Skocz do zawartości

[Sport] jakie jeszcze oprócz rowerów?

Eper

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Bardzo lubię nordic walking. Chodzę około roku i prawdę mówiąc nie myślałam że można tyle km zrobić pieszo...

• 3 tygodnie później...
Napisano

Do niedawna (czyt. do wypadku) deskorolka latem, zimą snow skate; ja już chyba z tym kończę ale sprzęt zostaje w rodzinie (bratanica się upomniała :) ). Poza tym trochę jakiś sportów walki było, koszykówka ze znajomymi. Generalnie totalna amatorszczyzna byle tylko być w ruchu :)

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Napisano

Pływam wyczynowo, jakiś czas temu to był mój świat, ale od jakiegoś czasu moim światem są moje 2 pedały :) . Troszke siata(wf), kosz(wf) i siłka(troszkę więcej niż troszkę :devil: ).Jeszcze czasem jakieś narty wpadną :laugh:

Napisano

heh a ja muszę tak powiedzieć: w wakacje często gram w piłkę nożną z kumplami którymi się rzadko spotykam :icon_cool:,szachy(kiedyś jezdziłem na turnieje teraz tak gram tylko przez internet,ale potrafię z każdym wygrać czasami partia u mnie trwa 2 minuty :wallbash:) no i jeszcze koszykówka ale to już dawno było :/

• 2 tygodnie później...
Napisano

Kiedyś najbardziej lubiłem pływać, teraz, że tak się wyrażę: "wolę przebywać między dwoma pedałami" :) A pływam oczywiście dalej.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Kiedyś: bardzo dawno temu była akrobatyka, trochę później jazda konna, jeszcze później karate (przez 3 lata), w międzyczasie próbowałam tańczyć.

Praktycznie od zawsze: łyżwy i narty, zdarzył się i snowboard:) oraz pływanie. Od czasu do czasu różne zajęcia fitness i siłownia.

Teraz pasją nr 1 jest rower :icon_lol:

Bardzo chciałabym spróbować wspinaczki na ściankach i może narciarstwa biegowego :)

• Mod Team
Napisano

Bardzo chciałabym spróbować wspinaczki na ściankach

Spróbuj świetna sprawa. Ja zabrałem się za to od tej jesieni. Polecam

Napisano

Oprócz roweru to siatkówka, narciarstwo zjazdowe i ogólnie nie boję się wyzwań ;). Jak ktoś znajomy powie ej chodź na ściankę to na 90% idę :icon_mrgreen: Lubię aktywnie spędzać czas ze znajomymi :)

• Mod Team
Napisano

Ha! No to ja się wyróżnię! B)

Mam kilka pasji które są niegrzecznie mówiąc lepsze niż sex :P :

Kajakarstwo górskie - spływ rwącą rzeką zakończony skokiem z 12 metrowego wodospadu;

Wspinaczka i różne zabawy z linami(trochę praca zawodowa zabija tę pasję - bo ile można stac w parku linowym i kogoś asekurowac)

Windsurfing - pędnik 7,3 m2, deska 160 l. i wiatr w okolicach 5 stopni w Beauforcie - piękne ślizgi i mnóstwo adrenaliny;

Żeglarstwo ale ta regatowa odmiana :)

Rower stosunkowo niedawno - z racji przeniesienia się na Warmię i braku górskich rzek.

• 3 tygodnie później...
Napisano

Ostatnio ostra jazda Qudem i krosem ( motor )

Zimą narty.

Latem woda i wygłupy katamaranem ( Nacra 6.o lub Dart 18 )

Świetna zabawa polecam.

• Mod Team
Napisano

Od niedawna łyżwy - straszna katorga dla nóg, ale i dobra zabawa. Na początku bardzo kontuzyjny sport, zawsze wracam poobijany, albo za bardzo porozciągany :) No i też od niedawna kąpiele morsów. Zobaczymy jak będzie dalej bo przy takich temperaturach jak dziś (-15*) nie widzę możliwości takiej zabawy. Z resztą wczoraj jezioro zaczęło nam zamarzać więc będzie trzeba się wyposażyć w jakiś podręczny lodołamacz :) A wbrew pozorom morsowanie też jest męczące bo konieczna jest intensywna, porządna rozgrzewka.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...