Skocz do zawartości

[Powitania] Do nowych forumowiczów

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam :)

Jestem Kaja, 21 lat, uwielbiam jeździć rowerkiem, głównie po lasach, polach, itp. Posiadam Kross Hexagon V6 Axon (2010).

Pozdrawiam wszystkich forumowiczów!

Napisano

Witam mam na imię Mateusz mam 21 lat. Jeżdżę od najmłodszych lat, czasem były to długie wycieczki a czasem szybkie.

Uwielbiam jazdę w terenie, błocie wszędzie tam gdzie można się upocić :icon_mrgreen:

Oprócz samej jazdy interesuje się nowościami na rynku rowerowym oraz serwisowaniem rowerów (na ten moment tylko znajomych)

Pozdrawiam wszystkich bikersów

Napisano

Witam

Do "zawodowca" jeszcze daleko, ale każdą wolną chwilę poświęcam na rower. Jeżdżę po szosie i w lekkim terenie, głównie w Beskidach.

Na forum jestem świeży :)

Pozdrawiam wszystkich rowerzystów.

Napisano

Witam,

Mam na imię Kamil i mam 14 lat(rocznikowo :D) uwielbiam jeździć rowerem po lesie i niekiedy po pięknym asfalcie i pustym (w polsce takich mało...)

i jechać jak najszybciej. Posiadam 4 letni Sprick Vortex MTB

Napisano

temat powitalny, to i ja się przedstawię :) Zbyszek, 23 lata, jestem z okolic Kielc. Jako dzieciak jedyną zabawką był rower, jeździłem caluśkie dnie, potem oczywiście troszkę mniej, przez kilka lat wcale, i właśnie postanowiłem się przeprosić z kółkami. Na przeszkodzie stoją problemy z kręgosłupem, na razie pomimo szczerych chęci nie ma szans na jazdę,ale docelowo chciałbym jeździć weekendowo na wycieczki, a w tygodniu dojeżdżać do pracy (ok17 km.) Rower stary, ale jest jeszcze ok :)

Napisano

Witam ! Jestem Krzysiek mam 18 lat,na bike śmigam od kiedy tylko pamiętam ,na koncie mam kilka naprawionych, złożonych i sprzedanych rowerów gdyż sam serwisuje sobie rower w swoim małym warsztacie.

Mój rower to wiekowy już Radiant Sport 1968 rok który dodany został do rowerów z fotkami. W przeciągu lat jazdy miałem w swoich rękach kilkanaście góralów ,składaków ale najlepiej mi sie jeżdzi moim radiantem .Średnio dziennie robię po 15 - 50 km a czasem więcej zależnie czy podbijam Kruszwicę do ukochanej ,lub śmigam do siostry mieszkającej poza miastem albo jadę gdzieś w trasę lub objeżdżam wzdłóż i wszerz całe miasto.

Pozdrawiam Chrissu!

Napisano

Siema,

mam 29lat, moją największą miłością jest i będzie piłka nożna, niestety z powodu kontuzji nie mogę już tak intensywnie uprawiać tego sportu.

Dlatego od tego sezonu wdałem się w romans z Meridą. Mam nadzieję, że złapię bakcyla i wolny czas będę spędzać od dziś na dwóch kółkach.

Miłego dnia

Napisano

Witam. Mam na imię Mateusz .

Rower: Grand Jocker

Plany życiowe : No tak ogarnąć skróty części itp o rowerach dowiedzieć nauczyć się dużo o nich noi ze swojego marnego Jockera zrobić jakiegoś MTB jak da radę .

Napisano

Witam

Mam na imie Damian,wiek - 24 lata. Mieszkam w okolicach Zawiercia na Jurze Krakowsko-Częstochowskiej :) Ostatnio wróciłem na rower po dosyć długiej przerwie i mam zamiar trenować regularnie oraz odzyskać forme :) Dziennie staram się po pracy przejeżdzać jakies 20km. Rower Rockrider 5.2 zakupiony w Decathlonie.

Pozdrawiam

Napisano

Cześć!

