Skocz do zawartości

[help] Filmy - skąd ściągnąć ?

Stukan

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team
Napisano

Polecam program BearShare. W porównaniu do osła jest rewelacyjny. Ściąga dużooo szybciej i zdecydowanie rzadziej zdarzają się podmienione pliki.

Napisano

Właśnie o to chodzi że z p2p np. bearshare mam kiepski transfer, a o torrencie nie ma co mówić. Najlepiej jakiś http albo ftp bo tutaj ściąga po ~125kB/s

Napisano

Przy odpowiedniej ilości seedow i peerow torrent sciaga nawet szybko czasem dochodzi do 100 kb/s :D:) Wlasnie wrzycilem NWD 5 do sciagania i za ok 20 godzin bedzie ;);) ale zaznaczam ze sciagam tez inny stuf wiec ma prawo tak wolno

Napisano

Na laczu sie nie znam bo to siec. Ale teraz NWD skoczylo do 53 kb/s i za 3h i 20 min bede mogl poogladac tych wspanialych bikerow na ich wspanialych maszynach :D;)

Napisano

O ile sie nie myle to 1 bajt = 1024 bity. Ale moge sie mylic Nie wiem nie znam sie a tak wogole to zarobiony jestem :angry: Wazne ze NWD sie dobrze ciagnie i tyle :lol: :lol:

• Mod Team
Napisano
' date='7.02.2006, 15:56' post='156219'] Tak, mylisz się. 1 bajt to 8 bitów a 1 kilobajt to 1024 kilobajty a 1 litr wódki to 1024... ups to już nie to :wink:

Puma a tej wódki to ile już wypiłeś? <_<

Napisano

NWD 5 sciagniete i obejrzane. Jak ja chce wiosne :029: :029: Nie nawidze zimy. Jak ktos znajdzie gdzies przypadkiem torrenta z NWD 1,2,3,4 to niech da znac.

Napisano

Rozwiązałem sprawę. Kumpel ma najszybsze neo, jeszcze bez limitów, bo stara umowa. Filmiki już zassane. Też przyłanczam się do prośby o kolejne torenty.

Napisano

Dzieki za torenta. Miales racje kiepsko z seedem :029: :029:

Ale juz sie poprawilo ale tylko troche za jakies 13h bedzie ;)

Napisano

NWD 3 zassane i obejrzane. Musze przyznac ze najlepsza czesc z tej serii to 5. Moze macie jakies torrenty do innych filmow z tej kategorii.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...