QUEST Napisano 21 Lipca 2011 Napisano 21 Lipca 2011 Cześć wszystkim, jestem Mateusz i rowerami interesuje się już od ponad roku ale od niedawna tak całkiem poważnie. Mam nadzieję, że spotkam tu wiele osób z którym minę się na szlaku .
elton29 Napisano 21 Lipca 2011 Napisano 21 Lipca 2011 Ema,Paweł,biker z Mińska Mazowieckiego wita wszystkich zgromadzonych:) Mam 29 lat i od kąt pamiętam śmigam rowerze a obecnie posiadam levela a2.
KamilT Napisano 21 Lipca 2011 Napisano 21 Lipca 2011 Witam! Nazywam się Kamil. Pochodzę z Lubania , woj. Dolnośląskie. Jazdą na rowerze interesuje się od niedawna. Interesuje się bardziej Jazdą Szosową niż MTB i XC. Pozdrawiam!
delmariano Napisano 22 Lipca 2011 Napisano 22 Lipca 2011 Witam Jestem Mariusz lat 29. Jeżdże na Rockriderze 5,3 po mazowszu. Na rowerze od dawna, ale pasja od zeszłego roku. Pozdrawiam.
miq7 Napisano 22 Lipca 2011 Napisano 22 Lipca 2011 marek z mielca-witam serdecznie wszystkich.naście lat temu kupiłem trek 870 xc - w sumie był bezobsługowy , prawie niezniszczalny , nie było problemów.ale naście lat śmigania po lasach i mokradłach skończyło parę części i podjąłem decyzję o zakupie czegoś nowszego - od roku gary fisher disc marlin 2008 - taki z wyprzedaży.w sumie śmiga ale jest baaardzo delikatny - napęd produkuje wiele dżwięków które chciałbym przy Waszej pomocy jakoś pousuwać ,a także chciałbym podzielić się swoją wiedzą. pozdrawiam
grizzlie86 Napisano 24 Lipca 2011 Napisano 24 Lipca 2011 Witam, mam na imię Wojtek, pochodzę ze śląska od niedawna zainteresowałem się rowerami z związku z przeprowadzką na wieś
qbazi Napisano 24 Lipca 2011 Napisano 24 Lipca 2011 Witam;) Kuba z Poznania. Z rowerem za pan brat od 2 lat ale dopiero przed tygodniem pierwsza poważna wyprawa. Ale na tym na pewno się nie skończy. pozdrawiam PS jakby ktoś chciał po pozku pojeździć albo okolicach to bardzo chętnie
lostek815 Napisano 25 Lipca 2011 Napisano 25 Lipca 2011 Trochę z opóźnieniem, ale witam! Mam na imię Grzegorz, mam 19 lat i uwielbiam jeździć na rowerze. Oprócz tego interesuję się i kształcę w kierunku fotografii. Lubię także muzykę i dobre kino. Pozdrawiam
maniutek79 Napisano 26 Lipca 2011 Napisano 26 Lipca 2011 Witam wszystkich. Mam na imie Mariusz i 32lata. Tak na poważniej to jeżdze od 9 lat, głównie do pracy i z powrotem, to 28 w jedna strone. I moze w tym roku przekrocze 50 000 km przejechanych rowerem.
wojtas1982 Napisano 26 Lipca 2011 Napisano 26 Lipca 2011 Witam wszystkich Wojtek 29lat, Warszawa, od 4 lat na GF wahoo mam juz za soba Szklarska jak tylko dorwe nowa rame to ruszam na nowe szlaki
gczarnocki Napisano 27 Lipca 2011 Napisano 27 Lipca 2011 Witam wszystkich. Jestem Grzegorz, mam 17 lat, od 2008 r. posiadam rower Giant Boulder i staram się jak najczęściej nim jeździć. Lubię kolarstwo, dobry film, muzykę
PrzemQo Napisano 28 Lipca 2011 Napisano 28 Lipca 2011 Witam wszystkich forumowiczów nazywam się Przemek mieszkam w Świętochłowicach mam 15 lat i posiadam seryjnego Giant'a Boulder (zmienione pedały), posiadam go od marca ale jeździć zacząłem pod koniec maja i do tej pory przejechałem 850 km.
TOMAS8112 Napisano 28 Lipca 2011 Napisano 28 Lipca 2011 Witam, jestem Tomek mam 29 lat,czytam to forum od bardzo dawna i w końcu postanowiłem się zarejestrować, na rowerze jeżdżę hmm... od zawsze Zjeździłem wiele rowerów, a obecnie śmigam na seryjnym Giant`ie xtc4 z 2007, na którym przejechałem do tej pory ok 7000 km. Mieszkam w okolicach Krakowa i tam też śmigam na moim bicyklu Pozdrawiam wszystkich.
