Skocz do zawartości

[Koszulki] Nowe koszulki forum

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team
Napisano

Chodzi o napisy, o których ktoś wcześniej wspomniał: batonik, mapa, wytrwałość :) Koszulka wyglądałaby zdecydowanie lepiej i zabawniej.

Napisano

ja mam pytanie odnosnie materialu z jakiego wykonana bedzie koszulka... to bedzie bawelna jak przy zwyklym t shirt czy taki z ktorego zwykle wykonane sa koszulki na rower tj stilon czy cos takiego?

• Mod Team
Napisano

@UP: Z bawełny to to na pewno nie będzie, jednak to będą koszulki typowo kolarskie, więc pewnie jakiś poliester, lub coś innego :)

A co do napisów na kieszonkach to faktycznie z tyłu jakieś napisy typu batonik, mapa, wytrzymałość, byłyby fajne i dość zabawne ^^

Napisano

To trzeba będzie pewnie przeprowadzić kolejną ankietę B)

Ogólnie też jestem za.

@ spedek1

Jeśli chciałbyś bawełniane to zerknij do wątku zlotowego, tam pewnie będą takie realizowane.

Napisano

panowie, zaczynam się zastanawiać, czy jesteście poważni. Był czas na zgłaszanie swoich projektów, propozycji zmian, itp. Został wybrany projekt i on będzie realizowany, koniec dyskusji.

Co do spodenek, to jest to skrót od nazwy forum, można jeszcze przemyśleć kwestię jego ustnięcia lub zmiany.

Napisano

panowie, zaczynam się zastanawiać, czy jesteście poważni. Był czas na zgłaszanie swoich projektów, propozycji zmian, itp. Został wybrany projekt i on będzie realizowany, koniec dyskusji.

Co do spodenek, to jest to skrót od nazwy forum, można jeszcze przemyśleć kwestię jego ustnięcia lub zmiany.

I całe szczęście... W życiu bym nie wyszedł jeździć na rowerze z jakimś obrazkiem batonika na koszulce... Co innego moje dziecko, ale nie ja. A co do napisu to ja wiem od czego jest ten skrót, ale żeby on był na spodenkach to z pewnością bez ORG, bo wówczas nie jest to skrót od forum lecz adres internetowy, który nie istnieje...

Napisano

Może literę F dać nieco niżej i małymi, białymi literami dokończyć adres? Analogicznie z litera R - ona wyżej, literki czerwone.

Inna opcja, to same literki FR

Napisano

Dokładnie to miałem na myśli :) Samo FR byłoby idealnie, to już po prostu konkretny skrót myślowy, a jeżdżąc zarówno w koszulce, która będzie miała cały adres forum każdy będzie wiedział skąd te dwie litery na spodenkach :) Pomysł z pełnym napisem na spodenkach mnie osobiście również pasuje. Decyzja należy do osób umocowanych w ich podejmowaniu ;) Byle szybko :P

Napisano

Napisy na kieszonkach to w sumie fajny pomysł, ale jeżeli ma się to wiązać z przedłużeniem okresu oczekiwania na nią, to jestem za tym, by już taką robić :)

• Mod Team
Napisano

A ja zapytam o spodenki, na których zdecydowanie bardziej mi zależy. Czy mimo tak małej liczby chętnych jest szansa na ich wykonanie?

Napisano

@PopaY, jak do tej pory, jesteś jednym z najbardziej zainteresowanych w tym temacie. Temat spodenek wypłynął nieco przy okazji, z wyraźnym zaznaczeniem, że dojdzie do skutku tylko w przypadku większej liczby chętnych. Mam rozumieć, że to było zwykłe zawracanie gitary?

Zamykam temat z listą chętnych na stroje, jeżeli ktoś rezygnuje lub chce coś zmienić, proszę o info na PW. Z góry uprzedzam, że odpowiedź będzie dopiero jutro wieczorem.

Jeżeli chodzi o spodenki, to ostateczną odpowiedź dam jutro, na razie zakładam, że będzie zamawiana tylko koszulka.

Dane do przelewu za koszulkę:

mBank

02 1140 2004 0000 3102 4322 4577

Przemysław Pawlak

W tytule przelewu proszę o podanie tylko i wyłącznie nicka z forum, łatwiej będzie odnaleźć kontakt. Po dokonaniu przelewu, proszę o PW z danymi do wysyłki. Koszulki trafią do realizacji po zebraniu wpłat od wszystkich z listy, którą będę codziennie aktualizować.

