Skocz do zawartości

Giant-the best bikes Club :P

Blue

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Napisano

To ja tez pomimo,ze jestem nowy chciałbym do klubu nalezec :wink:

Napisano

Ja mam Univege:/ Ale bede Miał mongoose :mrgreen: Witam!

Gość Anonymous
Napisano

ja mam gianta i sie moge do kluby przylaczyc!!!!!!!!!!! z checia :D:D:D

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Napisano

"Witamy w clubie wszystkich icon_biggrin.gif

i zycze aby rowerki nigdy Was nie zawiodly"

A jakże miałyby zawieść w końcu to Giant'y :mrgreen: :wink:

P.S.

Ostatnio zainteresowal mnie jeden Gray Fisher, musicie mnie nawrocic :mrgreen: :lol:

Napisano

Pastorów tutaj niema ;) :mrgreen: ale nawracam Cie uzytkowniku tego forum abyś pisał tutaj i jużzostał czyli - Giant - the best bikes Club :):)

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Kazdy moze dostać nowy katalog Giant'a za free wystarczy wejsc na strone gianta wysłać maila z danymi teleadresowymi i katalog bedzie dostarczony do domu.

Napisano
Kazdy moze dostać nowy katalog Giant'a za free wystarczy wejsc na strone gianta wysłać maila z danymi teleadresowymi i katalog bedzie dostarczony do domu.

No bo Giant dba o klienta :mrgreen: nie tak jak inne firmy ;)

Napisano
...witamy w klubie thomash (mam nadzieję)!!  :-D  :twisted:

Również mam nadzieje :) Będzie to albo klub Gianta, albo GF :D , tylko żeby sie wojna nie rozpętała ;) :twisted:

Napisano
Zamowilem katalog :P Powinien przyjść za tydzień (tak odpisali w mailu) :-D

Serio???? Mi nic nie odesłali :?: :!: :!: :roll: :-? :shock:

Napisano

Mi też nie, może dlatego że poprosiłem tylko o wysłanie katalogu i podałem adres. Nie pytałem o nic więc zamiast odpisywać niech biorią się za robote i lecą na poczte :P

Napisano
karolyfer napisał:

Zamowilem katalog icon_smile.gif Powinien przyjść za tydzień (tak odpisali w mailu) 030.gif

Serio???? Mi nic nie odesłali icon_question.gif icon_exclaim.gif icon_exclaim.gif icon_rolleyes.gif 029.gif icon_eek.gif

Ostatnio miałem problemy z pocztą i poprosiłem o potwierdzenie otrzymania przez nich e-maila :P

Napisano
a ja juz studiuje najnowszy katalog w domku. przyszedł w czwartek wiec czekalem 3 dni :shock:

Ostatnio miałem problemy z pocztą i poprosiłem o potwierdzenie otrzymania przez nich e-maila

Ghostweel 3 dni?? Jestem w szoku

:shock: :-o :!:

...a ja właśnie zwaliłem bo mogłem też prosić o potwierdzenie błeee, a drugiego wysyłać to kicha :-? :roll:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...