Jarek516 Napisano 18 Czerwca 2011 Napisano 18 Czerwca 2011 Koszulki i spodenki już sa gotowe i wysłane, a jeśli chcecie koszulki to pogadajcie z premierem,
premier2 Napisano 18 Czerwca 2011 Napisano 18 Czerwca 2011 Żeby uniknąć dalszych pytań: nie przewiduję do zimy kolejnej edycji koszulek/spodenek. Chyba, że ktoś stworzy listę chętnych, zbierze wpłaty, wybierze projekt, to pomogę w zamówieniu. Chętni mieli ponad miesiąc na zdecydowanie się, kto się nie załapał - trudno.
apnea9 Napisano 20 Czerwca 2011 Napisano 20 Czerwca 2011 Wlasnie oderbralem awizo i takze mam elegancki komplecik naprawde zaje...fajnie wyglada cale szczescie, ze wzialem wieksze spodenki - sa idealne
Mod Team Odi Napisano 20 Czerwca 2011 Mod Team Napisano 20 Czerwca 2011 Strój przyszedł, z rozmiarem trafiłem idealnie. Wygląda to tak:
endless11 Napisano 20 Czerwca 2011 Napisano 20 Czerwca 2011 Właśnie otwarłem pakunek z poczty i jest Grinch MTB Team zdjęcia już wysłałem koszulka klasa. Z mojej strony chciałem podziękować za trud organizatorowi, Dziękuje
premier2 Napisano 20 Czerwca 2011 Napisano 20 Czerwca 2011 No to dopiero teraz będzie lans na mieście . Fajnie, że stroje się podobają.
Mod Team safian Napisano 20 Czerwca 2011 Mod Team Napisano 20 Czerwca 2011 Ja też swój odebrałem, gumka na udach mogłaby być 2 cm ciaśniejsza, ale i tak chyba nie będzie się zsuwało, jeszcze koszulka mogłaby mieć dłuższy zamek Ale i tak ciuszki super leżą i super się podobają, wielkie dzięki premier, świetna robota
PopaY Napisano 20 Czerwca 2011 Napisano 20 Czerwca 2011 Ja również dostałem dziś swój komplet. Ogólnie wygląda całkiem "fajnie". Koszulka gorszej jakości niż z firmy 4F. Przyczepić się można do wymiarów, bo odbiegają nieco od tych podanych w tabeli (w tabeli są mniejsze). No, ale zobaczę jutro jak będą leżały na ciele, bo dziś dopiero co wróciłem do domu i nie chce mi się już przymierzać Z tego co widzę, to wstawki silikonowe w spodenkach są pojedyncze i bardzo wąskie (w spodenkach za 35zł mam o wiele szersze ). Nie pozostaje nic innego jak sprawdzić w praktyce. Podzielam też wypowiedź @safiana odnośnie suwaka, ale widziały gały co brały, czyż nie? Oczywiście to co napisałem to nie jest narzekanie tylko wstępna opinia, którą nie wolno absolutnie traktować jako negatywną.
Patryke Napisano 20 Czerwca 2011 Napisano 20 Czerwca 2011 Melduję, że koszulka i u mnie zawitała Z rozmiarem wstrzeliłem się idealnie, zamek YKK ładnie chodzi. To, że jest dość krótki absolutnie mi nie przeszkadza - rozpinam go jedynie podczas zdejmowania koszulki
spedek1 Napisano 20 Czerwca 2011 Napisano 20 Czerwca 2011 Ja tez już swój ciuch odebrałem mam go teraz na sobie bo nie było wcześniej czasu założyć koszulka kozacka teraz będzie można zaszpanować trochę na mieście jeszcze żeby pogoda trochę się polepszyła bo po dzisiejszych i wczorajszych objazdach (jeszcze bez kozackiej koszulencji ) trochę mnie katar bierze... premier dzięki za wzięcie na siebie tego ciężaru bo lekko bez wątpienia nie było
lgplay Napisano 20 Czerwca 2011 Napisano 20 Czerwca 2011 Sory, że się wtrącam do tematu ale mógłby ktoś zamieścić zdjęcie?? Bo przyznam, że śledzę temat i jestem ciekaw jak to wyszło ;D. Może następnym razem zdążę się także załapać jeśli będzie i (pozwolicie ) na listę chętnych . BTW mały offtop; Co do kataru to też chyba mnie bierze: dzisiaj niby jechałem w pelerynie ale i tak nogi zmokły (no i się spociłem). Aha no i pozdrawiam kolegę, który ma katar .
