Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 10

Odi

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team
Napisano

Czwarty tydzień serwisowania, czyszczenia i składania roweru. Taki cykl już trzy razy powtórzyłem. Po małym wypadeczku zakaz i embargo na rower jeszcze przez nastepne dwa tygodnie. Można ocipieć. Ale maszyna jest jak nówka cewka. Pogada do dupy to i mniejszy żal.:icon_mrgreen:

Napisano

ze szkoly to ja wracam codziennie rowerkiem a dzisiaj to tylko pownosilem rowerki na balkon (prawdopodobnie fala przyjdzie dzisiaj do mnie ;/)

Napisano

dziś 62km z czego jakieś 30km z kolegami z foruma o tu pozdrower

ps woda we wro przybiera, dziś nie udało się przejechać tam gdzie wczoraj;/ chyba że rowerem wodnym

• Mod Team
Napisano

Rower rodziców już prawie ukończony, zostało jeszcze okablowanie i regulacje, zakup i montaż korby z suportem i chwytów.

Rama ładnie się komponuje z resztą osprzętu.:P

• Mod Team
Napisano

Wczoraj zmieniłem opony z szosowych Kontenderów na moje IRCe Mythos XC i w końcu można szaleć :icon_mrgreen: Poza tym pokręciłem 17km po mieście lawirując między autami w korkach. A dziś... zaraz lecę pokręcić bo potem do pracy.

• Mod Team
Napisano

Rower rodziców już prawie ukończony, zostało jeszcze okablowanie i regulacje, zakup i montaż korby z suportem i chwytów.

Rama ładnie się komponuje z resztą osprzętu.:icon_mrgreen:

Jeden wspólny dla rodziców?:) Ty synu wyrodny, przecież nie będą się wozić na rurze.:devil:

Napisano

20km po mieście, i stwierdzam że po błotnych jazdach nie wyczyściłem go dobrze.... czeka go jednak porządne mycie karcherem, ale to jak wróce z jutrzejszej jazdy po lesie :) mam ochote jutro poszaleć.

Napisano

Zabawy serwisowe...:

-rozkręcona piasta przednia XT 770 i oczom ukazują się wżery na konusach... :) (Apropos, nie wiecie gdzie można kupić nowe?). wyczyściłem, nasmarowałem i złożyłem - chodzą lekko ale czasami można usłyszeć delikatny szmer jak się zakręci kołem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...