Corrado Napisano 2 Września 2005 Napisano 2 Września 2005 (biale sa - co fajnie komponuje sie z cala czarna reszta roweru) Całkiem ciekawe... Ale na pewno będziesz miał wyjątkowego Wahoo. Jedna oryginalna sztuka made by you.
lox1 Napisano 2 Września 2005 Napisano 2 Września 2005 też mi się podoba te rozwiązanie z tymi pedałami krez , przemyśle to ale raczej to bendą spd a na kolor to już niebende patrzył eh
Bomb_A Napisano 4 Września 2005 Napisano 4 Września 2005 podobno w skiteam mozna kupic koszulki Teamu Gary Fisher-Subaru moze mi ktos powiedziec ile w tym prawdy ? Widziałem je bardzo mi sie podobaja i chcialem sobie kupic taka
Gość BikerFG Napisano 5 Września 2005 Napisano 5 Września 2005 widzialem te koszulki w poznanskim SkiTeam, ale cena mnie przerazila, jak dobrze pamietam kosztowaly powyzej 2-ch stowek.
pwe Napisano 5 Września 2005 Napisano 5 Września 2005 no ładne ceny. Ja będe w skiteamie niedługo, jak nie zapomne to zerknę, może jakieś "promołszyn" mają wczoraj w moje oponki Bontragerki XR wlazło wielkie szkoło, 20s i po powietrzu, a ja 12km od domu, bez dętki :cry: ale sklep był niedaleko, piwo tez mieli wiec ...
muzycom Napisano 5 Września 2005 Napisano 5 Września 2005 Bez dętki to ja się z domu nie ruszam. Natchneło mnie jak mi przyszczypneło detke na krawęzniku. Na szczęście do domu miałem z kilometr. Wczoraj tez miałem niezłego zonka. Wracałem już z górek. Droga pikna żwirek z góry 5 kilosów zjazd, średnio stromy tylko od czasu do czasu przepust od wody. Się już sciemniało zdeka, patrze sobie na 40 dyszki na liczniku i smigam wyluzowany. Nagle podnosze głowe a tu szlaban ktoś zamknął :shock: Szkoda że nie widziałem tego debila :dev2: Musiałem postawic rumaka równolegle do przeszkody. Poz atym to rowerkowi stukneło 500 kilosów. Czas chyba na przegląd gwarancyjny. Cos mi zaczeło strzykać w napędzie. Wyczyszcze dziś łańcuch to się zobaczy. Pozatym pełne zadowolenie. :mrgreen:
Corrado Napisano 5 Września 2005 Napisano 5 Września 2005 Jeśli chodzi o koszulki to one są rzeczywiście drogie. Są chyba z Nike'a? Pewnie dlatego taka cena... podnosze głowe a tu szlaban ktoś zamknął Szkoda że nie widziałem tego debila P.S. Jaki szlaban? Ot tak ktos sobie postawil szlaban? Na drodze?
muzycom Napisano 5 Września 2005 Napisano 5 Września 2005 Ano szlaban. Droga leśna. Strefa nadgraniczna. Straż graniczna, albo nadleśnictwo. Teraz już niepotrzebny raczej ale dalej można go zamknąć :evil:
Krzema Napisano 5 Września 2005 Napisano 5 Września 2005 wow.. mój Gary będzie niedługo miał 2 miesiące i pierwsze 1 000 km za nim
Xsystoff Napisano 5 Września 2005 Napisano 5 Września 2005 Ano szlaban. Droga leśna. Strefa nadgraniczna. Straż graniczna, albo nadleśnictwo. Teraz już niepotrzebny raczej ale dalej można go zamknąć :evil: Moj znajomy mial podobna sytuacje. Jedzie sie normalna ulica, bardzo stromy zjazd (spokojnie rowerkiem osiaga sie 50 km/h) i nagle odbija sie w prawo na droge lesna, gdzie po 20 - 30 metrach jest szlaban. Zawsze byl otwarty, wiec wjezdzalo sie do lasu ze spora predkoscia, jednak pewnego dnia, ktos go zamknal. Znajomy wpadl na lesna droge z ogromna predkoscia, nacisnal rozpaczliwie na klamki i przywalil w szlaban. Polamal sie niestety (o ile pamietam to zebra albo obojczyk) i trafil do szpitala :?
