Skocz do zawartości

[rower] 2Danger ?

mono

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

aha, czyli xt jest tylko tylna przerzutka :wink:

z aukcji wynika, ze sprzet jest prawie nowy. moim zdaniem warto: nawet jak rama sie rozleci to same "graty" sa chyba warte tych pieniedzy.

Napisano

Rower wygląda spoko i sądzę że nawet ta nieznana rama może być całkiem niezła. Może ta firma dopiero wchodzi na rynek? Ogólnie rower za tą cenę z takim osprzętem i stanem (jeśli zdjęcia prawdziwe :) ) jest wart uwagi.

• 2 lata później...
Napisano

Odświeżam posta, bo jestem ciekaw, jaki obecnie jest stan wiedzy rowerzystów nt. firmy 2Danger [minęło ponad trzy lata. Może teraz znajdą się tutaj osoby, które jeździły na 2Dangerze i mogą porównać jego jakość z jakimś rowerem firmy markowej (jeśli firmy 2Danger nie można nazwać markową)]. Jestem tego ciekaw, bo właśnie biorę pod uwagę zakup 2Dangera...

Gość BarteX88
Napisano

ja znam, są to rowery z serii sklepu BOC, widziałem je w Niemczech. Solidne rowerki ale podejrzewam że mają cieższe ramki...

Napisano

Ostatnio przykulał się do nas jeden taki na serwis 2Danger, osprzęt fajny, wszystko fajne, tylko ta rama jakaś taka makrokeszowa... spawy nierówne, farba brzydka, wykończenia detali brak - taki sh*t-bike.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...