Skocz do zawartości

[siodło]Jakie siodło do 50zł?

pentagramsss

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team
Napisano

Dołóż 20pln i kup WTB Pure V. Z siodełkami to jest tak że to sprawa indywidualna, co dla jednego będzie wygodne, dla innego nie. Za to Pure V większości osób podchodzi :).

Napisano

teraz rower używam raz na tydzien. Gdy jest ciepło potrafię przejechać rowerem 60 km dziennie. Myślałem o siodle żelowym ? CO Wy na to?

Jakie marki przodują w siodłach?

Napisano

teraz rower używam raz na tydzien. Gdy jest ciepło potrafię przejechać rowerem 60 km dziennie. Myślałem o siodle żelowym ? CO Wy na to?

Jakie marki przodują w siodłach?

Zależy jakim żelowym. Do 50 PLN raczej nie kupisz dobrego z żelem. Lepiej chyba sprawują się wersje z otworem ale nie każdemu podchodzą.

Ogólnie im większe dystanse, tym twardsze siodełko. Oczywiście bez skrajności, bo nie każdy długodystansowiec będzie jeździł na super twardym siodle. W twoim przypadku nie interesował bym się kanapami z wyściółką grubszą niż 2cm. Szukaj czegoś umiarkowanie twardego.

Napisano

Gdybyś był zainteresowany to mam na sprzedaż siodło WTB, jeżdzone miesiąc, jak nowe, wymienilem na lzejsze. Jak co to na prv poproszę.

Napisano

Witam jakbyś był zainteresowany to mam do sprzedania nówka siodełko zdjętę z nowego roweru Gianta. Siodło to VELO Double Density.

Jak jestes zainteresowany to odezwij się na PW.

Foto:

dsc05456.jpgdsc05457.jpgdsc05458.jpgdsc05459.jpgdsc05460.jpgdsc05461.jpg

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...