Skocz do zawartości

[Lidl] oferta rowerowa

hehe12

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mi się wydaje, że to będą tylko 2 pary szkieł i to bez przezroczystych, ale pójdę zobaczyć :icon_question:

Postawili mi świnie market Lidla na takim ładnym zjeździe z osiedla przez łączkę, to niech przynajmniej jakoś to wynagrodzą..:icon_lol:

Napisano

ja kupiłem rok temu za coś około 50zł bezbarwne niby dobrego producenta i mi zżółkły więc jak mi te za 13 zł zmienia kolor to nie będę miał przynajmniej żalu :]

Napisano

Postawili mi świnie market Lidla na takim ładnym zjeździe z osiedla przez łączkę, to niech przynajmniej jakoś to wynagrodzą..:rolleyes:

Kurde, mi też postawili :/

Napisano

rzeczy rowerowe, które kupiłem w Lidlu w rzucie "wiosennym":

licznik - działa

koszulka rowerowa - bez zastrzeżeń

skarpetki - trudno się czepiać

pompka awaryjna - nadal pompuje

szorty - ok, choć niechlujnie przyszyty zamek błyskawiczny w jednej z kieszeni. Dało się bez problemu poprawić.

więc można liczyć, że okulary za 15zł też będą warte swojej ceny - a przynajmniej nie będzie żal ich zgubić :-)

Napisano

Kupilem dziś w lidlu okulary i koszulke.

Mi się wydaje, że to będą tylko 2 pary szkieł i to bez przezroczystych, ale pójdę zobaczyć :rolleyes:

Do okularów są 3 pary szkieł. Ciemne, pomaranczowe i przeźroczyste + sciereczka, pokrowiec i sznurek :)

Napisano

Kupilem dziś w lidlu okulary i koszulke.

Do okularów są 3 pary szkieł. Ciemne, pomaranczowe i przeźroczyste + sciereczka, pokrowiec i sznurek :)

Okulary sa w 1 ksztalcie i rozmiarze?

Jesli tak to musze wyslac brata

Napisano

Mam okulary i koszulkę. Oczywiście jak zawsze w Lidlu rozmiarówka jest wzięta nie wiadomo skąd... Jeżeli chodzi o okulary to bez rewelacji, najlepsze z tego zestawu jest... etui. Czy w lidlu można oddać towar i otrzymać zwrot pieniędzy? Bo parę znajomych osób nadziało się na okulary, choć cena niewysoka to jednak chciałyby zwrócić.

Napisano

piszcie czy te okularki są znośne, nie chodzi mi o super wygląd ale o to czy szkielko dobrze osłania oko, w sensie czy jak opuszcze glowe to mi sie nie bedzie robila "szpara" miedzy szkielkiem a brwią. bo moja luba juz tam zakupuje kolor czarny, ktory ma mniejsze szkielka chyba...

uf, naszcescie przymierzyla i okazalo sie ze czarne sa za male!! na jej glowe a z tego co wiem to ma mniejsza od mojej wiec szkoda inne kolory niby ok na jej glowe ale mowi ze szkielka odksztalcaja :/ chyba jednak nici z tych okularów..

Napisano

piszcie czy te okularki są znośne, nie chodzi mi o super wygląd ale o to czy szkielko dobrze osłania oko, w sensie czy jak opuszcze glowe to mi sie nie bedzie robila "szpara" miedzy szkielkiem a brwią. bo moja luba juz tam zakupuje kolor czarny, ktory ma mniejsze szkielka chyba...

uf, naszcescie przymierzyla i okazalo sie ze czarne sa za male!! na jej glowe a z tego co wiem to ma mniejsza od mojej wiec szkoda inne kolory niby ok na jej glowe ale mowi ze szkielka odksztalcaja :/ chyba jednak nici z tych okularów..

Są 3 rozmiary, czarne są najmniejsze, srebrne największe. Na mnie pasowały najlepiej niebieskie, srebrne wydawały się za duże. W niebieskich jest szczelina, ale od dołu, nie ma plastiku podtrzymującego szkła i trochę światła wpada.

Jest jakiś środek do okularów przeciw zaparowaniu? Są do szyb samochodowych, można jest stosować w okularach? Bo te lidlowskie przy braku mocniejszego przepływu powietrza potrafią nieźle zaparować...

Napisano

Nie są takie złe nie przesadzajcie:P

Wyjął ktoś szkła w tych srebrnych??

Bo ja nie moge.

Kładziesz kciuk pod miejscem na nos i wyginając delikatnie oprawki wyciągasz szkła.

Napisano

Dokładnie :) Szkło przesuwasz w stronę zewnętrzną i najpierw wyjmujesz stronę wewnętrzną, a zewnętrzna już ci później sama wychodzi :):)

Tylko ja wyjąłem szkła i teraz nie mogę założyć :D Niech ktoś pomoże :D

U mnie były już tylko 2 wzory czarny i srebrny :P Wziąłem srebrne, choć są ciut za duże .....

