Skocz do zawartości

[zakupy cz2] Ostatnio kupiony sprzęt związany z rowerami

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

^ aż tak, powiedzcie co to za lampka? Jak jest z jej żywotnością, długo świeci od wymiany do wymiany baterii?

• Mod Team
Napisano

Pancerze przerzutkowe unex, oraz wszystkie drobiazgi żeby zrobić z tego system zamknięty.

Ponad to dostałem od swojej ukochanej nową kierownicę KCNC Darkside 25,4 600mm 137 g ! Całe 28g mniej, szaleństwo :) Zapomniałbym dodać o dętkach maxxis ultralight, jednak cenzura sprawnie działa i poprawia :P

Napisano

Pixon czy Twoja Ukochana to może Chickenowa??

Ja dzisiaj zakupiłem Foxa RP23 na tył do mojego ulubionego sprzęta. A gęba to mi się tak cieszy: :002:

• Mod Team
Napisano

Peterp, zgadłeś :teehee:

A żeby nie było OT, to kupiłem przerzutkę Sram X.9 na tył.

Teraz już tylko trzeba sprzedać LX-a i zamówić gripshifty X.0

Napisano

Peterp, zgadłeś :teehee:

A żeby nie było OT, to kupiłem przerzutkę Sram X.9 na tył.

Teraz już tylko trzeba sprzedać LX-a i zamówić gripshifty X.0

Widzę że idziemy dokladnie w tym samym kierunku. U mnie przód i tył będzie X9 i Gripshifty X0 :)

Napisano

na razie skromnie:

1 x maxxis ultralight

1 x Brunox Turbo Spray

To co dla Pixona nie wymieniam bo on juz wszystko naisal :icon_cool:

A prawdziwe zakupy zaczna sie po wyplacie :laugh:

Napisano

Author Zenith 2011 w okazyjnej cenie do niego licznik sigma BC509 oraz 2 spinki srama i dodatkowy łańcuch HG-53.

ile zapłaciłeś za HG-53?

Napisano

koła ( obręcze Alexrims DH19 piasty k.k rival na maszynach szprychy sapim force)

rure turner SP7112N czerwoną

dętki maxxis welter

łańcuch shimano hg91

Napisano

^ aż tak, powiedzcie co to za lampka? Jak jest z jej żywotnością, długo świeci od wymiany do wymiany baterii?

Mactronic Wall-e, co do czasu to nie mierzyłem ale na tyle daje rade że nie męczy temat ładowania.(aku energizer)

• Mod Team
Napisano

Hmm, trochę zakupów było ostatnio ;)

Bluza z softshellu na wiosnę

Mała wiatrówka

Ocieplacze na kolana

Kask Speca S-Works

Bukłak Hydrapak Shape-Shift cośtam ;)

tarcze Avid G3CS

Napisano

Koła składaczki na Alexrims XD-lite, szprychach Sapim Race oraz piastach Novateca 711/712

Kask MET Parachute 2011, Lka, hawaii black :P

Buty SPD SH M-087 wraz ze (świetnie ujętą nazwą wyżej w tym temacie :)) korbowruchwprowadzaczami m-785 :)

Do wszystkiego dorzucę jeszcze łańcuszek accenta na 8 rz. - jakiś biedniejszy co by nie szkoda było wystawić na działanie soli i wody :)

Może jeszcze łańcuszek dartmoora na przerobienie na bransoletki :D</p>

Gość sworks
Napisano

Dziś dotarała do mnie oponka Schwalbe RR TL Ready 2.1, dobra cena myślę bo 125 zł oraz naklejki ochronne na ramę. Poza tym czekam jeszcze na parę gadżetów...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...