Skocz do zawartości

[rysunek] Jak narysować rower

ssszakalll

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja jak miałem wolne to sobie rysowałem rower w AutoCAD'ie. Zatrzymałem się na przerutce, bo to przerosło moje możliwości. Ale co narysowałem i poskładałem, to widać na niżej załączonym obrazku wraz z kilkoma szczegółami.

48254181.jpg

99583941.jpg

72377824.jpg

80355380.jpg

• Mod Team
Napisano

Trzebaby poprawić amora bo ma chyba trochę za grube golenie no i brak wyprzedzenia koronie.

Jak sie już czepiać szczegółów to jeszcze kiera zazwyczaj jest kilka stopni gięta.

Napisano

Jak już się tak czepiamy SiD'a to golenie albo 28 albo 32mm. Kolejna akcja - brak podkowy w amortyzatorze :icon_mrgreen: no i wyprzedzenie korony też by się przydało.

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Jak zobaczyłem temat to od razu chwyciłem za ołówek. Wyszło nienajgorzej aczkolwiek z naszym mistrzem ssszakalllem to się równać nie może... Szczególnie górna rura i tylne widełki mi nie pasują. A wy co sądzicie??

post-129387-1275855522,03_thumb.jpg

Napisano

Podoba się? To wrzucam jeszcze damkę do XC na RS Rebie SL z centrą na tylnym kole.

Generalnie, to ja rysuję tak jak mnie uczył "pan od platyki" w szkole podstawowej ;)

Kiedyś jak będę miał czas może zrobię krótki turtorial.

post-129387-1276024061,67_thumb.jpg

Napisano

Adamos05 twoje dzieło (a raczej Twojej koleżanki) wygrywa. Też mi szczena opadła jak to zobaczyłem. Z tym to jednak trzeba się urodzić. Talent niesamowity :thumbsup:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...