Skocz do zawartości

[Ciekawe ostrokołowe aukcje] allegro i ebay oraz sklepy internetowe II

KAZUMI

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

dlatego też napisałem, że podejrzana w cudzysłowie.

moim zdaniem świetna okazja, wystarczy tylko kupić czarną korbę na allegro za ~ 250zł i pełnowymiarowy rower torowy można mieć za nieco ponad 1500zł.

Napisano

"Mam pytanie, z czystej ciekawości... Bo jakoś od zawsze jeżdżę ze zwykłym plecakiem i nigdy nie odczułem potrzeby posiadania torby kurierskiej. W czym torba kurierska jest praktyczniejsza od plecaka przypinanego klamrami? Nie zsunie się taki, nie spadnie i nie przeważy przy zakręcie i jest zazwyczaj tańszy."

Napisano

"Mam pytanie, z czystej ciekawości... Bo jakoś od zawsze jeżdżę ze zwykłym plecakiem i nigdy nie odczułem potrzeby posiadania torby kurierskiej. W czym torba kurierska jest praktyczniejsza od plecaka przypinanego klamrami? Nie zsunie się taki, nie spadnie i nie przeważy przy zakręcie i jest zazwyczaj tańszy."

kwadratowa jest

i się papiery nie pogną

Napisano

mi np mniej pocą się plecy jak jeżdzę z torbą

..potwierdzam! :)

dodatkowo wygodniejszy dostęp wg mnie. też miałem długo plecak, potem zamieniłem na torbę. Torba używam nie tylko na rower. Wygodna w tramwaju/autobusie, gdzie przeciągasz przed siebie i nie boisz się, że ktoś Cię własnie obrabia ;-)

Napisano

Torba ma jeszcze tę zaletę, że przy bardzo pochylonej pozycji łatwiej znaleźć optymalny rozkład masy. Przy plecaku człowiek ma wtedy wrażenie, ze mu wszystko leci na głowę.

Napisano

Kupiłem żonie. Gut szajt. Na pasie nośnym dużo szpejarek, pojemna, kieszonka na batona z miękką podszewką. Za 112 złych to pierwszorzędny zakup.

Napisano

Siemka , co myślicie o tym zestawie http://allegro.pl/rama-csepel-set-ostre-kolo-single-speed-i2016711710.html W skład wchodzi rama , widelec , stery , suport , zacisk sztycy , sztyca , mostek . Z tego co obserwuje csepel nie jest jakąś firmą z najniższej półki . Nie wymagam wiele od tej ramy dla mnie ważne żeby była dobrej jakości , miała poziome haki , a ta ma i nie wymagała żadnego wkładu w naprawy ,a tu jest wszystko nowe. Uważacie że się opłaca ?

Napisano

Nie wymagam wiele od tej ramy dla mnie ważne żeby była dobrej jakości

No więc ta rama nie jest dobrej jakości. Jest bardzo ciężka i zrobiona ze słabej stali. Jedyne przeznaczenie tej ramy, to polo.

Napisano

O co ci chodzi koleś?

Jesteśmy na forum rowerowym, a nie polonistycznym, więc używamy tutaj raczej języka potocznego panie 'predkośćświatła' :thumbsup: .

Napisano

O co ci chodzi koleś?

Jesteśmy na forum rowerowym, a nie polonistycznym, więc używamy tutaj raczej języka potocznego panie 'predkośćświatła' :thumbsup: .

Mylisz pojęcia. Język potoczny to nie to samo co wtórny analfabetyzm.

Napisano

A jak on jest polonista na ten przykład? Ja też lubię czytać poprawnie zredagowane i dobrze napisane posty.

Co do csepela, to swego czasu trochę o nim pisał jakiś rasta - użytkownik, tylko zapomniałem nicka. Rzecz dotyczyła ramy do tricków, bodaj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...