Mod Team Odi Napisano 8 Maja 2011 Mod Team Napisano 8 Maja 2011 Chodzi o napisy, o których ktoś wcześniej wspomniał: batonik, mapa, wytrwałość Koszulka wyglądałaby zdecydowanie lepiej i zabawniej.
kosciczek Napisano 8 Maja 2011 Napisano 8 Maja 2011 Dokladnie o takie napisy mi chodziło, tylko zamiast mapy wstawić drobne lub telefon.
spedek1 Napisano 8 Maja 2011 Napisano 8 Maja 2011 ja mam pytanie odnosnie materialu z jakiego wykonana bedzie koszulka... to bedzie bawelna jak przy zwyklym t shirt czy taki z ktorego zwykle wykonane sa koszulki na rower tj stilon czy cos takiego?
Mod Team safian Napisano 8 Maja 2011 Mod Team Napisano 8 Maja 2011 @UP: Z bawełny to to na pewno nie będzie, jednak to będą koszulki typowo kolarskie, więc pewnie jakiś poliester, lub coś innego A co do napisów na kieszonkach to faktycznie z tyłu jakieś napisy typu batonik, mapa, wytrzymałość, byłyby fajne i dość zabawne ^^
Patryke Napisano 8 Maja 2011 Napisano 8 Maja 2011 To trzeba będzie pewnie przeprowadzić kolejną ankietę Ogólnie też jestem za. @ spedek1 Jeśli chciałbyś bawełniane to zerknij do wątku zlotowego, tam pewnie będą takie realizowane.
premier2 Napisano 8 Maja 2011 Napisano 8 Maja 2011 panowie, zaczynam się zastanawiać, czy jesteście poważni. Był czas na zgłaszanie swoich projektów, propozycji zmian, itp. Został wybrany projekt i on będzie realizowany, koniec dyskusji. Co do spodenek, to jest to skrót od nazwy forum, można jeszcze przemyśleć kwestię jego ustnięcia lub zmiany.
Jarek516 Napisano 8 Maja 2011 Napisano 8 Maja 2011 premier2 zawsze można by było szybko dorobić te napisy, żaden problem jeśli to miało by reszcie pomóc w czymś
PopaY Napisano 8 Maja 2011 Napisano 8 Maja 2011 panowie, zaczynam się zastanawiać, czy jesteście poważni. Był czas na zgłaszanie swoich projektów, propozycji zmian, itp. Został wybrany projekt i on będzie realizowany, koniec dyskusji. Co do spodenek, to jest to skrót od nazwy forum, można jeszcze przemyśleć kwestię jego ustnięcia lub zmiany. I całe szczęście... W życiu bym nie wyszedł jeździć na rowerze z jakimś obrazkiem batonika na koszulce... Co innego moje dziecko, ale nie ja. A co do napisu to ja wiem od czego jest ten skrót, ale żeby on był na spodenkach to z pewnością bez ORG, bo wówczas nie jest to skrót od forum lecz adres internetowy, który nie istnieje...
premier2 Napisano 8 Maja 2011 Napisano 8 Maja 2011 Może literę F dać nieco niżej i małymi, białymi literami dokończyć adres? Analogicznie z litera R - ona wyżej, literki czerwone. Inna opcja, to same literki FR
PopaY Napisano 8 Maja 2011 Napisano 8 Maja 2011 Dokładnie to miałem na myśli Samo FR byłoby idealnie, to już po prostu konkretny skrót myślowy, a jeżdżąc zarówno w koszulce, która będzie miała cały adres forum każdy będzie wiedział skąd te dwie litery na spodenkach Pomysł z pełnym napisem na spodenkach mnie osobiście również pasuje. Decyzja należy do osób umocowanych w ich podejmowaniu Byle szybko
Rocky Napisano 9 Maja 2011 Napisano 9 Maja 2011 Napisy na kieszonkach to w sumie fajny pomysł, ale jeżeli ma się to wiązać z przedłużeniem okresu oczekiwania na nią, to jestem za tym, by już taką robić
PopaY Napisano 9 Maja 2011 Napisano 9 Maja 2011 premier2 kiedy coś będzie wiadomo? Dopiero po 10-tym?
Mod Team Odi Napisano 11 Maja 2011 Mod Team Napisano 11 Maja 2011 A ja zapytam o spodenki, na których zdecydowanie bardziej mi zależy. Czy mimo tak małej liczby chętnych jest szansa na ich wykonanie?
PopaY Napisano 11 Maja 2011 Napisano 11 Maja 2011 Dołączam się do pytania Odiego. Generalnie to bez spodenek nie będę zamawiał koszulki...