Piotr,lat-28,skąd- Tczew.

Po 5 sezonach na szosie- próbuje swoich sił w terenie.

Wybrałem Treka 6000.Planuję trochę rzeczy w nim pozmieniać i mam nadzieję,że pomocne informacje ,znajdę na forum.

Ogólnie: baza informacji na forum pozytywnie mnie zszokowała ! Tygodnie czytania;-)

Miłego dnia!

Napisano

Czesc!

Mariusz:)...Kielce

Po ladnych paru latach znowu mnie wzielo na rower...na razie jezdze glownie do pracy ,a w wolnych chwilach sciezki rowerowe i las ale raczej po plaskim bo kondycha jeszcze nie ta;)

Pozdrawiam wszystkich:)

Napisano

Witam.

Kuba... Inowrocław

Jeżdżę od zawsze lecz bardzo długi okres czasu byłem niedzielnym rowerzystą. Od jakiegoś miesiąca jeżdżę ok. 30 km dziennie. Wiem, że to żaden wyczyn ale jak dla mnie dobry początek. Mam zwichrowany bark i nawet jakbym chciał opcja mtb i pokrewne odpadają [czy to źle czy dobrze nigdy się nie dowiem bo nie dane mi będzie spróbować 2 strony medalu]. Obecnie przymierzam się do zakupu pierwszej szosy [dotychczas jeżdżę na Herculesie miejskim na osprzęcie sachs 5000, a ile on ma lat trudno ocenić, myślę, że rocznik mniej więcej '93-'97]

Pozdrower

Napisano

Cześć wszystkim. Jestem Marcin, mam 25, mieszkam w Czerwionce. Ze względu na chęć zrzucenia kilku kilogramów, po dluższej przerwie wsiadłem na rower i się zauroczyłem. CIeszę się, że znalazłem to forum, bo chcę kupić rower i mam nadzieję dzięki wam uda mi się dokonać pewnego zakupu.

Napisano

Witam,

Chciałbym przywitać wszystkich forumowiczów. Od jakiegoś czasu noszę się z zakupem nowego sprzętu. Mam nadzieję że uczestnictwo w tym forum znacznie mi to ułatwi.

Pozdrawiam,

Tomasz

Napisano

Witam

Nazywam się Ewa, jestem osobą młodą. Chciałabym zacząć przygodę z kolarstwem górskim. Wyjde mi się, że jestem dość sumienna i zorganizowana, a to chyba dobrze na początek :). Mój wujek jest kolarzem, tata był. Na razie nie chcę ich informować o swoim pomyśle, żeby nikogo nie zawieść, dlatego też pierwszych wskazówek i rad zaczynam szukać tutaj. Rower kupiono mi raczej do rekreacji, ale nie jest z marketu, a tu już chyba dobrze :). Zdaję sobie sprawę z tego, że sprzęt jakim dysponujesz nie czyni z ciebie sportowca, więc zacznę regularnie jeździć na moim rowerze, a o czymś lepszym pomyślę w przyszłości, biorąc pod uwagę również fakt, że nie jest to tani zakup... .

Pozdrawiam i życzę powodzenia doświadczonym sportowcom i tym mniej, takim jak ja :)

!!

Napisano

Witam

Chciałbym się przywitać i innych forumowiczów.

Jazda na rowerze to jest to co naprawdę wielbie.

Więc pozdrowienia dla wszystkich. :)

Napisano

Siemanko,

tu Marek. Jeżdżę od zawsze, ale z przerwami, czasami dość dużymi :) Rok temu przeprosiłem się z moim Wheelkiem.

Do tej pory anonimowo sobie tu czytałem to i owo, teraz przyszedł czas na rejestrację.

Pozdrawiam.

Napisano

Witam nazywam się Janek, interesuje się elektroniką modelarstwem lotniczym i oczywiście rowerami. Mam 15 lat i mieszkam nad morzem.

Napisano

Witam :) !

Mam na imię Dawid, mieszkam w województwie śląskim w miejscowości Dąbrowa Górnicza, mam 17 lat, mój sprzęt to waszym językiem makrokesz, ale jak dla mnie na te moje amatorskie przygody z rowerem jestem zadowolony, z czasem sobie go zmodernizuje :).

