Skocz do zawartości

[ZLOT] III Oficjalny Zlot FR.org

daid

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

no to III zlot przeszedł do historii...

dzięki za dwa dni ekstra jazdy, było naprawdę super.

reszta później....;)

Napisano

Dzięki wszystkim za dobrze spędzony czas, szczególnie piotrulek84 za motywację do podjechania pradziada :) Atmosfera rewelacyjna, humoru nigdy nie brakowało a to chyba najważniejsze.

Napisano

my już też w domu ;) jutro się ogarnę i wrzucę fotki...

dziś twardo wystartowaliśmy wg planu i jeszcze przez górki zaliczyliśmy miasto Jesennik, w pełnym deszczu jakieś 57 km ;)... był też mały dzwon bo na zjeździe (asfalt z lasu do Jesennika - można >60km/h spokojnie przycisnąć) koledze wysiadł przedni hamulec, ja się zatrzymałem, on nie ;), efektem "najechania" była nowoczesna rzeźba z dwóch rowerów (foto załączone), jakoś się pozbieraliśmy.

pozdro dla wszystkich i do przyszłego roku.

post-120296-0-45862500-1309720070_thumb.jpg

Napisano

My również dziękujemy za kolejny zlot, szczególne dzięki zaDymkowi za pokazanie mega super tras, za prowadzenie i czekanie na maruderów (siebie mam na mysli :), wrażenia niezapomniane :), dzięki również oragnizatorom i wszystkim uczestnikom :) pozdro i do zobaczenia za rok.

Napisano

Dzięki Wszystkim za przybycie.

III Zlot to kolejny dowód, że granice ludzkie można pokonać np. jedząc pizze robioną od rowerowego koła :D.

Dzięki zaDymek za poprowadzenie kawalkady, Rychleby nawet w wydaniu które ja zrobiłem były extra.

A teraz jak co roku garść nagród:

1. Gleba Zlotu - za wartości artystyczne i ukazanie wpływu alkoholu na człowieka wygrywa Daid :)

2. Piroman Zlotu - kandydatów było dwóch Ukasz za pnie i Piotrulek za spalenie szczotek :D. Wygrywa Piotrulek bo miał dalekosiężne plany spalenia palet ale stanęła mu na drodze siatka.

3. Świr, brutal i zoofil Zlotu - oczywiście za historyczne już "###### się psie" zaDymek - dla wyjaśnienia mały kundelek krzywo popatrzył na zaDymka :D.

4. Hardkor Zlotu - Bartek1990 i jego według nas ok. 80km/h jadąc rowerem po asfalcie który wyrzucał w powietrze Daidowe A3. Ten cyborg nawet sobie jakieś kable wyprowadził w okolicy prawej łydki ale nie chciał powiedzieć do czego służą.

5. Szczęściara Zlotu - MrSil za kolejny Zlot bez kasku. Tomek załatw to bo zrobimy następnym razem zrzute i się kask przyklei ;).

Jakieś propozycje :D?

Jeszcze raz dzięki i pozdrawiam!

Marcin

Napisano

Również wszystkim dziękuję za super weekend. Przede wszystkim miskovowi za solidną sobotnią wycieczkę. Dzięki zaDymkowi za pokierowanie w lewo czy prawo tu czy tam. MarcinGoluch dzięki za organizację - oczywiście wtajemniczeni słyszeli, że Marcin w czeskiej knajpie tuż przed wyjazdem przyłączył się do rozmowy na temat miejscówki na kolejny zlot :icon_mrgreen: Liczymy na Ciebie

Napisano

Dziękuję za zaszczytne miano Hardkora... tym asfaltem dałoby rade wyciagnąć jeszcze kilka kmh więcej, ale za późno zacząłem się rozkręcać :P Z powrotem podjazd pokonany z blatu, z czeskimi specjałami w plecaku :D

Dementując plotki, moje okablowanie to nie żadna nanotechnologia, i nie mam tez silniczka od Cancellary :P Ot cała tajemnica, miałem obklejonego achillesa click! :)

P.S. Dotarł ktoś dzisiaj na Pradziada?

Napisano

Niebieskie piwo jeszcze w aucie - boję się je wyciągać ;).

Wrzuciłem fotki, są jakie są, proszę o wyrozumiałość - sprzęt jaki był każdy widział,

klikajcie tylko raz bo limit pobrań:

fotki Ukasz

lub jeżeli link wyżej przestanie działać

to TO SAMO jest tu

fotki Ukasz

Napisano

Tak tak, dla Bartka hardkor jak najbardziej. Odejście chłopak ma. Ja właśnie wróciłem z moim kolanem od chirurga. Nic nie jest pentkniente; obrzęk z przodu i z tyłu. Nie ma wody. L4 ten tydzień, czyli w lipcu nie będę w robocie ani jednego dnia :) Trochę się bałem, bo Alpy już od niedzieli ale wygląda na to, że zdążę. Zawinąłem się w bandaż i czekam w domu na niezapowiadaną wizytację z działu personalnego

Napisano

Z blatu z blatu! :D Dobrze, że z tym kolanem to nic poważnego bo po sobotnich wyczynach mogło być nieciekawie.

Nie ma to jak przejechać pół Polski, a na drugi dzień kobieta za kierownicą zahacza mi autem o znak czy murek. Błotnik i drzwi do wymiany, powiesić to za mało.

Napisano

3. Świr, brutal i zoofil Zlotu - oczywiście za historyczne już "###### się psie" zaDymek - dla wyjaśnienia mały kundelek krzywo popatrzył na zaDymka :D

Hola,hola! 3 nominacje to trochę przegięcie. Wystarczy świr ,nie jestem ani brutalem, ani zoofilem ,to że z ryb wolę ''walenie'' i ''rypanie'' nic nie znaczy chyba? :P

''J.b się psie'' to nie tylko do czworonoga pasuje :D

P.S.Jestem zadowolony że komuś chociaż troszkę pomogłem :) No i oczywiście polecam się na przyszłość ( trochę górek zwiedziłem, nie tylko w Czechach :) )

Napisano

Muszę stwierdzić, że żadne foty nie oddają tak dobrze hardcoru tego zlotu, jak foty "Ukasza" z 3 dnia :thumbsup:

zaDymek - dzięki Tobie było "za######iaszczo" :thanks:

Napisano

zaDymek - dzięki Tobie było "za######iaszczo" :thanks:

Dziękować :)

znowu gleba zlotu... kur## ;)

jakis dyplom by sie przydal:)

"glebomistrz"

Mogę zostać twoim trenerem :) Kilka lekcji opłaconych chmielowym izotonikiem i śmigasz jak trzeba :D

• Mod Team
Napisano

Wróciliśmy wczoraj wieczorem. Zlot bardzo udany mimo kiepskiej pogody. W sumie zaliczyliśmy Biskupią Kopę, Rychlebskie Ścieżki i Pradziada. Na tym ostatnim doświadczyliśmy temperatury 5*C i poziomego deszczu ;) bartek_1990 jest cyborgiem, zostało to oficjalnie potwierdzone na wielu podjazdach, tego gościa należy się bać :P Szacun dla kolegi na Meridzie z zielonym widelcem - mimo długiej i wyczerpującej jazdy dawał radę, a jak miał możliwość powtotu autem to stwierdził, że jedzie z nami dalej rowerem :) Podziękowania dla towarzyszów z pokoju i tych z którymi jeździłem :) Zdjęcia wrzucę niedługo. A ci którzy nie byli na imprezie djembe i nie poznali Słomy niech żałują :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...