Kupiłem jeszcze słuchawki za 10 zł., bo wszystkie mi się zepsuły :) Od słuchawek dużo nie wymagam .. Te z lidla mają spore bassy a dźwięk jest trochę przytłumiony, ale najlepsze jest to, że mają gwarancję na 3 lata <hahaha> . Śmiesznie to musi wyglądać jak ktoś po 3 latach przychodzi do Lidla złożyć gwarancję, że mu się słuchawki zepsuły, a babka nawet nie wie o co chodzi :D

Napisano

Włóż najpierw szybkę od zewnętrznej strony (nie przy nosie, tylko po drugiej stronie). Następnie włóż drugą stronę i lekko dociśnij.

Kupiłem jeszcze słuchawki za 10 zł., bo wszystkie mi się zepsuły :P Od słuchawek dużo nie wymagam .. Te z lidla mają spore bassy a dźwięk jest trochę przytłumiony, ale najlepsze jest to, że mają gwarancję na 3 lata <hahaha> . Śmiesznie to musi wyglądać jak ktoś po 3 latach przychodzi do Lidla złożyć gwarancję, że mu się słuchawki zepsuły, a babka nawet nie wie o co chodzi :D

A okulary ile lat mają gwarancji? Też trzy! :D

Napisano

zal, pojechalem nad wode i jak wracalem sobie to pomyslalem ze jednak wstapie do pobliskiego lidla, i byly 3 pary tych czarnych, przymierzylem i calkiem okej byly dla mnie wiec postanowilem pojechac dod domu i wziac kase bo nie mailem akurat nic i wrocic, wrocilem nie cala godzinke po i juz nie bylo ani jednej pary :/ lol jutro dziewczyne wysylam i moze u niej beda mieli :)

Napisano

:D No ja u mnie w Mielcu, co kaski leżały ponad miesiąc i nie było na nich chętnych, to jak pojechałem o 13:30 do Lidla to było już tylko 6 par okularów i to tylko czarne i szare :) A później pojechałem z tatą autem kolo 16:30 i tak myślałem, jaki ja jestem głupi, że w największy upał darłem po te okulary do Lidla, co prawda to tylko 4 km w jedną stronę. A tu zajeżdżam i patrz :) :) <zong> nie ma żadnej, szukam, że może gdzieś przenieśli i nagle sobie myślę: Jaki ja jestem zaje* :D :D :) Banan na gębie przez pół godziny :) Szkoda tylko, że nie było niebieskich już jak kupowałem :D

P.S. Okulary nie mają gwarancji :D

Napisano

po co mi gwarancja, fajne byly te czarne, przymierzylem i okej kurde.. zal tez sie smialem potem ze to sa jaja jakies :) 14 zl czlowiek przy dupie nie mial ... hh.. zobaczymy moze jutro sie uda :)

Napisano

Niebieskie troche za duze, aczkolwiek fajniejsze szkla. Czarne sa dobre na rozmiar ale szkla sa moim zdaniem za niskie i za malo szerokie.

Okulary ktore kupilem w lidlu kilka tygodni temu sa lepsze, tyle tylko ze nie maja wymiennych szkiel. Aczkolwiek te nie sa tragiczne, nawet babci kupilem :)

Napisano

:D No ja u mnie w Mielcu, co kaski leżały ponad miesiąc i nie było na nich chętnych, to jak pojechałem o 13:30 do Lidla to było już tylko 6 par okularów i to tylko czarne i szare :) A później pojechałem z tatą autem kolo 16:30 i tak myślałem, jaki ja jestem głupi, że w największy upał darłem po te okulary do Lidla, co prawda to tylko 4 km w jedną stronę. A tu zajeżdżam i patrz :) :) <zong> nie ma żadnej, szukam, że może gdzieś przenieśli i nagle sobie myślę: Jaki ja jestem zaje* :D :D :) Banan na gębie przez pół godziny :D Szkoda tylko, że nie było niebieskich już jak kupowałem :D

P.S. Okulary nie mają gwarancji :D

Kurcze, miałem dziś jechać ale zostawiłem to na jutro .............. Może znajde :)

Napisano

OOO nie wiedziałem, że tu mielczanie goszczą :D

Raczej nie znajdziesz, bo sam szukałem jeszcze później czy nie ma tych niebieskich, żeby wymienić, bo te szare troszkę za duże :icon_mrgreen: Ale ogólnie to okulary nawet, tylko rzeczywiście te szare trochę odstają przy brwiach :/ No ale czego się spodziewać za 14 zł z 3 szkłami :D To i tak cud jak na tą cenę :D Za sam pokrowiec bym tyle dał :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...