Skocz do zawartości

[ustawka]Spotkanie Łodzkiej strefy XC-Zone ;)

Lukaszeczek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

No i już lipa bo główny pomysłodawca odpadł, według prognozy w Łodzi dzisiaj najcieplej i jakieś przelotne deszcze mogą się pojawić. Kto teraz przejmie rolę przewodnika?

Napisano

http://www.meteo.pl/um/php/meteorogram_list.php?ntype=0u&fdate=2012051300&row=418&col=223&lang=pl&cname=%A3%F3d%BC

Ulewy to ja tu nie widzę;] jedynie wiatr zapowiada się irytująco, ale bywało gorzej.

W każdym razie- ja się w tamtych okolicach nijak nie orientuje i wolałabym żeby był jakiś przewodnik. Nie bardzo mogę sobie pozwolić na wycieczkę, która przez poszukiwania drogi znacznie wydłuży się w czasie.

Przy czym- jedziemy w ogóle gdzieś?

Napisano

Jeśli znajdzie się ktoś kto nas poprowadzi to można jechać. Ja niestety się tego zadania nie podejmę...

EDIT. Ewentualnie można przenieść miejsce spotkania na drugą stronę miasta: Uroczysko/Łagiewniki/coś innego>?

Napisano

Jak dla mnie można. Po PKWŁ ogarniam różne warianty tras, choć ja niechętnie prowadzę- sczególnie, że jeżdżę tam praktyczniee cały czas i już mi się nudzą schematy:P.

Tylko muszę w ciągu pół godziny wiedzieć czy jedziemy....

btw. Wiem mi napisał esa, że odpada.

Napisano

W zasadzie został jeszcze Minor. No, ale jak mówiłam ja w ciągu pół godziny musiałam mieć konkretne info czy w ogóle, skąd i o której... więc ja już odpadam. Na pewno gdzieś dziś pojadę ale teraz nie wiem gdzie i o której, bo w takim wypadku muszę najpierw inne zobowiązania zrealizować :icon_confused:

Napisano

Dobra nie jedziemy dzisiaj.. Ja w takim razie idę trochę poczyścić bike'a. Jak ktoś ma możliwość to niech poinformuje nieobecnych na forum, żeby nie przyjeżdżali ;s

Napisano

Kurde, Panowie- ale to jedziecie czy nie? Bo jeden pisze jedno, drugi- drugie:P

O której, skąd i dokąd- ile mniej więcej to zajmie, jeśli jednak tak?

E: dobra... nie mogę już więcej czekać. Ja definitywnie odpadam.

Napisano

Joanno nie jedziemy. Zwłaszcza, że właśnie się rozpadało. Odpadam na 100%, dziękuje i sorry.

Napisano

Jeszcze raz przepraszam, sila wyzsza mial byc piekny wolny dzien a wyszlo jak zawsze. Mam nadzieje ze sie nie obraziliscie, moze niedlugo bede mial szanse to naprawic :-). Nastepnym razem biore urlop na zadanie i nie odbieram tel z roboty. BTW wyladowalem w katowicach a tu leje okrutnie.

Sent from my HTC Vision

Napisano

Po południu wczoraj jakoś się trochę ogarnęła chociaż chłodno było. Ja dzisiaj trochę pokręciłem do pracy, na siłownie i na zakupy do centrum. Lekko przeszkadzał wiatr ;)

Napisano

Niedziela ładnie się zapowiada, jeśli nic się nie zmieni z prognozami to proponuję tą samą trasę i to samo miejsce o 11.00. "Nie ma lipy" jak to mówi jeden ze sławnych intelektualistów. Piszę z duży wyprzedzeniem, żebyście mogli sobie już zaplanować ;-). Tym razem, widzimy sie w komplecie nawet ci którzy mieli robotę i sprawy osobiste ;-)

Napisano

Za 2 tyg mam akademickie mistrzostwa polski to z wielką chęcią się piszę;p Ja też dziś pokręciłem do laski na karate i na pingla;p Polecam pingla o 22 w nocy w parku poniatowskiego;p Niedawno wróciłem;p

Napisano

Za 2 tyg mam akademickie mistrzostwa polski to z wielką chęcią się piszę;p Ja też dziś pokręciłem do laski na karate i na pingla;p Polecam pingla o 22 w nocy w parku poniatowskiego;p Niedawno wróciłem;p

Pisałem o niedzieli 20.06 br. Może być tez sobota, dla mnie oba dni sa OK.

Napisano

Ja też jakby co:) przy czym z deklaracją obecności poczekam jeszcze parę dni. Tyle tego dobrego, że mam już nowe suport i korbę i nie będzie, oby, słychać klekotu i moich na jego temat komentarzy jeśli pojadę.

Napisano

Panowie, jako że umawiam się na niedzielę z koleżanką potrzebuję info czy wypad będzie miał miejsce? Jak tak to pewnie pojedziemy we dwie:)

Napisano
Niedziela ładnie się zapowiada, jeśli nic się nie zmieni z prognozami to proponuję tą samą trasę i to samo miejsce o 11.00. "Nie ma lipy" jak to mówi jeden ze sławnych intelektualistów. Piszę z duży wyprzedzeniem, żebyście mogli sobie już zaplanować ;-). Tym razem, widzimy sie w komplecie nawet ci którzy mieli robotę i sprawy osobiste ;-)

Taka sama jak miała być ostatnio;] zresztą pytam dlatego, że taka propozycja ze strony Rebela się pojawiła.

A czy daleko do niedzieli... zależy jak dla kogo- ja, niestety, często wiele rzeczy muszę mieć zaplanowane z dużym wyprzedzeniem.

Szczególnie jak zaczynam egzaminy:P

Napisano

Jedziemy, jedziemy, tylko zbiórkę proponuję o 11.00 - nieco wcześniej bo mam jeszcze parę rzeczy do zrobienia po południu.

Zbiórka: róg Malowniczej i Rokicińskiej

Trasa: Olechów - Wiączyński - Lipiny - Eufeminów - Janówka - lasy Gałkowskie - Justynów - Bukowiec (obserwatorium astronomiczne) - Wiśniowa Góra - PKP Olechów około 50 km

Tempo: koktajlowe, bez napinki. Załóżmy że nie wszyscy zapier... tak jak NRV ;-) Orientacyjny czas wycieczki: 3 godziny.

Tradycyjnie w niedziele rano odhaczamy się tutaj. Liczę szczególnie na wiewióra (Konrada) z nowym płynem w hamulcach ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...