Vitaliss Napisano 22 Maja 2011 Napisano 22 Maja 2011 Wymieniam w napęd w moim rowerze. Potrzebne elementy chciałem kupić przez allegro jednak po doliczeniu kosztów transportu niekoniecznie się to opłaca a skompletować wszystko u jednego sprzedającego jest bardzo trudno. W najbliższym czasie będę w Krakowie.Możecie polecić jakiś dobry tani sklep z częściami rowerowymi lub jakąś dobrą sprawdzoną hurtownię?
Pavvel Napisano 22 Maja 2011 Napisano 22 Maja 2011 Kupowałem rower z paroma drobiazgami na Klasztornej. Trochę to z boku Krakowa, ale jeszcze w granicach ;P Możesz tam pewnie najpierw przedzwonić i pogadać. Mają całkiem spory kawałek miejsca na biznes P.
Fenthin Napisano 23 Maja 2011 Napisano 23 Maja 2011 Sklepów w Krakowie jest sporo. W jednych taniej są takie, w drugich inne rzeczy i znalezienie najtańszych cen to kwestia posiadania wolnego czasu i pochodzenia po nich. Sam stale zaopatruję się w 6 sklepach w zależności od tego, co potrzebuję. Jedno, co mogę powiedzieć, nie idź do Secesji, tam jest faktycznie strasznie drogo. A może jednak jakiś sklep wysyłkowy?
kello Napisano 23 Maja 2011 Napisano 23 Maja 2011 Centrum rowerowe, formicki bike, cyklotur... spójrz na ich ofertę. Wyjdzie ci taniej niż w niejednym sklepie, a mają wszystko w jednym miejscu.
kolarz87pl Napisano 29 Maja 2011 Napisano 29 Maja 2011 przejrzyj ofertę tego sklepu www.vinco-bike.pl Lokalizacja w krakowie i ceny w porównaniu do konkurencji przystępne
gremson Napisano 29 Maja 2011 Napisano 29 Maja 2011 z internetowych obok formickiego dorzuciłbym jeszcze: *ctbikeKLIK *bikestacjeKLIK *bike-centerKLIK wszystkie wymienione sklepy polecam z własnego doświadczenia - w każdym pewnie, szybko i profesjonalnie. jeśli nie chcesz czatować na aukcyjne okazje to warto złożyć zamówienie w jednym sklepie internetowym; może nawet lepiej wcześniej zadzwonić i spróbować wynegocjować jakiś ekstra rabat jeśli zakupy będą opiewać na wysoką sumkę od siebie dodam, że swój rower kompletowałem przez 6 miesięcy codziennie sprawdzając dział sprzedaży na forum rowerowym i allegro i dzięki temu zaoszczędziłem 1500zł kupując części używane lub nowe.
afly Napisano 29 Maja 2011 Napisano 29 Maja 2011 mbike kraków - większą ofertę mają na sklepie niż u siebie na stronie internetowej, również prowadzą sprzedaż na allegro więc możesz popatrzeć.
MmateuszM Napisano 7 Lipca 2011 Napisano 7 Lipca 2011 Witam Chciałbym się przyłączyć do tematu. Mianowicie na stronie unibike w Krakowie dostępni są tacy dystrybutorzy: CYCLO CENTRUM Wileńska 3 CROSSBIKE Beskidzka 30 FIGIEL Ibramowska 26 ROW-MIX Jana Pawła II 12 ROW-MIX Mogilska 99 ROW-MIX Bronowicka 4a TOMAR Klasztorna 31 SECESJA Wielicka 8l WINDSPORT Zakopiańska 56a WINDSPORT Zwierzyniecka 30 Który z tych sklepów możecie mi polecić? Chodzi oczywiście o kupno roweru czyli w grę wchodzi przejażdżka. Dodam, że będę jechał od strony Olkusza. Dzięki z góry za odp, pozdrawiam.
gdy Napisano 7 Lipca 2011 Napisano 7 Lipca 2011 w rowmixie i secesji powinni miec dobry wybór unibike. z naciskiem an secesje . mysle , że w każdym jest mozliwośc wypróbowania sprzetu przed sklepem
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.