daid Napisano 3 Lipca 2011 Autor Napisano 3 Lipca 2011 no to III zlot przeszedł do historii... dzięki za dwa dni ekstra jazdy, było naprawdę super. reszta później....
miskov17 Napisano 3 Lipca 2011 Napisano 3 Lipca 2011 Dzięki wszystkim za dobrze spędzony czas, szczególnie piotrulek84 za motywację do podjechania pradziada Atmosfera rewelacyjna, humoru nigdy nie brakowało a to chyba najważniejsze.
1979majkel Napisano 3 Lipca 2011 Napisano 3 Lipca 2011 Dolaczam sie do podziekowan za zlot, za atmosfere, za przyjaznych i sympatycznych ludzi Dla mnie rewelacja - oby czesciej
DudiRadom Napisano 3 Lipca 2011 Napisano 3 Lipca 2011 Było super, trasy fajne i czekam na zdjęcia i filmiki.
partyzant Napisano 3 Lipca 2011 Napisano 3 Lipca 2011 Garść zdjęć: https://picasaweb.google.com/misiek012005/IIIZlotFROrg
Ukasz Napisano 3 Lipca 2011 Napisano 3 Lipca 2011 my już też w domu jutro się ogarnę i wrzucę fotki... dziś twardo wystartowaliśmy wg planu i jeszcze przez górki zaliczyliśmy miasto Jesennik, w pełnym deszczu jakieś 57 km ... był też mały dzwon bo na zjeździe (asfalt z lasu do Jesennika - można >60km/h spokojnie przycisnąć) koledze wysiadł przedni hamulec, ja się zatrzymałem, on nie , efektem "najechania" była nowoczesna rzeźba z dwóch rowerów (foto załączone), jakoś się pozbieraliśmy. pozdro dla wszystkich i do przyszłego roku.
bartek_1990 Napisano 3 Lipca 2011 Napisano 3 Lipca 2011 Dzięki wszystkim za mile spędzony weekend Było świetnie, kto nie był niech żałuje
MrsSil Napisano 3 Lipca 2011 Napisano 3 Lipca 2011 My również dziękujemy za kolejny zlot, szczególne dzięki zaDymkowi za pokazanie mega super tras, za prowadzenie i czekanie na maruderów (siebie mam na mysli , wrażenia niezapomniane , dzięki również oragnizatorom i wszystkim uczestnikom pozdro i do zobaczenia za rok.
MarcinGoluch Napisano 3 Lipca 2011 Napisano 3 Lipca 2011 Dzięki Wszystkim za przybycie. III Zlot to kolejny dowód, że granice ludzkie można pokonać np. jedząc pizze robioną od rowerowego koła . Dzięki zaDymek za poprowadzenie kawalkady, Rychleby nawet w wydaniu które ja zrobiłem były extra. A teraz jak co roku garść nagród: 1. Gleba Zlotu - za wartości artystyczne i ukazanie wpływu alkoholu na człowieka wygrywa Daid 2. Piroman Zlotu - kandydatów było dwóch Ukasz za pnie i Piotrulek za spalenie szczotek . Wygrywa Piotrulek bo miał dalekosiężne plany spalenia palet ale stanęła mu na drodze siatka. 3. Świr, brutal i zoofil Zlotu - oczywiście za historyczne już "###### się psie" zaDymek - dla wyjaśnienia mały kundelek krzywo popatrzył na zaDymka . 4. Hardkor Zlotu - Bartek1990 i jego według nas ok. 80km/h jadąc rowerem po asfalcie który wyrzucał w powietrze Daidowe A3. Ten cyborg nawet sobie jakieś kable wyprowadził w okolicy prawej łydki ale nie chciał powiedzieć do czego służą. 5. Szczęściara Zlotu - MrSil za kolejny Zlot bez kasku. Tomek załatw to bo zrobimy następnym razem zrzute i się kask przyklei . Jakieś propozycje ? Jeszcze raz dzięki i pozdrawiam! Marcin
MrsSil Napisano 3 Lipca 2011 Napisano 3 Lipca 2011 Dzięki za niechlubną nagrodę Zdjecie pizzy mozna zobaczyć w temacie zdjęć
piotrulek84 Napisano 3 Lipca 2011 Napisano 3 Lipca 2011 Również wszystkim dziękuję za super weekend. Przede wszystkim miskovowi za solidną sobotnią wycieczkę. Dzięki zaDymkowi za pokierowanie w lewo czy prawo tu czy tam. MarcinGoluch dzięki za organizację - oczywiście wtajemniczeni słyszeli, że Marcin w czeskiej knajpie tuż przed wyjazdem przyłączył się do rozmowy na temat miejscówki na kolejny zlot Liczymy na Ciebie
kyloziom Napisano 3 Lipca 2011 Napisano 3 Lipca 2011 Wielkie dzieki dla wszystkich, że na mnie czekaliście na ścieżkach A w szczególnośći dla ekipy z pokoju 21! PS Ukasz i smakowło żonie niebieskie piwo??
bartek_1990 Napisano 3 Lipca 2011 Napisano 3 Lipca 2011 Dziękuję za zaszczytne miano Hardkora... tym asfaltem dałoby rade wyciagnąć jeszcze kilka kmh więcej, ale za późno zacząłem się rozkręcać Z powrotem podjazd pokonany z blatu, z czeskimi specjałami w plecaku Dementując plotki, moje okablowanie to nie żadna nanotechnologia, i nie mam tez silniczka od Cancellary Ot cała tajemnica, miałem obklejonego achillesa click! P.S. Dotarł ktoś dzisiaj na Pradziada?
