amfa Napisano 14 Maja 2010 Napisano 14 Maja 2010 właśnie zakupiłem rower KROSS DECEIVER ma ktoś go ??? mógłby opisać wrażenia własne doświadczenia ja się nie znam zbytnio na rowerach a wy się znacie lepiej odemnie na pewno i chciałbym żebyście mi powiedzieli co jest w nim dobrego co nie na co trzeba uważać itp. kurier w poniedziałek dostarczy mi go kupiłem nowego za 1280 zł
Pitof Napisano 14 Maja 2010 Napisano 14 Maja 2010 Cześć, kupiłeś dość rzadki model roweru. Napisz mi czemu zdecydowałeś się na Deceivera, a nie na Street Scrapera w tej samej cenie. Co zadecydowało o wyborze?
rastatajm Napisano 16 Maja 2010 Napisano 16 Maja 2010 Ten Street Scraper to niezła opcja na miasto i w super cenie na daną chwilę. Wygląda na niezły przecinak.
amfa Napisano 23 Maja 2010 Autor Napisano 23 Maja 2010 dlatego ponieważ wolałem koła 26" a po drugie w deceiverze jest 24 biegi a tam 16 a w miescie zbytnio nie jezdze tylko na Malcie w Poznaniu
Mod Team IvanMTB Napisano 23 Maja 2010 Mod Team Napisano 23 Maja 2010 Klaniam, Ale tam sa przeciez (w/g specyfikacji) kola 650c... Czyli starodawne 27.5 cala... No chyba ze masz jakis kastom przebudowany... Szacunek... I.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.