Skocz do zawartości

[Ciekawe aukcje] na Allegro, E-Bay'u i in.

Odi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Rower z czasów, kiedy słowa enduro nie było i jeździło się na tym, co było. Czyli szerokie gumy , szeroka kiera i wytrzymały amor, mocne obręcze, bez oglądania się na wagę.

Poza tym poczytaj o tej ramie

Napisano

w czasach prehistorycznych wystarczyło żeby rower miał amor i już miał giętą kierę - ot taki "zwyczaj"

a amor to jedna z "działających" sprężynek na tamte czasy ;)

Napisano

coś się powaliło gamoniowi - ten składak jest wart max 2500zł.

Policzyłem teraz z kalkulatorem i allegro w ręku koszt całego roweru złożonego z nowych częsci i wyszło 3300zł. Frajer :D

• Mod Team
Napisano

Cena po byku.. chyba, że dorzuca drugi rower gratis. :P

W tytule Accent, a w opisie już wszędzie Author przy ramie. Jeszcze Epicona mógł pod RS podciągnąć. :D

Napisano

1000 złotych doliczył sobie za złożenie :icon_cool: No co ? Dobry fachowiec musi się szanować :D

http://allegro.pl/specjalny-parasol-do-roweru-nowosc-swiatowa-hit-i1472012620.html - jak ktoś ogarnie o co dokładnie chodzi gościowi w tej aukcji, to gratuluję :icon_lol:

widzę ścianę tekstu ale doszedłem do tego momentu:

"-23 °C. Kiedy jednak zjechałem z wysokiego krawężnika – to pękła mi aluminiowa rama roweru. Najwidoczniej aluminium było już bardzo kruche w takiej temperaturze )."

<_<:wallbash:

Napisano

Epic Win, podziwiam tego człowieka :teehee:

"Nie trzeba niczego wiercić, piłować ani spawać. Uwaga ! Parasol nie nadaje się do rowerów , które mają „motocyklowe” przednie zawieszenie ( to są takie młodzieżowe, rzadko spotykane rowery )!" O co chodzi? Jakie to są młodzieżowe rowery?

Napisano

"Nie trzeba niczego wiercić, piłować ani spawać. Uwaga ! Parasol nie nadaje się do rowerów , które mają „motocyklowe” przednie zawieszenie ( to są takie młodzieżowe, rzadko spotykane rowery )!" O co chodzi? Jakie to są młodzieżowe rowery?

może motorower :icon_lol:

Napisano

Makro z dwupółką :P

Napisano

Dziwne, że tylko na dużych zdjęciach przedstawiających cały rower jest przykręcony amor, a na zdjęciach małych obrazujących detale, amor jest w prawidłowej pozycji. Może to celowy zabieg marketingowy? :) Wie, że go obsmarują na forach, zrobią mu reklamę darmową, więcej osób się dowie o rowerze, może uda mu się go za dobrą cenę sprzedać. Może chce podkreślić, że rower nie był jeżdżony, bo jak można tak jeździć?

Napisano

Na tych zdjęciach z detalami amorek też jest przekręcony(przyjrzyj się uważnie) :rolleyes: Też nie wyobrażam sobie że można na czymś takim jeździć , a co dopiero skakać :icon_mrgreen:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...