomunikacji

Obecnie, po kilku ciężkich latach w bankowości, pracuję sobie w sklepie sportowo-outdoorowym, dział oczywiście rowerowy (a zimą narty/deski) ;) Pełny relaks dla psychiki :D

Napisano

Czemu odszedles z naszej pieknej branzy telekomunikacyjnej? :) Pozdrawiam wszystkich ktorzy dzieki mnie maja internet CDMA z Orange w Polsce północnej ;)

Napisano

Szczerze powiedziawszy to nawet nie miałem okazji w branży telekomunikacyjnej popracować :) Już pod koniec studiów zaczepiłem się w bankowości i tak to trwało kilka lat. Ale ostatnio coraz częściej myślę o pracy w zawodzie wyuczonym

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...