Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 10

Odi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

dziś 157km z tego ok 70km może więcej w 15sto osobowym składzie z forum!tego jeszce nei widzieli żeby tyle osób było - później z tak licznej grupy zostało nas chyba 6 a może 7dmiu, wypad stylu iście chaozz'owym - mnóstwo podjazdów, zjazdów, jazda interwałowa jak się patrzy generalnie ok 80%-90% teren, w którym nie brakło piachu, szutrów, szyszek :icon_mrgreen: i innych udogodnień

pozdrower

Napisano

wróciłem o 20.20 do domu ale jeszcze wykręciłem 26km a pózniej 3km po mieście po ciemku :).

Jutro będzie więcej.

Obciąłem jeszcze pancerz i linkę od przednie przerzutki, za co zabierałem się 3 tydzień (jeszcze tylna została) :)

Ubotek

Napisano

no ja dzisiaj tylko chciałem zrobic 30 km a zrobiłem 18 bo temperatura przekraczała 27 stopni w cieniu a w słońcu 40 nie miałem szans pod górę dalej ^^

Napisano

Tylko 17 km z południowego wschodu Łodzi na jej północny zachód, ale szczęście mi sprzyjało bo niewiele brakowało a przebiłbym obydwie opony przejeżdżając po szkłach. Sam zresztą nie wiem jak to się stało, że opony nawet nie były draśnięte ;)

Napisano

po wczorajszym dziś na rozruszanie 89km:) jakieś 45-50km z koleżanką Saovine oraz kolegami Mix'em i Chaozzz'em pozdrower

Napisano

30km i czyszczenie uszczelek w moim 'bimberze' - golenie szmelc, uszczelki szmelc - czas na poszukiwania nowego sztućca

Napisano

a ja oddałem mój sprzęt do serwisu, który w nim zostanie wyposażony w tylną przerzutke slx nową kiere spine na łańcuch nowe gumki od hamulców i finish line

no a sobie kupiłem okulary w lidlu za 13,99 i powiem że są konkretne

Napisano

wczoraj dostałem nowe koło, to je założyłem i wyregulowałem graty, coby sprawdzić to 40 po asfalcie w nocy, fajnie było, chłodno! dziś do i z fabryki ok 70, morderczy gorąc, osobiście mam dość... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...