Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 11

Odi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

wczoraj 18km a dziś planowałem lekkie 50 a wyszło jak zawsze 74km :icon_mrgreen: ale plany są po to żeby je zmieniać dodatkowo wyczyściłem napęd

Napisano

Zakupiłem rowerek (Kross Level A4 z 2010 r) i na dobry początek Brunoxa Deo i 2 koszyki na bidony do niego :icon_cool:

Przejechałem 50m po podwórku i jest super, ale na razie muszę poczekać z dłuższymi wypadami, aż śnieg stopnieje :wallbash:

Napisano

15 km slalomu między szkłami na ścieżkach. Aż dziwne, że dętki całe. Teraz idę rower do wanny wpakować i mycie, bo już koloru spod błota nie widać.

Napisano

dziś 68km - większość z userem Szoppers po lasach i bezdrożach

P1050108.JPG

ps: zaliczone dwa loty koszące na jakiś zlodowaciałych pozostałościach:) wypad bez gleby jest słaby :devil:

Napisano

Zaliczyłem pierwszy zimowy wypad(na jutro planuję kolejny)biggrin.gif na oko jakieś 10km, a oprócz tego zmieniłem oponki i kupiłem pompkę

b7386-u9189_orig.JPG

Napisano

Złożyłem połowę roweru dla brata - stery, mostek z kierownicą, mocowanie haka. Rozmontowałem znowu Duro, żeby je przeczyścić - czyszczenie generalne : D.

Napisano

Duro złożone zalane, działa idealnie. Dziś nauczyłem się zaplatać koło NARESZCIE :icon_mrgreen: ! Bardzo się cieszę, 30 zł w kieszeni zostaje a może i nawet więcej a koło jest proste i nie ma poważnych bić, tylko malutkie góra dół :rolleyes: . Pozostaje kupno klucza do szprych <_< . Ponadto serwis przedniej piasty dziś.

• Mod Team
Napisano

Miałem jechać zawieźć hamulce do serwisu, ale niestety nie wyrobiłem się.

Jedyne co zrobiłem z rowerowych to zaniosłem do garażu zębatkę i klucz do HT2.

Napisano

Serwis kolejnej piasty, bębenka. Zamontowałem korby, klatkę górną od napinacza, założyłem oponę i dętkę na tylne koło i zamontowałem do roweru. Jutro zaplatanie przedniego koła :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...