rogas2000 Napisano 6 Sierpnia 2010 Napisano 6 Sierpnia 2010 Siwy96, jaki klub? Też trenuję - Wifama Łódź.
blady123 Napisano 6 Sierpnia 2010 Napisano 6 Sierpnia 2010 Bieganie, mam nawet za sobą udział w półmaratonie, dyszkę też zaliczyłem.
Siwy96 Napisano 7 Sierpnia 2010 Napisano 7 Sierpnia 2010 rogas2000 - UKS Trzynastka Zielona Góra xD. Drugi rok Młodzika w tym sezonie .
rogas2000 Napisano 7 Sierpnia 2010 Napisano 7 Sierpnia 2010 Ja już mam młodzika dawno za sobą Teraz ostatni rocznik kadeta. Na jakiej pozycji grasz?
Wafel Napisano 9 Sierpnia 2010 Napisano 9 Sierpnia 2010 Głównie tenis stołowy czasem piłka nożna, rzadziej siatkówka, zimą narty
orba Napisano 17 Sierpnia 2010 Napisano 17 Sierpnia 2010 Bardzo lubię nordic walking. Chodzę około roku i prawdę mówiąc nie myślałam że można tyle km zrobić pieszo...
tadeuszek Napisano 21 Sierpnia 2010 Napisano 21 Sierpnia 2010 Latem siatkówka plażowa, trochę koszykówki, zimą piłka nożna na hali. A cały rok to siłownia i rower oczywiście:)
wh00kie Napisano 6 Września 2010 Napisano 6 Września 2010 Do niedawna (czyt. do wypadku) deskorolka latem, zimą snow skate; ja już chyba z tym kończę ale sprzęt zostaje w rodzinie (bratanica się upomniała ). Poza tym trochę jakiś sportów walki było, koszykówka ze znajomymi. Generalnie totalna amatorszczyzna byle tylko być w ruchu
vanwaestel Napisano 22 Września 2010 Napisano 22 Września 2010 paralotnie oczywiscie http://www.youtube.com/watch?v=TCG4fXM7WtE
Rafi105 Napisano 6 Października 2010 Napisano 6 Października 2010 Pływam wyczynowo, jakiś czas temu to był mój świat, ale od jakiegoś czasu moim światem są moje 2 pedały . Troszke siata(wf), kosz(wf) i siłka(troszkę więcej niż troszkę ).Jeszcze czasem jakieś narty wpadną
Gość Napisano 12 Października 2010 Napisano 12 Października 2010 heh a ja muszę tak powiedzieć: w wakacje często gram w piłkę nożną z kumplami którymi się rzadko spotykam ,szachy(kiedyś jezdziłem na turnieje teraz tak gram tylko przez internet,ale potrafię z każdym wygrać czasami partia u mnie trwa 2 minuty ) no i jeszcze koszykówka ale to już dawno było :/
YgreK Napisano 22 Października 2010 Napisano 22 Października 2010 Kiedyś najbardziej lubiłem pływać, teraz, że tak się wyrażę: "wolę przebywać między dwoma pedałami" A pływam oczywiście dalej.
runaway Napisano 31 Października 2010 Napisano 31 Października 2010 Kiedyś: bardzo dawno temu była akrobatyka, trochę później jazda konna, jeszcze później karate (przez 3 lata), w międzyczasie próbowałam tańczyć. Praktycznie od zawsze: łyżwy i narty, zdarzył się i snowboard:) oraz pływanie. Od czasu do czasu różne zajęcia fitness i siłownia. Teraz pasją nr 1 jest rower Bardzo chciałabym spróbować wspinaczki na ściankach i może narciarstwa biegowego
detonator Napisano 31 Października 2010 Napisano 31 Października 2010 Często biegam, czasem pływam a zimą to tylko łyżwy bo nart i deski nie lubię
Mod Team Pixon Napisano 31 Października 2010 Mod Team Napisano 31 Października 2010 Bardzo chciałabym spróbować wspinaczki na ściankach Spróbuj świetna sprawa. Ja zabrałem się za to od tej jesieni. Polecam
nikodem Napisano 6 Listopada 2010 Napisano 6 Listopada 2010 Oprócz roweru to siatkówka, narciarstwo zjazdowe i ogólnie nie boję się wyzwań . Jak ktoś znajomy powie ej chodź na ściankę to na 90% idę Lubię aktywnie spędzać czas ze znajomymi
Mod Team mrmorty Napisano 8 Listopada 2010 Mod Team Napisano 8 Listopada 2010 Ha! No to ja się wyróżnię! Mam kilka pasji które są niegrzecznie mówiąc lepsze niż sex : Kajakarstwo górskie - spływ rwącą rzeką zakończony skokiem z 12 metrowego wodospadu; Wspinaczka i różne zabawy z linami(trochę praca zawodowa zabija tę pasję - bo ile można stac w parku linowym i kogoś asekurowac) Windsurfing - pędnik 7,3 m2, deska 160 l. i wiatr w okolicach 5 stopni w Beauforcie - piękne ślizgi i mnóstwo adrenaliny; Żeglarstwo ale ta regatowa odmiana Rower stosunkowo niedawno - z racji przeniesienia się na Warmię i braku górskich rzek.
wojtekkrakow Napisano 26 Listopada 2010 Napisano 26 Listopada 2010 Czy ktoś tu próbował base jump? Szukam informacji na ten temat. Jak oglądam takie filmy to już nie moge
qstosz Napisano 1 Grudnia 2010 Napisano 1 Grudnia 2010 Ostatnio ostra jazda Qudem i krosem ( motor ) Zimą narty. Latem woda i wygłupy katamaranem ( Nacra 6.o lub Dart 18 ) Świetna zabawa polecam.
misioo Napisano 1 Grudnia 2010 Napisano 1 Grudnia 2010 bieganie (dosc widze popularne ) i siatkówka, kiedys były sporty walki
Mod Team Odi Napisano 1 Grudnia 2010 Mod Team Napisano 1 Grudnia 2010 Od niedawna łyżwy - straszna katorga dla nóg, ale i dobra zabawa. Na początku bardzo kontuzyjny sport, zawsze wracam poobijany, albo za bardzo porozciągany No i też od niedawna kąpiele morsów. Zobaczymy jak będzie dalej bo przy takich temperaturach jak dziś (-15*) nie widzę możliwości takiej zabawy. Z resztą wczoraj jezioro zaczęło nam zamarzać więc będzie trzeba się wyposażyć w jakiś podręczny lodołamacz A wbrew pozorom morsowanie też jest męczące bo konieczna jest intensywna, porządna rozgrzewka.
maciej1408 Napisano 8 Stycznia 2011 Napisano 8 Stycznia 2011 Marszobiegi, siatkówka, koszykówka, siłownia i od przyszłego roku chcę zainwestować w narty biegowe
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.