Skocz do zawartości

[wspólne treningi] Ścigatornia warszawska

ins4ne

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mają być burze ale to bardziej po południu myślę. Ja też nie mam błotników więc bez obaw. Możemy się spotkać na metrze młociny o godz. 12stej i myślałem by się wybrać w kierunku Nowego Dworu Mazowieckiego, Pomiechówka. Już nawet mam obmyśloną trasę. Będzie koło 70-80 km. A jak pogoda pozwoli to możemy i więcej spróbować.

Napisano

Mają być burze ale to bardziej po południu myślę. Ja też nie mam błotników więc bez obaw.

W sumie to się nie rozpuszczę w razie czego. Ale czuć chlastającą błotnistą wodę - średnia przyjemność. Nie wiem czy się wyrobię. Dajcie jakiś kontakt telefoniczny. Jak mnie do tej 12 nie będzie i nie przedzwonię to jedźcie beze mnie.

Napisano

Ja jestem chetny na wspolne treningi. Mieszkam w Piastowie, ale dojechac moge wszedzie w okol wawy. Piszcie na razie nie mam pracy :) wiec moge sobie trenowac w tygodniu w praktycznie bez ograniczen.

gg 3442829

Jeżdzę zdecydowanie po szosie, ale mam gorala wiec do lasu tez pojade.

na gg jestem prawie caly czas jako niewidoczny...

• 8 miesięcy temu...
  • 2 tygodnie później...
Napisano

Witam.

Mieszkam w Legionowie i szukam towarzystwa do wspólnych treningów/jazd po szosie.

Mój średni dystans to 50 km. Tempo jazdy dostosuję do partnera. Dysponuję czasem przez cały tydzień.

Mój telefon 504171655.

Pozdrawiam.

Andrzej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...