Skocz do zawartości

[społeczność] Bikerzy na codzień

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team
Napisano

Absolwent technikum elektronicznego i zdany egzamin zawodowy (1z7 na 21 osob w klasie).

Obecenie student Elektrotechniki na polibudzie rzeszoweskiej :(

• 2 tygodnie później...
Napisano

Absolwent liceum. Aktualnie sprzedawca okularów przeciwsłonecznych na Monciaku w Sopocie - czytaj: jak zarobić na nowe jeździdełko :P

• 2 miesiące temu...
Napisano

Jestem leśnikiem - i teraz nie wiem, czy to zawód wpłynął na to że katuje rower po lasach czy to że katuję rower po lasach wpłynęło na to że jestem leśnikiem?

Napisano

Przyszły mgr inż. Energetyk spec. Systemy Elektroenergetyczne. A obecnie zajmuję się doborem i wyceną aparatury i rozdzielnic elektrycznych w firmie Moeller Electic Polska

Napisano

Jako że pracuję na stacji benzynowej, ludzie myślą, że znam się na blachosmrodach... a ja tymczasem zastanawiam się jak spisują się opony w rowerach, jakie mają na dachu :)

... a jaką minę robią gdy w 5 minut przypadkowemu bikerowi łatam dętkę i sugeruję skrócenie łańcucha :o

Napisano

Ja na razie uczeńgimnazjum, ale chyba będę ekonomista ;) Ale to nie jest pewne, bo tam gdzie ja mieszkam jest bardzo dużo ekonomistów i ciężko z praca ;)

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Jestem mgr-inż optoelektronikiem, pracującym jako monter systemów hydrauliki okrętowej, uczącym się by zostac drogowcem. Tak sie dzieje jak ktos kierunek studiów pomyli i sie za późno zoryjentuje.

No i sie pozmieniało. Obecnie pracuję przy wycenie i nadzorze w budownictwie infrastrukturalnym. Chyba tak to najlepiej by się dało określić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...