Mod Team safian Napisano 20 Czerwca 2011 Mod Team Napisano 20 Czerwca 2011 Sory, że się wtrącam do tematu ale mógłby ktoś zamieścić zdjęcie?? Ekhm ... sugeruję sprawdzić na poprzedniej stronie
gilgamesz Napisano 21 Czerwca 2011 Napisano 21 Czerwca 2011 Ja też już otrzymałem swoją koszulke i jest bardzo fajna. Żałuję teraz ,że nie wziąłem również spodenek. Dziękuję bardzo Koledze Premier2 za przeprowadzenie całej operacji i poświęcenie swojego czasu dla dobra forumowiczów.
lgplay Napisano 21 Czerwca 2011 Napisano 21 Czerwca 2011 Sorki, z lenistwa używam neta w telefonie i wyłączyłem przypadkiem wyświetlanie obrazów (co zauważyłem teraz) więc myślałem, że Odi napisał i zapomniał po prostu wrzucić .
Valanthil Napisano 21 Czerwca 2011 Napisano 21 Czerwca 2011 Bardzo fajnie wyglądają te stroje forumowe
NooreQ Napisano 21 Czerwca 2011 Napisano 21 Czerwca 2011 Jakby ktos zbieral ekipe na koszulki + spodenki to sie pisze:)
marcinek1992 Napisano 21 Czerwca 2011 Napisano 21 Czerwca 2011 Jeśli Forum będzie zamawiać na następny rok/ sezon to czy jest możliwość aby ta cena która jest teraz pozostała? Czy będzie o wiele droższa?
apnea9 Napisano 21 Czerwca 2011 Napisano 21 Czerwca 2011 co za pytanie... tak samo moge napisac czy ziemniaki za rok beda drozsze czy cena bedzie taka sama ? Przyklad: Podrozeje paliwo - koszta produkcji pójdą w gore, czyli cena rowniez jak chcecie koszulki/spodenki to musi sie ktos podjac organizacji... zebrania kasy, zlozenie zamowienia w firmie... i pozniej rozeslac gotowe produkty cyklistom Premier napisal, ze moze pomoc w kontakcie z firmą... Ps. Dzisiaj pierwsza jazda i trening na Agrykoli, pampers wygodny, nic sie nie sciaga ani podwija, udany zakup
premier2 Napisano 21 Czerwca 2011 Napisano 21 Czerwca 2011 Dodam tylko, że jest szansa na kolejne koszulki forum w innym wykonaniu(chyba tylko koszulki?). Na tą chwilę wiem tylko, że pojawił się taki pomysł, nie znam szczegółów, ani fazy realizacji. Być może coś więcej dowiemy się przy okazji zlotu...
Nexus6 Napisano 22 Czerwca 2011 Napisano 22 Czerwca 2011 A mnie powoli "nerwa bierze" - większość (jeśli nie wszyscy) już dostała przesyłki a do mnie nie dotarła... Mam nadzieję że nie "zaginęła w akcji"...
Mod Team Odi Napisano 22 Czerwca 2011 Mod Team Napisano 22 Czerwca 2011 Autor zwycięskiego projektu dostał gratis koszulkę. Skądś musieliśmy ją wziąć Cierpliwości, na pewno poczta wystawia Cię na próbę.
ZEZOR77 Napisano 22 Czerwca 2011 Napisano 22 Czerwca 2011 Jestem nowy na tym forum więc przede wszystkim chciał bym wszystkich powitać. Bardzo spodobał mi się pomysł koszulek i jeśli pozwolicie to chętnie piszę się przy następnym projekcie. Jako, że mieszkam na stałe w Niemczech ucieszył bym się, gdyby na koszulce widniała polska flaga na którymś rękawko. Startuje tu w maratonach więc był by to fajny akcent. Pozdrawiam serdecznie z Hanoweru
Rocky Napisano 23 Czerwca 2011 Napisano 23 Czerwca 2011 Kurcze do mnie też już avizo dotarło, ale siedzę aktualnie w Gdańsku i nie mogę odebrać. Umieram z ciekawości
Rocky Napisano 25 Czerwca 2011 Napisano 25 Czerwca 2011 Koszulka odebrana, pierwsza klasa... Dziękówka premier2
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.