andi333 Napisano 28 Września 2012 Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Ja na Jurę jadę w niedziele rezygnuje ze startu po przeziębieniu czuję się za słaby na ściganie więc nie będę wydawał kasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
novszy Napisano 28 Września 2012 Udostępnij Napisano 28 Września 2012 A ktoś może się zdecydował na start w Ogrodzieńcu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarusblitz Napisano 29 Września 2012 Udostępnij Napisano 29 Września 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinusz Napisano 29 Września 2012 Udostępnij Napisano 29 Września 2012 U mnie zdrowie nie dopisywało w ostatnim tygodniu, więc raczej nie wystartuję. Ale jest spora szansa, że zjawię się w roli kibica. Jeśli czułbym się wyśmienicie to może skuszę się na 25km, ale raczej sobie odpuszczę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@lek Napisano 1 Października 2012 Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Kompletna porażka organizatora na najdłuższym dystansie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 1 Października 2012 Udostępnij Napisano 1 Października 2012 A ktoś może się zdecydował na start w Ogrodzieńcu? No ja się zdecydowałem pierwszy raz jak dla swieżaka bomba, ogólnie jak dla mnie wyjazd bardzo udany. Nawet nie zgubiłem trasy nie nie byłem ostatni jak ktoś ma ochotę popatrzeć to kilka zdjęć w moim albumie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelll Napisano 8 Października 2012 Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Czy ktoś z kolegów forumowiczów ma i mógłby pożyczyć na 1 dzień mostek 31,6 x 90 mm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 8 Października 2012 Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Musiałbym popatrzeć może coś znajdę w rupieciarni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelll Napisano 9 Października 2012 Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Ja już mam od Ciebie łożyska suportu, muszę w końcu wybić z nich te środki i Ci oddać. Ale mostek gdybyś miał to chętnie pożyczę, to już na pewno oddałbym po 1 dniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 9 Października 2012 Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Pożyczki u nas są długo terminowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mleczu Napisano 12 Października 2012 Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Hej! ma ktoś jutro ochote wysokoczyć popołudniu na koło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 13 Października 2012 Udostępnij Napisano 13 Października 2012 Mleczu na drugi raz pisz troszkę wcześniej co bym zdążył przeczytać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 14 Października 2012 Udostępnij Napisano 14 Października 2012 14 października 2012 r., (niedziela) Puchar Polski w kolarstwie przełajowym (godz. 11:00) – zakończenie godz. 15:00 – kompleks rekreacyjno-sportowy na „Górce Środula Czy ktoś coś wiedział wcześniej ?? Bo jadę dziś sobie o tu się ściągają na Środuli a jak zwykle żadnego info w naszym mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinusz Napisano 14 Października 2012 Udostępnij Napisano 14 Października 2012 Zdarza mi się rzucić okiem na kalendarze imprez. Ale żeby znaleźć imprezy kolarskie w Sosnowcu najlepiej korzystać z usług detektywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@lek Napisano 15 Października 2012 Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Już ktoś kiedyś pisał, ze to wyścigi pod klub z Sosnowca i tylko oni o tym wiedzą dużo wcześniej, bo jakby puścili info w eter, to by nawet nie otarli się o podium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piootrj Napisano 17 Października 2012 Udostępnij Napisano 17 Października 2012 @lek ma rację, chłopaki z Zagłębia muszą gdzieś się wykazać przed sponsorami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 17 Października 2012 Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Nie ma to jak zabłysnąć przed własną publicznością. Takie ukrywanie nie wróży nic dobrego, nigdy nie wiadomo jak z formą w porównaniu z innymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@lek Napisano 18 Października 2012 Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Nie widać ich na górskich maratonach, więc nawet ja bym był w stanie pokonać ich w bezpośredniej walce Stawałem w tym sezonie kilka razy na pudle i jakbym wiedział co się szykuje, pojechałbym po pucharek, bo teren znam znakomicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piootrj Napisano 18 Października 2012 Udostępnij Napisano 18 Października 2012 A dla ciekawości dodam jeszcze, że pula nagród w tych zawodach to ponoć 5 tys. złotych, teraz wiadomo dlaczego nie rozgłaszali tych zawodów za bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
novszy Napisano 21 Października 2012 Udostępnij Napisano 21 Października 2012 No nie powiem że na zawodach są tylko koledzy z zagłębia. W dniu maratonu w Ogrodzieńcu t.j. 30.09 też były zawody na środuli (puchar prezydenta miasta sosnowca) i był między innymi Kozak Mariusz Zawodnik RMF FM Adrenaline Mountain Dew wicemistrzem Polski w maratonie - Sport w RMF24 a wydawałoby się że bedzie sama amatorszczyzna :-) coś więcej o koledze Mariusz Kozak � MTB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.