Skocz do zawartości

[wspólne treningi] Ścigatornia warszawska

ins4ne

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Z własnych obserwacji zauważyłem, że w jeździe dają z siebie dużo więcej mając kogoś przed i/lub za sobą. Jeśli są tu podobne osoby to zapraszam na podwarszawskie wypady w nieco szybszym niż spacerowe tempie.

Średnio jeżdżę co drugi dzień na trasach 35-60km w okolicach Konstancina/Kampinosu ale jestem też otwarty na wszystkie inne ciekawe propozycje z podjazdami włącznie.

Zaznaczam, że żaden ze mnie terminator ale od czego są właśnie treningi :)

Napisano

W najbliższym tygodniu prawdopodobnie będę miał już złożony rower [uzależnione jest to od terminu dostarczenia paczki z wagą :)] więc chętnie wyskoczę jeśli będzie to nadal aktualne. :)

Napisano

ins4ne nie bądź złośliwy :P.

Rower poskładany... prawie... okazało się, że prowizoryczny przerzutka którą kupiłem nie nadaje się więc teraz muszę szukać kolejnej prowizorki. Chyba kupię XT'ka używanego z alledrogo. :)

Więc w następnym tygodniu będę już gotów do jazdy, w prawdzie bez odzienia kolarskiego ale bez tego da się jeździć i nie będę się wykręcał. :teehee:

Napisano

Bajk już poskładany więc jeśli chcesz to możemy wyskoczyć gdzieś goldbloom z forum jest jeszcze chętny więc proponuję np. przyszły poniedziałek. ;-)

Napisano

Po Kampinosie (las), dzisiaj po 15, średnia - byle powyżej 20km/h, bez przesady z tą średnia, wiadomo, że można się dostosować. Warunek - sprawny rower. Dystans 40-60km.

Napisano

No to ja muszę powiedzieć,że też chętnie się przyłącze do wspólnych treningów ostatnio z peptonem jechałem i dystans nam wyszedł jakieś 100 km...a średnia 26...chyba mieliśmy jedną przerwę :icon_wink:

Napisano

hej..

Ja też chętnie bym z kim pojeździła :D w tempie ciut bardziej extremalnym niż żółwie :D

Napisano

widzę że zaczynacie wracac do ustawek.

Brawo.

wpisujcie gdzie, kto, kiedy i np.gg aby kontakt był szybszy

Jako moderator powinnaś dawać przykład i integrować się z nami. ;-)

Napisano

Ja też bym chętnie z kimś pojeździł :). Tylko bardziej preferowałbym po szosie. Jakoś nuży mnie jazda po lesie :). Pasowałby mi wtorek bądź środa za tydz. godz po południowe.

Napisano

ooo to ja się przyłączam mam szosę :).Tylko muszę dokupić jeszcze dwię dętki zapasowe + do Górala

Napisano

Ja mam górala ale będę miał założone opony szosowe :) To tak jak mówie środek tygodnia byłby optymalny, godz. 17-18. A okolice bardziej na północ wawy bym preferował - Łomianki, Nowy Dwór, Pomiechówek :).

Napisano

piateksmoże byśmy pojechali z Łomianek lub gdzieś solca troche przez kpn lub jakąś drogą do Błonia czy Podkowy i byśmy sie tam rozdzielili no chyba,że chciałbyś aż do Piaseczna jechać cczy gdzieś w tamte strony?Ale to w sierpniu dopiero.Może ktoś inny chętny?

Napisano

Hmm no można pomyśleć by zrobić taką pętelkę do Błonia. Do Piaseczna chyba by mi sie nie chciało więc bardziej bym pewnie odbił w kierunku wawy B). Wolałbym teraz coś pojeździć bo z kolei ja na początku sierpnia wyjeżdżam :P.

Napisano

Dla mnie właściwie może być gdziekolwiek, byle większość była poza szosą i dało się w miarę szybko dojechać z Centrum. Po 16. Dystanse powyżej 40km, średnia powyżej 20km/h w lesie.

GG: 6060987

Napisano

Jeżeli o mnie chodzi to pracuję co drugi dzień, więc jeżeli ktoś chętny na jazdę, to proszę o info i jakoś się dogadamy :)

Oczywiście start gdzieś w Warszawie, gdyż stąd pochodzę :whistling:

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...