Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 12

Odi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

DziĹ skromnie, jedynie 21km - po dĹuuugiej przerwie. Kolano nadal nie abla. :/ Za to gĹuche stuki okazaĹy siÄ byÄ wynikiem niedokrÄconej kasety. MusiaĹem ratowaÄ siÄ pomocÄ mojego ulubionego serwisu bo po remoncie rzecz jasna zaginÄĹa mi wiÄkszoĹÄ narzÄdzi. Jeszcze tylko zlikwidowaÄ te dramatyczne piski przednich klockĂłw. :)

Napisano

Skromne 36 km i... wywiad/rozmowa do Radia Kraków o stanie przejazdu kolejowego na Półanki :) Byłem tak zaskoczony, że mówiłem chyba z sensem ;)

P.

• Mod Team
Napisano

Nastawiłem budzik pół godziny wcześniej żeby przed pracą wyczyścić napęd i wykąpać łańcuch. Należało mu się bo przez dłuższy czas tylko przecierałem szmatą i smarowałem.

Napisano

Ale jutro ma być ładnie (przynajmniej u mnie) ok. 20 st wiec temperatura (oby) idealna akurat na ok 90 km

Napisano

dziś zanudzałem kolegę Jaro słabym tempem po wczorajszym za to było enduro po lesie i wpadło 45km pozdrower.

ps. niestety nie udało się wyciągnąć niedomagającego kolegi Barta z wyra <_< szkoda żeś chory ...

Napisano

Założyłem na próbę slicki do MTB i zrobiłem skromne 22km. Miało być co najmniej 2 razy tyle ale zapomniałem bidonu z piciem.

Różnica pomiędzy oponami w teren 2,1" a slickami 1,25" - ogromna.

Napisano

Regulacja przerzutek Deore Lx przód + tył u teściowego roweru, co by dobry chłopak się nie pozabijał na podjazach. P.S. Tak na podjazdach, ponieważ łańcuch z tyłu spadał za najwększą koronkę kasety :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...