1979majkel Napisano 4 Lipca 2011 Napisano 4 Lipca 2011 Cyborg, cyborg ;P (wbrew pozorom akurat tym razem sie nie nabijam )
Ukasz Napisano 4 Lipca 2011 Napisano 4 Lipca 2011 Niebieskie piwo jeszcze w aucie - boję się je wyciągać . Wrzuciłem fotki, są jakie są, proszę o wyrozumiałość - sprzęt jaki był każdy widział, klikajcie tylko raz bo limit pobrań: fotki Ukasz lub jeżeli link wyżej przestanie działać to TO SAMO jest tu fotki Ukasz
piotrulek84 Napisano 4 Lipca 2011 Napisano 4 Lipca 2011 Tak tak, dla Bartka hardkor jak najbardziej. Odejście chłopak ma. Ja właśnie wróciłem z moim kolanem od chirurga. Nic nie jest pentkniente; obrzęk z przodu i z tyłu. Nie ma wody. L4 ten tydzień, czyli w lipcu nie będę w robocie ani jednego dnia Trochę się bałem, bo Alpy już od niedzieli ale wygląda na to, że zdążę. Zawinąłem się w bandaż i czekam w domu na niezapowiadaną wizytację z działu personalnego
miskov17 Napisano 4 Lipca 2011 Napisano 4 Lipca 2011 Z blatu z blatu! Dobrze, że z tym kolanem to nic poważnego bo po sobotnich wyczynach mogło być nieciekawie. Nie ma to jak przejechać pół Polski, a na drugi dzień kobieta za kierownicą zahacza mi autem o znak czy murek. Błotnik i drzwi do wymiany, powiesić to za mało.
piotrulek84 Napisano 4 Lipca 2011 Napisano 4 Lipca 2011 Miskov nie gadaj, że fela rozwalona Dzielna była...
zaDymek Napisano 4 Lipca 2011 Napisano 4 Lipca 2011 3. Świr, brutal i zoofil Zlotu - oczywiście za historyczne już "###### się psie" zaDymek - dla wyjaśnienia mały kundelek krzywo popatrzył na zaDymka Hola,hola! 3 nominacje to trochę przegięcie. Wystarczy świr ,nie jestem ani brutalem, ani zoofilem ,to że z ryb wolę ''walenie'' i ''rypanie'' nic nie znaczy chyba? ''J.b się psie'' to nie tylko do czworonoga pasuje P.S.Jestem zadowolony że komuś chociaż troszkę pomogłem No i oczywiście polecam się na przyszłość ( trochę górek zwiedziłem, nie tylko w Czechach )
Rulez Napisano 4 Lipca 2011 Napisano 4 Lipca 2011 Muszę stwierdzić, że żadne foty nie oddają tak dobrze hardcoru tego zlotu, jak foty "Ukasza" z 3 dnia zaDymek - dzięki Tobie było "za######iaszczo"
daid Napisano 4 Lipca 2011 Autor Napisano 4 Lipca 2011 znowu gleba zlotu... kur## jakis dyplom by sie przydal:) "glebomistrz"
zaDymek Napisano 5 Lipca 2011 Napisano 5 Lipca 2011 zaDymek - dzięki Tobie było "za######iaszczo" Dziękować znowu gleba zlotu... kur## jakis dyplom by sie przydal:) "glebomistrz" Mogę zostać twoim trenerem Kilka lekcji opłaconych chmielowym izotonikiem i śmigasz jak trzeba
Mod Team Odi Napisano 6 Lipca 2011 Mod Team Napisano 6 Lipca 2011 Wróciliśmy wczoraj wieczorem. Zlot bardzo udany mimo kiepskiej pogody. W sumie zaliczyliśmy Biskupią Kopę, Rychlebskie Ścieżki i Pradziada. Na tym ostatnim doświadczyliśmy temperatury 5*C i poziomego deszczu bartek_1990 jest cyborgiem, zostało to oficjalnie potwierdzone na wielu podjazdach, tego gościa należy się bać Szacun dla kolegi na Meridzie z zielonym widelcem - mimo długiej i wyczerpującej jazdy dawał radę, a jak miał możliwość powtotu autem to stwierdził, że jedzie z nami dalej rowerem Podziękowania dla towarzyszów z pokoju i tych z którymi jeździłem Zdjęcia wrzucę niedługo. A ci którzy nie byli na imprezie djembe i nie poznali Słomy niech żałują
Mod Team Lookas 46 Napisano 6 Lipca 2011 Mod Team Napisano 6 Lipca 2011 Żałują Choć jednego Słomę już znam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.