Jarek7 Napisano 22 Lutego 2010 Napisano 22 Lutego 2010 Witam , poszukuję jak najwieksza ilość internetowych sklepów rowerowych z całej polski czyli kto zna niech daje linki Najlepiej jak by to były sklepy z samymi Krossami bądź MTB , no ale jak to woli. Liczę na wasze sparcie
Mod Team Puklus Napisano 22 Lutego 2010 Mod Team Napisano 22 Lutego 2010 http://www.forumrowerowe.org/forum/40-sklepy-rowerowe/ powinienes tam pozagladac
cichy66 Napisano 22 Lutego 2010 Napisano 22 Lutego 2010 A nie lepiej wejść na strone Kross.pl w zakładkę rowery, rozwinąć ją i pojawi się zakładka dystrybutorzy.Masz tam mapkę Polski-zaznacz interesujący Cię rejon i gotowe. Nie bój się internet nie gryzie-mnie to zajęło minuty.
Mod Team bogus Napisano 23 Lutego 2010 Mod Team Napisano 23 Lutego 2010 Kolega pisząc Krossy miał na myśli rowery Crossowe, a nie modele marki Kross. Co do sklepów: www.mkbike.pl www.centrumrowerowe.pl Można by wymieniać bez końca, ja jednak w tych dwóch robię zakupy, a także w rowerowym w moim mieście, ale nie ma on strony internetowej.
domnvito007 Napisano 23 Lutego 2010 Napisano 23 Lutego 2010 www.cyklotur.pl - bardzo duży wybór wszystkich części i rowerów.
CORKY Napisano 15 Marca 2010 Napisano 15 Marca 2010 www.e-rower.pl Sklep internetowy który ma swoje siedziby w Bielsku - Białej. Współpracuje z Dobre Sklepy Rowerowe. Zakupiłem u nich swój rower, ogólnie miła i fachowa obsługa. Dobry kontakt. (tel., e-mail, gg, skype) Polecam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.