MamaBa Napisano 4 Października 2010 Napisano 4 Października 2010 Zastanawiam się nad tymi dwoma rowerami jak w temacie i mam dylemat... Jest to mój pierwszy rower z "wyższej" półki, więc nie mam pojęcia co wybrać. Rower ma być używany do XC, ma to być typowy rower do lasu. Dlatego mam do was pytanie. Który wybrać? Co lepsze? Najbardziej zależy mi na dobrej ramie... W sklepie powiedziano mi że Salamander jest bardzo podobny do Krossa, ale czy to prawda? Czy po porostu chcą mi go wcisnąć? Tego już nie wiem... Oczywiście mowa o modelach z 2010 roku Z góry dziękuję za wszystkie rady
maciej1408 Napisano 4 Października 2010 Napisano 4 Października 2010 Hym. Osobiście wziął bym krossa.. Kellysy nie spisują się za dobrze a w krossach jest tylko kilka drobnych wad(bardzo słaba środkowa tarcza przy korbie,krótka sztyca)
Dolli Napisano 4 Października 2010 Napisano 4 Października 2010 Też bym wziął A6, z wielu względów; po pierwsze jest na troszke lepszym osprzecie, w krossie masz Darta 3, o niebo lepszy od kellysowego rst i ponad 300gr lzejszy (jezdzilem na obu, darta w jednym rowerze mam do dzisiaj), jest lzejszy i wizualnie lepiej sie prezentuje. Ze swojej strony mogę polecić Scotta Scale 80, jezeli nie spieszy się Tobie możesz znależć jakąś wyprzedaż w cenie niewiele wyższej od A6, poza tym to jest o wiele lepsza podstawa do daleszej rozbudowy, jeżeli planujesz, pozdrawiam
rastatajm Napisano 4 Października 2010 Napisano 4 Października 2010 Zdecydowanie Level A6, lepszy osprzęt, znany i sprawdzony.
ziemian Napisano 5 Października 2010 Napisano 5 Października 2010 Witam Jasne że KROSS A6 będzie dużo dużo lepszym wyborem i nie pożałujesz ;]
MamaBa Napisano 6 Października 2010 Autor Napisano 6 Października 2010 Dziękuję wszystkim za rady Ale problem został już zażegnany W końcu zdecydowałam się na Scott Scale 80 Trafiła się okazja i nie było się co zastanawiać Jeszcze raz wszystkim dziękuję za rady :)
gdy Napisano 7 Października 2010 Napisano 7 Października 2010 w ofercie na 2011 level a6 na vałkach 2699 a na tarczach 2999. chyba kogoś głowa boli
thmedia Napisano 9 Października 2010 Napisano 9 Października 2010 I to bardzo mocno boli. Rozmawiałem z chłopakami z BDC i ceny w 2011 idą do góry. Po Krossie już to widać.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.