daid Napisano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 o tym samym pomyslalem, tylko zamiast napisow dać jakieś piktogramy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz123456po Napisano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Cos konkretnego masz na mysli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gitala Napisano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 A jak z tymi koszulkami : http://www.forumrowerowe.org/topic/80723-koszulki-zlotowe-odlotowe-2011/ Będzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 10 Kwietnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 A co ma piernik do wiatraka? O koszulki zlotowe pytaj w podanym przez ciebie temacie. Ten wątek dotyczy koszulek rowerowych z logiem forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gitala Napisano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Bo nie wiem czy ogółem coś tam wyjdzie , a tutaj widzę że temat rusZa :/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz123456po Napisano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 odnosnie koszulek,to cos pewnego ze beda?ile beda kosztowac?jak zamierzacie je rozeslac,aukcja na allegro czy jak?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 10 Kwietnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 @UP, co do kosztów masz napisane powyżej. A jeśli chodzi o rozsyłanie to zapewne tak jak nakleki, oleje, kubki i inne dziadostwa, po prostu będzie lista chętnych, każdy dostanie numer konta, wpłaca i ma po kilku dniach koszulkę w domu, już kilka rzeczy przez forum kupowałem bez bawienia się w allegro i nigdy problemu nie było :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek516 Napisano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 tu widać ze są nowi to nie wiedza co i jak hehe Ja tez z forum problemu nie miałem, wszystko przychodziło szybciej niż bym zamawiał na allegro a co do koszulek to jedna osoba powinna sie zając, zbieraniem informacji ile chetnych by było na to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryke Napisano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Bo nie wiem czy ogółem coś tam wyjdzie , a tutaj widzę że temat rusZa :/. Bo tam zawsze wychodzi Ogólnie jakby dalej się rozwinęła ta inicjatywa z koszulką kolarską to macie ode mnie +1 do zamówień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 ja pewnie też wezmę....... mam nadzieje że będą luźne i nick można będzie umieścić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 10 Kwietnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 W sumie tak sobie pomyślałem, że właśnie nick można by (oczywiście, jeśli jest taka możliwość) umieścić na kołnierzyku. Na czerwonym pasowałaby chyba biała czcionka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 na kołnierzyku albo na rękawku...... byłoby fajnie gdyby można było je spersonalizować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daid Napisano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 ja pewnie też wezmę....... mam nadzieje że będą luźne i nick można będzie umieścić zlotowe są luźne, bawełniane i z nickiem ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Dokładnie, na zlotowych z TEGO tematu można zamówić sobie nick na koszulce, do tego jest luźna i bawełniana. Koszulki, o których mowa w tym temacie to koszulki kolarskie i najprawdopodobniej będą bez możliwości umieszczenia nicka. Ale szczegóły pojawią się na dniach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryke Napisano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Może chodziło lukaszs'owi o takie coś a'la freeride/enduro - syntetyki, dość luźne, ale o lekko przedłużonym tyle itp. Według mnie to do końca nie wypali, większość osób będzie i tak za klasycznymi kolarskimi. Co do personalizowania np. nick to w przypadku wykonania przez Inkdividual nie ma z tym najmniejszego problemu - na pewno jeśli chodzi o pojedyncze zamówienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 chodziło mi o coś w stylu FR ale standardową też bym chciał..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 12 Kwietnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Co do personalizowania np. nick to w przypadku wykonania przez Inkdividual nie ma z tym najmniejszego problemu - na pewno jeśli chodzi o pojedyncze zamówienia. No tak, ale porównaj ceny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Zgodnie z obietnicą, dowiedziałem się o szczegóły wykonania koszulek: - minimalna ilość koszulek zamawianych jednorazowo to ok 15szt, więc na start potrzebujemy 15 chętnych; - koszt 1 koszulki kolarskiej to 60zł, w przypadku indywidualnego nicka na koszulce + 5zł; - czas oczekiwania od momentu zamówienia to ok 2 tygodnie + kilka dni na wysyłkę; - koszulka ma 3 kieszonki z tyłu, zamek z przodu na dł ok 1/3 koszulki, tylna część koszulki będzie mieć silikonową wstawkę zapobiegają zsuwaniu; - rozmiarówkę podam wkrótce, o ile znajdzie się wystarczają ilość chętnych; - istnieje możliwość zamówienia spodenek kolarskich z wkładką do kompletu, koszt spodenek to 70zł, potrzebny będzie tylko projekt, sugerowałbym czarne spodenki z małym napisem forumrowerowe.org na nogawce - jeżeli nie uzbiera się wystarczająca ilość chętnych na spodenki, zamawiamy same koszulki; - koszulki nie muszą być jednorazową akcją, można zrobić kolejne zamówienie za jakiś czas na podobnych zasadach, więc jeżeli ktoś nie ma wolnych funduszy, może załapać się następnym razem. Podsumowując: Koszulka - 60zł, z nickiem 65zł Spodenki - 70zł z wkładką Zaczynamy listę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek516 Napisano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Można by było zacząć, ale dopiero zamawiać po świętach żeby się uzbierało jak najwięcej chętnych na koszulki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus6 Napisano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Zaczynamy listę? 1 Nic się nie zmieniło - nadal chętny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 12 Kwietnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Można zrobić listę w innym temacie na bieżąco aktualizowaną. Wiesz może, w jakim miejscu może być nick, czy to dowolność? I jaka wkładka w spodenkach będzie? Jestem chętny na koszulkę z nickiem + spodenki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GdyniaBiker Napisano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Pomysł z "opisaniem" kieszonek byłby super.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek516 Napisano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 A tu zrobiłem spodenki, tak na szybko http://img593.imageshack.us/i/spodenkifr.jpg/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Nick może być w dowolnym miejscu, ale proponuję wybrać 1 standardowe dla wszystkich, bo zrobi się bałagan i zamieszanie. Najlepsze miejsce IMO będzie na lewym rękawie... Projekty można nadal zgłaszać, na razie nie ma wybranej ostatecznej wersji koszulki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz123456po Napisano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 NO ja zasugerowalem,by opisac kieszonki,ale cos ucichlo.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.