premier2 Napisano 11 Maja 2011 Napisano 11 Maja 2011 @PopaY, jak do tej pory, jesteś jednym z najbardziej zainteresowanych w tym temacie. Temat spodenek wypłynął nieco przy okazji, z wyraźnym zaznaczeniem, że dojdzie do skutku tylko w przypadku większej liczby chętnych. Mam rozumieć, że to było zwykłe zawracanie gitary? Zamykam temat z listą chętnych na stroje, jeżeli ktoś rezygnuje lub chce coś zmienić, proszę o info na PW. Z góry uprzedzam, że odpowiedź będzie dopiero jutro wieczorem. Jeżeli chodzi o spodenki, to ostateczną odpowiedź dam jutro, na razie zakładam, że będzie zamawiana tylko koszulka. Dane do przelewu za koszulkę: mBank 02 1140 2004 0000 3102 4322 4577 Przemysław Pawlak W tytule przelewu proszę o podanie tylko i wyłącznie nicka z forum, łatwiej będzie odnaleźć kontakt. Po dokonaniu przelewu, proszę o PW z danymi do wysyłki. Koszulki trafią do realizacji po zebraniu wpłat od wszystkich z listy, którą będę codziennie aktualizować. PRZELEW NA KWOTĘ 76zł (koszulka 65zł, 4zł składki dla Jarka516, 7zł za wysyłkę). W przypadku koszulki bez nicka, przelewamy 71zł. W przypadku zamówienia kompletu, przelew na kwotę 146zł LISTA 1. Jarek516 - 1x Koszulka+nick S 2. Nexus6 - 1 x koszulka+nick L, 1 x spodenki XL 3. Królewna Śnieżka - 1 x koszulka+nick XS 4. safian - 1x Koszulka M+nick, 1 x Spodenki L (Safian) 5. Odi - 1x koszulka S, 1x spodenki M 6. PopaY - 1x koszulka XL, 1x spodenki L 7. micropoint - 1x koszulka+nick XXL 9. Patryke - 1x koszulka + nick L 9. Rocky - 1x koszulka XL + nick (ROCKY) 10. Sol - 1x koszulka + nick L 11. gilgamesz - 1x koszulka + nick XXXL 12. apnea9 - 1x Koszulka M + nick, 1x Spodenki L (Apnea) 13. chavana - 1x Koszulka M + nick 14. N0rbas - 1x Koszulka L 15. endless11- 1x Koszulka XL + nick(GRINCH) 16. spedek1- 1x koszulka XL + nick (ALANPE) 17. nagast - 1xkoszulka L + nick, 1x spodenki XL 18. miczukow - 1x koszulka L + nick(ZKWG), 1x koszulka M + nick(Asia)
PopaY Napisano 12 Maja 2011 Napisano 12 Maja 2011 Pewnie, że jestem, bo chciałbym zakupić sobie komplecik forumowy. Czekam w takim razie na info o spodenkach.
premier2 Napisano 12 Maja 2011 Napisano 12 Maja 2011 Uwaga, uwaga: dobra wiadomość dla co niektórych. Można zamówić spodenki, mimo tak skromnej ilości chętnych. Przypominam, za spodenki dodatkowo 70zł LISTA WPŁAT Jarek516 - 1x Koszulka+nick S OK micropoint - 1x koszulka+nick XXL OK apnea9 - 1x Koszulka M + nick, 1x Spodenki L (Apnea) OK endless11- 1x Koszulka XL + nick(GRINCH) OK spedek1- 1x koszulka XL + nick (ALANPE) OK nagast - 1x koszulka L + nick, 1x spodenki XL OK gilgamesz - 1x koszulka + nick XXXL OK Patryke - 1x koszulka + nick L OK miczukow - 1x koszulka L + nick(ZKWG), 1x koszulka M + nick(Asia) OK safian - 1x Koszulka M+nick, 1 x Spodenki L (Safian) OK Rocky - 1x koszulka XL + nick (ROCKY) OK Nexus6 - 1 x koszulka+nick L, 1 x spodenki XL OK Królewna Śnieżka - 1 x koszulka+nick XS OK PopaY - 1x koszulka XL, 1x spodenki L OK
Mod Team safian Napisano 13 Maja 2011 Mod Team Napisano 13 Maja 2011 @UP: Tak, przecież to logiczne Bardzo dobrze, będzie gruby lans na mieście :>
premier2 Napisano 13 Maja 2011 Napisano 13 Maja 2011 Przypominam, że jeżeli ktoś ma mieć na koszulce innego nicka, niż ten na liście, to proszę o informację
premier2 Napisano 16 Maja 2011 Napisano 16 Maja 2011 @Przemek95, jeżeli zdążysz z wpłata, zanim wyrobią się osoby z listy, to tak. Potem już nie da rady, chyba, że ktoś stworzy następną listę. LISTA WPŁAT Jarek516 - 1x Koszulka+nick S OK micropoint - 1x koszulka+nick XXL OK apnea9 - 1x Koszulka M + nick, 1x Spodenki L (Apnea) OK endless11- 1x Koszulka XL + nick(GRINCH) OK spedek1- 1x koszulka XL + nick (ALANPE) OK nagast - 1x koszulka L + nick, 1x spodenki XL OK gilgamesz - 1x koszulka + nick XXXL OK Patryke - 1x koszulka + nick L OK miczukow - 1x koszulka L + nick(ZKWG), 1x koszulka M + nick(Asia) OK safian - 1x Koszulka M+nick, 1 x Spodenki L (Safian) OK Rocky - 1x koszulka XL + nick (ROCKY) OK Nexus6 - 1 x koszulka+nick L, 1 x spodenki XL OK Królewna Śnieżka - 1 x koszulka+nick XS OK PopaY - 1x koszulka XL, 1x spodenki L OK Sol - 1x koszulka + nick L OK Odi - 1x koszulka S, 1x spodenki M OK
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.