WojteK# Napisano 13 Marca 2010 Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Dziś tylko basen. A miałem takie ambitne plany żeby dziś po szosie pośmigać i znów spadł ten śnieg;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 13 Marca 2010 Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Dzisiaj 18,00 km i wizyta w serwisie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borowka Napisano 13 Marca 2010 Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 23 km, mycie roweru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekkrakow Napisano 13 Marca 2010 Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Śnieg, ciapa, chlapa, błotko - wszystko na nówkach semi-slickach. Dobry sposób na podniesienie sobie tętna, bez większego wysiłku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 13 Marca 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Dzisiaj wziąłem się za serwis mojej zimówki. Grubsze rzeczy już zrobione, ale za to poszła śruba mocująca tarcze korby. Z sześciokąta zrobiło się kółko, teraz trzeba będzie kombinować. A teraz wciąż szukam taniej ramy do XC w rozmiarze 19 cali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 14 Marca 2010 Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Wymieniłem śruby w korbie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YankeZ Napisano 14 Marca 2010 Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 ustawiłem hamulce oraz dokręciłem/nasmarowałem wszystko co się o to upominało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek93 Napisano 14 Marca 2010 Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Założyłem nowy hampel na przód alivio i ustawiłem licznik po wymianie baterii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 15 Marca 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Walka z wyrobioną śrubą od korby, ciężko było ale udało się. Zimówka rozłożona na części pierwsze, czeka na czyszczenie i złożenie w całość. Po obiedzie ciąg dalszy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 15 Marca 2010 Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Katalog rowerowy 2010 bikeBoard kupiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 15 Marca 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Popołudniowe prace rowerowe skończyły się na wyczyszczeniu przerzutek oraz umyciu kół i ramy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YankeZ Napisano 16 Marca 2010 Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 zamontowałem (dostarczoną w końcu przez naszą ukochaną Pocztę Polską) nową lampkę rowerową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Micusek Napisano 16 Marca 2010 Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Przeglądałem allegro w poszukiwaniu czegoś ... bliżej nieokreślonego, to amorki, to przerzutki.. czasem miło chociaż popatrzeć i pomarzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borowka Napisano 16 Marca 2010 Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 22 km i czyszczenie łańcucha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 16 Marca 2010 Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Doszła paczka kaseta SLX, łańcuch,pedały 540 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 16 Marca 2010 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Jakiś zamulony dziś byłem i nic się nie chciało więc stwierdziłem, że trzeba się poruszać. Wiatr zniechęcił do jazdy to namówiłem kumpla na bieganie Nogi bolą, ale jak pozytywnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YankeZ Napisano 17 Marca 2010 Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Obskoczyłem większość sklepów rowerowych w mieście żeby zorientować się co mam na miejscu i czego nie muszę zamawiać na necie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 17 Marca 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Kupiłem w rowerowym kółka do przerzutki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szparek82 Napisano 17 Marca 2010 Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 20 km i nic więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polon Napisano 18 Marca 2010 Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Cierpię z powodu przeziębienia, a na dworze taka ładna pogoda... Założyłem spinkę (dzisiaj, w końcu doszła), oczyściłem wszystko co ma zęby i jest nieżywe (żeby nie było...) . I teraz czekam na jutro, żeby iść po benzynkę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szparek82 Napisano 18 Marca 2010 Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Zakupiłem spinkę i benzynę. 32,7 klocków strzeliłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grindz0ne Napisano 18 Marca 2010 Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Dziś zabezpieczyłem ramę w okolicy gdzie przeważnie łańcuch spada...I pojechałem w teren na ponad 2h. Dziś nie brakowało błotka i wody na dróżkach leśnych. Ale w środku daje rady Po takiej jeździe soczek porzeczkowy z działkowych owoców Jestem mile zaskoczony jak sobie radzi mój rowerek w środku lasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 18 Marca 2010 Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Katalog rowerowy 2010 Magazyn Rowerowy kupiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zidentyfikowany Napisano 18 Marca 2010 Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 254km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 18 Marca 2010 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Porowerowałem z kumplem 40km Po zmianie linek i pancerzy skrzynia biegów chodzi ździebko lepiej, ale to nie to co by się chciało. Nie można wymagać cudów od napędu z przebiegiem powyżej 8kkm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.