Skocz do zawartości

[wyzwanie] Idee Kaffee Challenge

Flash3M

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ostatnie 3 dni głosowania, czas na finish.

Przy okazji jestem ciekaw, jaka część poparcia dla mnie pochodzi z forumrowerowego? :)

Napisano

Flash, ja Cię (a zwłaszcza Twoje biedne cztery litery) bardzo mocno przepraszam za kolejne 13 głosów... icon_redface.gif

Napisano

Chciałem oddać głos, ale chyba jakaś awaria jest. Przycisk jest nieaktywny. Wcześniej, przy wprowadzaniu miałem komunikat "niezidentyfikowany błąd".

Czy ktoś może to potwierdzić?

Spróbuję później. Życzę powodzenia :)

Napisano

głosowanie było aktywne do godziny 12 dziś.

Flash o co kaman w stwierdzeniu: Ostateczne wyniki, uwzględniające wyniki Internautów oraz ranking Jury, ogłosimy... ?? Czy mimo pierwszego miejsca licząc po oddanych głosach możesz nie wygrać?

• Mod Team
Napisano

Tak sobie myślę Flash, że jakbyś znalazł sponsorów to mógłbyś zrobić porządny test kilkunastu siodeł rowerowych przy okazji :D Czekamy na werdykt.

Napisano

Za wysłane głosy, liczymy na obszerną relację i dużoo zdjęć z trasy :)

Odi, werdykt już jest, na stronie głównej są wyniki.

Napisano

Dzięki za wszelkie poparcie. Postaram się jak najwięcej danych z przygotowań i samej wyprawy jakoś utrwalić i zaprezentować.

:-)

Napisano

pierwsze 2 dni była to czysta radość (nawet w pracy), w tej chwili ogarnia mnie przerażenie... i nie chodzi o dystans (chociaż to też), ale o ogarnięcie całości z punktu widzenia organizacji... to nie to samo, co pojechać na komercyjną imprezkę, gdzie wystarczy wpłacić wpisowe i przebiec kawałek pustyni ;)

... ale uśmiech ani na chwilę mnie nie opuszcza :)

BTW. ktoś wspomniał o testowaniu siodełek... na trasie nie będzie na to czasu... przed wyjazdem muszę wybrać to najlepsze (najlepsze dla mnie)

Napisano

Myślę, że będę miał dość szosy na jakiś czas, ale z podnieceniem dosiądę górala :)

leo1: a kim ja jestem, jeśli nie amatorem? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...