muzycom Napisano 5 Września 2005 Napisano 5 Września 2005 wow.. mój Gary będzie niedługo miał 2 miesiące i pierwsze 1 000 km za nim Też kiedyś miałem wakacje.... :lol:
Bomb_A Napisano 5 Września 2005 Napisano 5 Września 2005 ee ponad 2 stowki to moge jeszcze wydac na koszulke
Krzema Napisano 5 Września 2005 Napisano 5 Września 2005 Też kiedyś miałem wakacje.... ja tesh jush miałem.... i chociaż na razie w szkole mam luzy to na rowerku nie pojeżdże bo mnie coś gardło boli i wogóle...
pwe Napisano 5 Września 2005 Napisano 5 Września 2005 Hejka! tak sobie planuje na jeśień/zimę, napęd zmieniać całkowicie od A do Z. Juz kilka pozycji mam wybranych, orientuję sie, czytam, tylko na kaskę trzeb apoczekać jak zawsze Ale nie wiem kilku technicznych rzeczy o Garych. to znaczy: -jaka jest obejma przerzutki przedniej? (zgaduje że 31.8?) (i czy w Wachoo jest ona przyczepiona do suportu? - pytam bo nie obejmuje rury całkowicie) -jaki wkład suportu trzeba ? -jaka jest srednica sztycy ? jeśli ktoś wie to nie pisze, będę wdzięczny
Bomb_A Napisano 5 Września 2005 Napisano 5 Września 2005 wkład suportu jest na kwadrat sztyca u mnie to 31.6 ale obecnie mam 31.8 i tez jakos pasuje (jest chyba problem z dostaniem 31.6) a co do przerzutki to nie wiem nie mam sufmiarki nigdzie
pwe Napisano 5 Września 2005 Napisano 5 Września 2005 wkład suportu jest na kwadrat serio?? chodziło mi o wymiary suportu a nie jaki jest
Bomb_A Napisano 5 Września 2005 Napisano 5 Września 2005 ahaa spoko nie wpadlem na to :oops: ale coz no ja tez juz wprowadzam male zminy w moim rowerze kupilem juz manetki LX jutro ide zamowic hamulec Avida BB5 i do tego klamki Avid SD7 kasete srama 5.0 9 rzedowa i lancuch ale jeszcze nie wiem jaki na pewno srama
pwe Napisano 5 Września 2005 Napisano 5 Września 2005 właśnie tez planuje 9-rzedów zrobić na Sramie. Łańcuch kup co najmniej PC-48 (lub lepszy, większa cyferka)
skrzynia Napisano 5 Września 2005 Napisano 5 Września 2005 właśnie tez planuje 9-rzedów zrobić na Sramie. Łańcuch kup co najmniej PC-48 (lub lepszy, większa cyferka) PC-48 jest na 8 biegów. Na 9 są PC-x9 (PC-59, PC-69 itp).
pwe Napisano 5 Września 2005 Napisano 5 Września 2005 sorki, skrzynia masz racje,zapomniałem o tym :oops: :roll:
Janisław Napisano 6 Września 2005 Napisano 6 Września 2005 Witam, to ja także podpinam się do klubu GF (nie GeForce ;-) ) Jeżdżę na Advance '03 i rowerek jest fpyte tylko musiałem mostek wymienić bo seryjny jest tragiczny. Wogóle troche części pozmieniałem i jak na razie jeździ (tylko wczoraj piaste rozdupcyłem :-( ) Pozdrawiam rybaków
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.