Skocz do zawartości

[XTR] - Historia topowej grupy shimano

Kellysbicycles

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Przepraszam jak nie ten dział, ale do Tick'ów rowerowych (w tym dziale umieszczane są filmiki) to to nie należy więc daje tutaj. Oto sześć filmików przestawiających Historię grupy Shimano XTR :

1.

2.

3.

4.

5.

6.

Napisano

Ech, myślałem że to faktycznie będzie film o historii XTR, jak powstawało, zmiany na przestrzeni lat a tu po prostu ludzie opowiadają jakie to XTR jest świetne. Mimo wszystko, jest to świetny 20 minutowy film reklamowy.

Napisano

Ech, myślałem że to faktycznie będzie film o historii XTR, jak powstawało, zmiany na przestrzeni lat a tu po prostu ludzie opowiadają jakie to XTR jest świetne. Mimo wszystko, jest to świetny 20 minutowy film reklamowy.

Pod poniższym adresem znajdziesz najlepszą stronę w sieci przedstawiającą historię XTR-a i wszystkie zmiany, które następowały w każdej z grup:

http://members.home.nl/children-of-the-korn/XTR900.htm

Napisano

Dzięki :thumbsup: widziałem już coś podobnego na innej stronie, ale i tak dobrze byłoby zobaczyć faktyczny film o historii xtr bądź samego shimano z wypowiedziami projektantów.

Napisano

Piąta część- Włoszczowska do mnie mówi :) Fajnie, że się tam pojawiła. Świetne ujęcia, świetnie spasowana muzyka. Profesjonalny filmik reklamowy shimano. Tak się wczułem, że aż zapomniałem, że wolę SRAMa :icon_lol:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...