PRZELEW NA KWOTĘ 76zł (koszulka 65zł, 4zł składki dla Jarka516, 7zł za wysyłkę). W przypadku koszulki bez nicka, przelewamy 71zł. W przypadku zamówienia kompletu, przelew na kwotę 146zł

LISTA

1. Jarek516 - 1x Koszulka+nick S

2. Nexus6 - 1 x koszulka+nick L, 1 x spodenki XL

3. Królewna Śnieżka - 1 x koszulka+nick XS

4. safian - 1x Koszulka M+nick, 1 x Spodenki L (Safian)

5. Odi - 1x koszulka S, 1x spodenki M

6. PopaY - 1x koszulka XL, 1x spodenki L

7. micropoint - 1x koszulka+nick XXL

9. Patryke - 1x koszulka + nick L

9. Rocky - 1x koszulka XL + nick (ROCKY)

10. Sol - 1x koszulka + nick L

11. gilgamesz - 1x koszulka + nick XXXL

12. apnea9 - 1x Koszulka M + nick, 1x Spodenki L (Apnea)

13. chavana - 1x Koszulka M + nick

14. N0rbas - 1x Koszulka L

15. endless11- 1x Koszulka XL + nick(GRINCH)

16. spedek1- 1x koszulka XL + nick (ALANPE)

17. nagast - 1xkoszulka L + nick, 1x spodenki XL

18. miczukow - 1x koszulka L + nick(ZKWG), 1x koszulka M + nick(Asia)

Napisano

Uwaga, uwaga: dobra wiadomość dla co niektórych. Można zamówić spodenki, mimo tak skromnej ilości chętnych.

Przypominam, za spodenki dodatkowo 70zł

LISTA WPŁAT

1.  
  2. Jarek516 - 1x Koszulka+nick S OK
  3. micropoint - 1x koszulka+nick XXL OK
  4. apnea9 - 1x Koszulka M + nick, 1x Spodenki L (Apnea) OK
  5. endless11- 1x Koszulka XL + nick(GRINCH) OK
  6. spedek1- 1x koszulka XL + nick (ALANPE) OK
  7. nagast - 1x koszulka L + nick, 1x spodenki XL OK
  8. gilgamesz - 1x koszulka + nick XXXL OK
  9. Patryke - 1x koszulka + nick L OK
  10. miczukow - 1x koszulka L + nick(ZKWG), 1x koszulka M + nick(Asia) OK
  11. safian - 1x Koszulka M+nick, 1 x Spodenki L (Safian) OK
  12. Rocky - 1x koszulka XL + nick (ROCKY) OK
  13. Nexus6 - 1 x koszulka+nick L, 1 x spodenki XL OK
  14. Królewna Śnieżka - 1 x koszulka+nick XS OK
  15. PopaY - 1x koszulka XL, 1x spodenki L OK

Napisano

@Przemek95, jeżeli zdążysz z wpłata, zanim wyrobią się osoby z listy, to tak. Potem już nie da rady, chyba, że ktoś stworzy następną listę.

LISTA WPŁAT

1.  
  2. Jarek516 - 1x Koszulka+nick S OK
  3. micropoint - 1x koszulka+nick XXL OK
  4. apnea9 - 1x Koszulka M + nick, 1x Spodenki L (Apnea) OK
  5. endless11- 1x Koszulka XL + nick(GRINCH) OK
  6. spedek1- 1x koszulka XL + nick (ALANPE) OK
  7. nagast - 1x koszulka L + nick, 1x spodenki XL OK
  8. gilgamesz - 1x koszulka + nick XXXL OK
  9. Patryke - 1x koszulka + nick L OK
  10. miczukow - 1x koszulka L + nick(ZKWG), 1x koszulka M + nick(Asia) OK
  11. safian - 1x Koszulka M+nick, 1 x Spodenki L (Safian) OK
  12. Rocky - 1x koszulka XL + nick (ROCKY) OK
  13. Nexus6 - 1 x koszulka+nick L, 1 x spodenki XL OK
  14. Królewna Śnieżka - 1 x koszulka+nick XS OK
  15. PopaY - 1x koszulka XL, 1x spodenki L OK
  16. Sol - 1x koszulka + nick L OK
  17. Odi - 1x koszulka S, 1x spodenki M OK

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...