Skocz do zawartości

Gary Fisher MTB Club !!!

Gość BikerFG

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
(biale sa - co fajnie komponuje sie z cala czarna reszta roweru)

Całkiem ciekawe... Ale na pewno będziesz miał wyjątkowego Wahoo. Jedna oryginalna sztuka made by you.

Napisano

też mi się podoba te rozwiązanie z tymi pedałami krez , przemyśle to ale raczej to bendą spd a na kolor to już niebende patrzył eh

Napisano

podobno w skiteam mozna kupic koszulki Teamu Gary Fisher-Subaru moze mi ktos powiedziec ile w tym prawdy ?

Widziałem je bardzo mi sie podobaja i chcialem sobie kupic taka :D

Gość BikerFG
Napisano

widzialem te koszulki w poznanskim SkiTeam, ale cena mnie przerazila, jak dobrze pamietam kosztowaly powyzej 2-ch stowek.

Napisano

no ładne ceny. Ja będe w skiteamie niedługo, jak nie zapomne to zerknę, może jakieś "promołszyn" mają :)

wczoraj w moje oponki Bontragerki XR wlazło wielkie szkoło, 20s i po powietrzu, a ja 12km od domu, bez dętki :cry: ale sklep był niedaleko, piwo tez mieli wiec ... :D

Napisano

Bez dętki to ja się z domu nie ruszam. Natchneło mnie jak mi przyszczypneło detke na krawęzniku. Na szczęście do domu miałem z kilometr.

Wczoraj tez miałem niezłego zonka. Wracałem już z górek. Droga pikna żwirek z góry 5 kilosów zjazd, średnio stromy tylko od czasu do czasu przepust od wody. Się już sciemniało zdeka, patrze sobie na 40 dyszki na liczniku i smigam wyluzowany. Nagle podnosze głowe a tu szlaban ktoś zamknął :shock: Szkoda że nie widziałem tego debila :dev2: Musiałem postawic rumaka równolegle do przeszkody.

Poz atym to rowerkowi stukneło 500 kilosów. Czas chyba na przegląd gwarancyjny. Cos mi zaczeło strzykać w napędzie. Wyczyszcze dziś łańcuch to się zobaczy. Pozatym pełne zadowolenie. :mrgreen:

Napisano

Jeśli chodzi o koszulki to one są rzeczywiście drogie. Są chyba z Nike'a? Pewnie dlatego taka cena...

podnosze głowe a tu szlaban ktoś zamknął  Szkoda że nie widziałem tego debila  

P.S. Jaki szlaban? Ot tak ktos sobie postawil szlaban? Na drodze?

Napisano

Ano szlaban. Droga leśna. Strefa nadgraniczna. Straż graniczna, albo nadleśnictwo. Teraz już niepotrzebny raczej ale dalej można go zamknąć :evil:

Napisano
Ano szlaban. Droga leśna. Strefa nadgraniczna. Straż graniczna, albo nadleśnictwo. Teraz już niepotrzebny raczej ale dalej można go zamknąć  :evil:

Moj znajomy mial podobna sytuacje. Jedzie sie normalna ulica, bardzo stromy zjazd (spokojnie rowerkiem osiaga sie 50 km/h) i nagle odbija sie w prawo na droge lesna, gdzie po 20 - 30 metrach jest szlaban. Zawsze byl otwarty, wiec wjezdzalo sie do lasu ze spora predkoscia, jednak pewnego dnia, ktos go zamknal. Znajomy wpadl na lesna droge z ogromna predkoscia, nacisnal rozpaczliwie na klamki i przywalil w szlaban. Polamal sie niestety (o ile pamietam to zebra albo obojczyk) i trafil do szpitala :?

Napisano
Też kiedyś miałem wakacje....

ja tesh jush miałem.... i chociaż na razie w szkole mam luzy to na rowerku nie pojeżdże bo mnie coś gardło boli i wogóle...

Napisano

Hejka!

tak sobie planuje na jeśień/zimę, napęd zmieniać całkowicie od A do Z. Juz kilka pozycji mam wybranych, orientuję sie, czytam, tylko na kaskę trzeb apoczekać jak zawsze :D

Ale nie wiem kilku technicznych rzeczy o Garych. to znaczy:

-jaka jest obejma przerzutki przedniej? (zgaduje że 31.8?) (i czy w Wachoo jest ona przyczepiona do suportu? - pytam bo nie obejmuje rury całkowicie)

-jaki wkład suportu trzeba ?

-jaka jest srednica sztycy ?

jeśli ktoś wie to nie pisze, będę wdzięczny :)

Napisano

wkład suportu jest na kwadrat

sztyca u mnie to 31.6 ale obecnie mam 31.8 i tez jakos pasuje (jest chyba problem z dostaniem 31.6)

a co do przerzutki to nie wiem nie mam sufmiarki nigdzie

Napisano

ahaa spoko nie wpadlem na to :oops: ale coz

no ja tez juz wprowadzam male zminy w moim rowerze kupilem juz manetki LX jutro ide zamowic hamulec Avida BB5 i do tego klamki Avid SD7 kasete srama 5.0 9 rzedowa i lancuch ale jeszcze nie wiem jaki na pewno srama

Napisano

właśnie tez planuje 9-rzedów zrobić na Sramie.

Łańcuch kup co najmniej PC-48 (lub lepszy, większa cyferka)

Napisano
właśnie tez planuje 9-rzedów zrobić na Sramie.  

Łańcuch kup co najmniej PC-48 (lub lepszy, większa cyferka)

PC-48 jest na 8 biegów. Na 9 są PC-x9 (PC-59, PC-69 itp).

Napisano

Witam,

to ja także podpinam się do klubu GF (nie GeForce ;-) )

Jeżdżę na Advance '03 i rowerek jest fpyte tylko musiałem mostek wymienić bo seryjny jest tragiczny. Wogóle troche części pozmieniałem i jak na razie jeździ (tylko wczoraj piaste rozdupcyłem :-( )

Pozdrawiam rybaków :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...