fatty_boy Napisano 28 Sierpnia 2005 Napisano 28 Sierpnia 2005 Literówka w spisie. nie atty_boy tylko fatty_boy Pzdr
Gość BikerFG Napisano 29 Sierpnia 2005 Napisano 29 Sierpnia 2005 No i Krzema jak dasz rade, to staraj sie aktualizowac
Corrado Napisano 29 Sierpnia 2005 Napisano 29 Sierpnia 2005 Zlot GF.xc-zone.CLUB heheh dobry pomysł Oj coraz wiecej nas jest, coraz wiecej...
Krzema Napisano 29 Sierpnia 2005 Napisano 29 Sierpnia 2005 no to wrzucam poprawioną i zaktualizowaną listę członków Gary Fisher MTB Club jak będzie przybywało użytkowników, to co jakiś czas będe ją aktualizował...
lox1 Napisano 29 Sierpnia 2005 Napisano 29 Sierpnia 2005 no to ja się też podpisuje ,posiadam Gary Fisher Marlin Disc 2005r. Moge dodać że udało mi się go kupić za 1800zł co jest naprawde bardzo dobrym zakupem z porównaniem do cen sklepowych [ Dodano: 2005-08-29, 23:14 ] żeby niebyło to jest NOWY rower
MIC Napisano 29 Sierpnia 2005 Napisano 29 Sierpnia 2005 Rece opadaja!!! Pomyslec ze ja dalem 3049. Za nawet te 800zl mozna tak zmodernizowac ten rower ze hej. Na pierwszy ogien bym wstawil hydrauliki i tak to kiedys nastapi ale to bym zrobil zaraz po kupnie roweru. :roll:
rs Napisano 29 Sierpnia 2005 Napisano 29 Sierpnia 2005 Bolesne są niekiedy te obniżki :cry: , rozumiem jeszcze dwie, trzy stówy, ale żeby tyle????!!!!!! :shock: [ Dodano: 2005-08-30, 00:37 ] Zapomniałbym, ten spis klubowiczów to bardzo fajny jest. :-D Czy ktoś się orientuje, który z klubów rowerowych jest największy?
rs Napisano 29 Sierpnia 2005 Napisano 29 Sierpnia 2005 Też mi się tak wydaje, a na drugim miejscu pewnie meridowcy.
muzycom Napisano 30 Sierpnia 2005 Napisano 30 Sierpnia 2005 To jak panowie stawiamy na jakość? :lol: No w moim GF też muszę hamulce zmienić. Prawdopodobnie hydrauliczne, może cos polecicie?
MIC Napisano 30 Sierpnia 2005 Napisano 30 Sierpnia 2005 Też mi się tak wydaje, a na drugim miejscu pewnie meridowcy. Na rowni z Kelly`sowcami No w moim GF też muszę hamulce zmienić. Prawdopodobnie hydrauliczne, może cos polecicie? Bedziesz musial troche pozmieniac np od nowa kola zaplesc :sad: ale az tak straszna cena tego nie jest. Tez za jakis czas bede zakladal hydrauliki jak nie 2 to jeden pozadniejszy na przod bo w sumie z tylu Hayes HMX 2 moze zostac. Bardzo tanio mozesz wychaczyc Maure Julie ale ja bym wolal cos mocniejszego. Dosyc mardzo mnie kreci Magura Marta ale nie SL.
pwe Napisano 30 Sierpnia 2005 Napisano 30 Sierpnia 2005 muzycom, Ty nie masz przypadkiem marlina disc ??? z mechanikami??? jak tak to koszta zwiazane z tym co MIC pisze odchodza. allegro - wszystko zalezy ile kasy masz
muzycom Napisano 30 Sierpnia 2005 Napisano 30 Sierpnia 2005 Zwykłego mam. Więc szprychy + piasta. Zastanawiałem się nadtym na przód na poczatek http://www.tomex.luban.com.pl/sklep/index....ore&iProduct=44 i piastą Deore XT. Myśle, ze w sklepie cos bym utargował i mam go w pobliżu.
pwe Napisano 30 Sierpnia 2005 Napisano 30 Sierpnia 2005 może zrób taki myk że sprzedaj cale kola i złóż nowe u nich a mogą ci zapleść za darmo (parę złotych w kieszeni ) tu masz za 470zł HAYES XC a tu JULIE komplecik fajny JULIE [ Dodano: 2005-08-30, 13:10 ] ale w sumie jak masz za 480 u siebie to targuj sie a pozniej pisz jak poszło
lox1 Napisano 30 Sierpnia 2005 Napisano 30 Sierpnia 2005 troche zaoszczędziłem na kupnie roweru (troche szperania po allegro ale udało się kupić to co chciałem) więc nepewno musze kupić pared drobiazgów jak rękawiczki , licznik itp. może kiedyś spd ale to dopiero w planach :] wrzuce pare fotek jutro
MIC Napisano 30 Sierpnia 2005 Napisano 30 Sierpnia 2005 Widzialem tez na allegro Hayes Carbon za chyba 440zl
muzycom Napisano 30 Sierpnia 2005 Napisano 30 Sierpnia 2005 Ja te hamulce założe ale do zimy, bo na razie to mam inne wydatki z rowerem związane ( na bidon i rękawiczki zbieram) :lol:
kiedyś ksywa gary Napisano 30 Sierpnia 2005 Napisano 30 Sierpnia 2005 wiam nowych RYBAKÓW i mam pytanko: czy ktoś z was orientuje się czy kaski rybackie występują w rozmiarze 62cm(oczywiście obwodu głowy) ...warszawa i poznań jakoś mi niepodrodze aby na żywo to sprawdzać.jeżeli ktoś z was przymierzał kaski GF albo taki ma albo się orientuje czy są duże rozmiary to proszę o odpowiedź
muzycom Napisano 31 Sierpnia 2005 Napisano 31 Sierpnia 2005 To jeszcze napiszcie gdzie wogóle taki kask dostać :lol:
Krez Napisano 1 Września 2005 Napisano 1 Września 2005 Witam wszystkich GF-owcow !! Niniejszym rowniez i ja stalem sie posiadaczem maszyny wspomnianego producenta :grin: Jak na razie pokonalem tylko ok 10 km (glownie z rowerowego do garazu... ale jestem nieludzko zmeczony po wloczegach w Tatrach ;-) ) Pierwsze wrazonko znakomite - jak juz ktos sie wyrazil - zwrotne bydle :mrgreen: Ech, ale trzba sie bylo troche pomeczyc zeby zdobyc o tym czasie jeszcze wahoo czarnego - bo w Krk juz dawno ich brak (ostal sie jedynie niebieski jeden). Szczesciem poratowal mnie warszawski Ski Team i mam juz sprzecik gotowy Ramka 17,5 przy moich 178 cm jest jak znalazl... a do zakupu GF'a przekonaly mnie wlasnie wasze forumowe opinie (a szczeg. BikeraFG) Pozdrawiam... i nadal ciesze miche jak dziecko :mrgreen:
Gość BikerFG Napisano 1 Września 2005 Napisano 1 Września 2005 Witam na forum Krez ja go polecam z czystym sumieniem, zreszta w ogole zakochalem sie w roweruch GF od jakiegos czasu jezdzi sie poprostu rewelacyjnie.
Krez Napisano 1 Września 2005 Napisano 1 Września 2005 Jak na razie to jestem diablo zadowolony A co do zmian do przy zakupie wymienilem juz pedaly z tych plastikow na pancake'a NSbikes'a co kosztowalo mnie 79 pln :| (biale sa - co fajnie komponuje sie z cala czarna reszta roweru)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.