Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 10

Odi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

wieczorna nuda daje się we znaki więc do Reigna wróciły pełnowymiarowe opony NN 2.4 bo jakoś te Furiosy 2.0 nie pasowały... chociaż na asfalcie szedł jak przecinak :icon_wink:

• Mod Team
Napisano

Trzy razy przeleciałem przez miasto w tę i z powrotem plus jakieś zawijasy. Było tak fajnie, że nie mogłem przestać :icon_mrgreen: 33km wyszło.

• Mod Team
Napisano

Wojtek jest dokładnie tak jak mówisz. Przez pogodę prawie nie jeżdżę i bardzo mi brakuje tego pozytywnego wysiłku, zmęczenia. Widzę to choćby jak Ukrainą wracam z pracy próbując rozpędzać ten wehikuł do prędkości ponaddźwiękowych :icon_mrgreen: Lecę przez miasto jak szalony. Chociaż na Ukrainie pewnych barier prędkości przekraczać nie mogę bo z powodu napędu w opłakanym stanie i jajowatej zębatki w korbie (jak widać patent Shimano był znany już kupę lat temu :icon_wink: ) łańcuch lubi spaść i zaklinować się tak, że bez narzędzi ani rusz. Tak, wiem że powinienem ten napęd wymienić, ale jakoś nie mogę się przełamać i wolę te pieniądze wrzucać w swój właściwy sprzęt, tym bardziej, że mam trochę bieżących wydatków.

Napisano

Wczoraj była ciężka droga pod wiatr 70km powrót szosą 22:54 dojechałem do domu :icon_mrgreen: pizgało trochę w ręce i stopy ale dojechałem w całości :icon_wink:

Napisano

przyszedł BB, przyszedł MR... na razie nie czytam, zostawiam sobie na wyjazd na deskę w Alpy żeby mieć co czytać do poduszki :)

coś zima nie chce odpuścić, ja już chcę zacząć sezon!!!

Napisano

przyszedł BB, przyszedł MR... na razie nie czytam, zostawiam sobie na wyjazd na deskę w Alpy żeby mieć co czytać do poduszki :)

coś zima nie chce odpuścić, ja już chcę zacząć sezon!!!

Wytrzymasz do czasu wyjazdu? :D Nie wiem czy dałbym rade :devil:

O zimie to lepiej nie wspominac, niech juz sie zrobi naprawde ciepło...

Napisano

Małe rowerowe zakupy dla kobity, rama NoSaint Angel i kierownica KCNC. Opłacało się jechać po to 150km, cacuszka.

Gwarancja(dyplom) do Sainta - bezcenny ;)

Napisano

poprzekładałem stare graty z evolutiona do URIANA:) z nowości doszła korba, sztyca i zacisk -brak przedniej przerzutki póki co

spxkpfmpkgsldjv9ja84_thumb.jpg

tedch1s4z467pvpnndw3_thumb.jpg

Napisano

ładnie ładnie, a co ty tam przytachałeś ciekawego?

Masz na myśli rower na którym jechałem? Ten odebrałem z serwisu, czy rower który prowadziłem obok? Ostre koło którym dziś jeździłem :wub:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...