BlackKormo Napisano 24 Lipca 2010 Napisano 24 Lipca 2010 A ja slucham w kronice sportowej w polskim radio krotkich ale fajnych relacji z TdF. W TV nie ogladam z braku odpowiednich kanalow, zreszta nie mam czasu siedziec przed TV. Co roku jestem za to na TdP osobiscie w Warszawie (do tej pory start bardziej lub mniej symboliczny), w tym roku tez tam bede. TdP moze i nie jest klasowo podobny do TdF czy Giro, ale jest najlepszym co mamy to raz, a dwa ze jest w naprawde waskim gronie najwazniejszych wyscigow swiata wiec nie ma co marudzic. Tak jak Malysz raz w roku skacze w pucharze w Zakopcu, tak raz w roku mamy porzadny wysig kolarski. I mi sie to podoba i kibicuje zawodnikom i organizatorom.
Gromosmok Napisano 24 Lipca 2010 Napisano 24 Lipca 2010 Ja oglądam Tour de France na Eurosporcie. Komentatorzy T.Jarońskiego i K.Wyrzykowskiego są świetni.
gdy Napisano 24 Lipca 2010 Napisano 24 Lipca 2010 ogladam, ale prawie zawsze usypiam wiec finisze musze z powtórek ogladać
oxalis Napisano 24 Lipca 2010 Napisano 24 Lipca 2010 No to dzisiejszy etap był dla Ciebie Gdy stworzony, co parę minut miałeś szansę zobaczyć jak ktoś finiszuje bez czekania na powtórki
morganfriman Napisano 25 Lipca 2010 Napisano 25 Lipca 2010 ja tez wczoraj godzinke przykimałem... obudzilem sie o 16.15 wiec duzo nie stracilem
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.