Weasly Napisano 29 Lipca 2011 Napisano 29 Lipca 2011 Siemka wszystkim Grzesiek 22 latka - i mam problem z prawym kolanem
RudaJo Napisano 30 Lipca 2011 Napisano 30 Lipca 2011 Witam wszystkich!! Mam cudowne 29 lat. Jestem najgorszym z najgorszych, pod względem wiedzy technicznej, amatorem dwóch kółek. Nie mam zajefajnego sprzętu, nie mam fajnego kasku, nie mam fajnych dodatków. Jestem z tych którzy wsiadaja i jadą gdzie koła poniosą... 20 może 30 a czasem i 100 km. Jestem tu, ponieważ najwyższy czas zgłebić wiedzę o sprzęcie i poznać opinię bardziej doświadczonych koleżanek i kolegow. Czas przemienić się z małej poczwarki rowerowej na maniaka Pozdrawiam, Joanna
Issac Napisano 30 Lipca 2011 Napisano 30 Lipca 2011 Witam serdecznie wszystkich. Łukasz 28lat, jestem z Zabrza - od czerwca posiadaczem nowego rowerku (za namową mojej dziewczyny). Jestem totalnym amatorem jeśli chodzi o wiedzę na temat roweru Wiem że są pedały i koła Staramy się jeździć codziennie o tyle o ile pogoda na to pozwala min. 30km. Pozdrawiam
Yoshimitsu9 Napisano 30 Lipca 2011 Napisano 30 Lipca 2011 Tak więc witam wszystkich i zapraszam na działy. Każdy tutaj był początkującym - Także spokojnie , powoli wszystko będzie dobrze ^^. Witam serdecznie.
Bucht Napisano 2 Sierpnia 2011 Napisano 2 Sierpnia 2011 Siema, Mam na imię Piotrek i mam 13 lat.Na lowelku śmigam od urodzenia tak na poważniej od lat z małą przerwa PozdROWER
Hejduczek Napisano 3 Sierpnia 2011 Napisano 3 Sierpnia 2011 Witam serdecznie, jestem Michał i mam 25 lat. Właśnie analizuję przesiadkę z górala na kolarkę i dlatego znalazłem się na forum. Od razu powiem, że ilość dostępnych opcji po pierwszym przejrzeniu forum robi duże wrażenie. Z tej też okazji mam zamiar zostać tu dłużej POZDRO
Damex111 Napisano 4 Sierpnia 2011 Napisano 4 Sierpnia 2011 Damian 16 lat , lubię jeździć na rowerze , ale i nie tylko .
faststek Napisano 4 Sierpnia 2011 Napisano 4 Sierpnia 2011 Cześć, jestem Piotrek, mam 22 lata i na rowerze jeżdżę praktycznie od kiedy w wieku bodajże 5 lat dostałem starego Rometa Salto(z przednim hamulcem szczękowym;)). Jeździłem z mniejszymi lub większymi przerwami. Na wycieczki wybieram się głównie po okolicach Olsztyna raczej las niż szosa choć czasem nie ma innej możliwości ale zawsze staram się zrobić dziennie min. 30km. Mój sprzęt to zmodyfikowany w ciągu paru lat Kross Level A4 z 2005 roku i póki co daje radę Na forum jest dużo ciekawych tematów to raczej pozostanę tu na dłużej. Pozdro.
MichalKoziolek Napisano 7 Sierpnia 2011 Napisano 7 Sierpnia 2011 Witam Wszystkich. Nie znalazłem na forum żadnej przywitalni więc uznałem ten dział za odpowiedni. Otóż, od dziecka jeżdze na rowerze (zacząłem jak miałem 3 latka i już bez kółek bocznych:D), w wieku lat 13 moja przygoda z rowerem się troszkę rozwinęła i zacząłem swoje pierwsze podrygi w trialu (w tedy jeszcze nawet nie wiedziałem, że tak się to nazywa) Dzisiaj kontynuuje swoją pasję rowerową, ale poszedłem trochę w innym kierunku. Wprowadzam w świat mtb dyscypline Flatland (od dawna była domeną bmx, a ja chciałbym to zmienić) i po 7 latach trialu, streetu i dirtu, wymyślam tiki, kombinacje itd. tylko na płaskiej nawierzchni( 4 lata już na flatlandzie ). Od 4 lat również prowadzimy wspólnie z Policją z Wrocławia pokazy rowerowe dla dzieci i młodzieży ("charytatywnie" oczywiście), po których nakłaniamy młodzież do odejścia od biernego trybu życia. Również organizuje pokazy rowerowe www.michalkoziolek.pl gdzie można zobaczyć fotki z nich, a w krótce promovideo) w całej Polsce, Europie i na Świecie (ostatnio "latałem" w Dubaju:D) Poprzez pokazy rowerowe staram się za każdym razem nakłonić jak największą liczbę ludzi do większej aktywności sportowej. Mam nadzieję, że będzie mi się to udawało do końca i zawsze jeżeli będzie trzeba sluże pomocą na forum (nawet jeśli ktoś chciałby nauczyć się trików z przyjemnością podziele się doświadczeniem, albo video instruktażowym. Pozdrawiam Wszystkich
elemiah Napisano 7 Sierpnia 2011 Napisano 7 Sierpnia 2011 Przywitać się chciałam piszę do Was z Bydgoszczy i próbuję, na razie, ogarnąć to forum, ale już mi się podoba.
mawof Napisano 7 Sierpnia 2011 Napisano 7 Sierpnia 2011 Witam, Jestem Wojtek. Swego czasu bardzo dużo czasu spędzałem na rowerze. Chciałbym do tego wrócić. Pozdrawiam wszystkich.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.