Skocz do zawartości

Gary Fisher MTB Club !!!

Gość BikerFG

Rekomendowane odpowiedzi

Gość BikerFG
Napisano

gf i pewnie nie zalujesz wycieczki do Wa-wy ;)

Napisano

no bika mam 2 dni i już mogę powiedzieć z całą pewnością że nie zamieniłbym na żadną inną markę ;)

Napisano

W Tychach też ciężko trafić na GF-a. Ale to zapewne będzie się zmieniać bo od tego roku mamy sklep z Garakami. A z pozostałych to Author, Giant, Merida zza każdego drzewa się w lesie wyłania. Szczerze to nie chcę żeby z Garymi było tak samo... ;)

Gość BikerFG
Napisano

mi tez tak pasuje jak jest teraz :grin:

Napisano

Obiecuje, ze nie zawsze tak bedzie... Moj Gary az sie pali zeby zdobyc Stóg Izerski :P:D Ale kiedy to bedzie to ani on ani jego wlasciciel nie wiedzą ;)

Gość BikerFG
Napisano
U mnie w mieście jedyny. Miejmy nadzieje, ze tak zostanie, bo najbliższy sklep 50 kilosów i ukryty strasznie :(

calkiem mozliwe, ze spotkasz kiedys zoltego Garego (przyjezdnego) :)

ps. Swieradow odwiedzam od czasu do czasu, ale kupe lat temu bylem tez w Czerniawie (na kolonii) i mnie ciagnie konkretnie tez tam

Napisano

macie racje ze sie dobrze sprzedaja i mam nadzieje ze sie moj gary tez w koncu sprzeda jak go juz kiedys wystawie na to allegro ;]

Napisano

Żeby tak ktoś utworzył komis używanych fisherów we wszystkich przedziałach cenowych, w końcu nie każdy może pozwolić sobie na nowego garego za 10 tysięcy... :-(

Szukanie pojedyńczych egzemplarzy w różnych miejscach to udręka.

Napisano

siema wszystkim to mój 1 post i myśle że nieostatni :] już się pewnie domyślacie dlaczego tutaj pisze a więć bende posiadaczem GF Marlin disc za dokładnie tyg.

Gość BikerFG
Napisano

jak tak dalej pojdzie, bedzie trzeba pomyslec o zlocie :P :twisted:

Napisano

Zrobiłem spis użytkowników, którzy są zarejestrowani na forum, posiadają GF i zgłosili się do naszego elitarnego klubu :P

spisGFC.jpg

Gość BikerFG
Napisano
Zrobiłem spis użytkowników, którzy są zarejestrowani na forum, posiadają GF i zgłosili się do naszego elitarnego klubu Wink

super :P

ano w końcu to najlepsiejsze rowerki tak czy nie ? Wink

no tak :niach:

Gość BikerFG
Napisano

bazyl ma na 99% model z 2004r.,

Tarpan zmien na Tarpon :wink:

Napisano

A mnie z łaski swej na muzycom :P Bo ksywe to ja mam Muzyk :twisted:

Właśnie wróciłem z wycieczki i jak zwykle jestem zadowolony z mojego zakupu. Tylko lato się kończy bo zimno po zmroku jak diabli.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...