Myślę że nie będę wam stwarzał większych problemów :).

Pozdrawiam,

Napisano

Siemka :) jestem konrad mam 17 lat pochodze z woj swietokrzyskiego w tamtym roku zakupiłem sobie rower krossa hexagon v6 i postanowilem zarejestrowac sie na forum, mysle ze miło bede spedzal tu czas ;)

pozdr

Napisano

Witam. Nazywam się Piotr i mam prawie dokładnie tyle lat ile dwóch moich bezpośrednich przedmówców razem wziętych.

Na rowerze jeżdżę od zawsze (liczą się te na trzech kółkach?) ale tak naprawdę zacząłem świadomie się kształtować w jeździe 3 lata temu. Wtedy to moim łupem padł Centurion Milano - wiecie, taki miejsko-trekkingowy z czarnym dzwonkiem i taką śmieszna kierownicą... no naprawdę nie kojarzycie?. Pierwszy sezon był piękny, lecz mało aktywny (1,5 tyś km), drugi już dwa razy tyle, no i płynnie dochodzimy do dnia dzisiejszego kiedy to na liczniku pojawiła się czterocyfrowa liczba (wiem, wiem, że wy już pewnie w lutym tyle mieliście, ale ja tu jestem nowy ;) ).

Jeżdżę między Warszawą, a Piasecznem (to standardowa trasa do pracy), jak również po bliższych i dalszych okolicach mojego miejsca pobytu.

Oho! Miałem się tylko przywitać. Do zobaczenia w tematach i mam nadzieję na trasach (już niedługo).

Strunnik

Napisano

Witam, nazywam się Konrad i mieszkam w Bolszewie. Do rowerów ciągnęło mnie od zawsze, a dopiero od zeszłego roku kupiłem sobie porządniejszy rower wg. mnie( Kellys Neos).

Na rowerze najczęściej kieruje się na miejscowości morskie, Półwysep.

Pozdrawiam

Napisano

Witam wszystkich serdecznie.

Mam na imię Marcin lat 27, Rok temu życie rzuciło mnie do Mirosławca (Pojezierze Drawskie).

Od 4 h jestem posiadaczem nowego rowerku Kross level A2

Od 30 min zarejestrowanym członkiem Forum.

Pozdrawiam

Napisano

Witam wszystkich forumowiczów

Mam na imię Marek. Lat 30. Mieszkam w Koszalinie od urodzenia. Wzrost - 196 cm. Waga - 110 kg.

Przez co najmniej 15 lat nie jeździłem na rowerze. Kiedy jednak przejechałem się na rowerze brata stwierdziłem, że dobrze mi się jeździ. Tak powstał zamysł na zakup roweru. Dość długo czytałem fora internetowe aby zaopatrzyć się w podstawową wiedzę w tym temacie.

Rower zakupiłem 2 dni temu i od tamtej pory jeżdżę kiedy tylko mogę. Brakuje mi sporo formy ale myślę, że z czasem się to zmieni. Przez to, że w krótkim czasie urosłem zbyt dużo, moje kolana i kręgosłup nie są w zbyt dobrej formie.

Zakupiony przeze mnie rower to Giant Cypress 2010. Rama 21 cali. Koła 28 cali. Kierownica gięta (610)

Z początku nastawiałem się na Górala jednak moja pozycja na takim rowerze nie pozwoliła by mi na zbyt długą i komfortową jazdę.

Na tym rowerze jadę w pozycji niemal wyprostowanej i dobrze się czuję.

W załączniku zdjęcie.

Pozdrawiam

post-138894-0-28196300-1305174382_thumb.jpg

Napisano

Witam wszystkich;)

Nazywam się Mateusz jestem z woj. opolskiego, mam 17 lat.

Moja pasja to motocross/enduro, ale z powodu awarii moto i braku funduszy przeżucam się na rower , żeby tylko nie siedzieć non toper przed kompem czy %%% .

Pozdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...