Skocz do zawartości

[muzyka] Najbardziej energetyczne kawałki do jazdy.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Kurde, bezsens...

Czyli powinienem wkleić "URI Spotify" ?

W takim razie kolejne podejście - link przenoszący bezpośrednio do Spotify (wszystkie utwory z listy powinny być teraz widoczne):

Listę będę uzupełniał, kiedy najdzie mnie ochota  :) Na razie zacząłem od metalu, ale wrzucę wszystko, co uznam za wystarczająco dobre.

Napisano

Taki mix

Kiedy to LP dawali rade

Trochę Japońskiego rocka

Stary dobry Sabaton

Jeszcze troche power metalu

Napisano

Kurde, bezsens...   Czyli powinienem wkleić "URI Spotify" ?

No to zadziała. Ale jak na tamtej stronie klikniesz w tą ikonkę odtwarzania na okładce płyty to przeniesie Cię od razu do spotify bo tam ten URI właśnie jest klilakny. Tylko nie działa w Operze...

Napisano

Próbowałem kombinować z bezpośrednim linkiem z URI, ale tak też w sumie może być.

Teraz jest już trochę więcej kawałków  :icon_cool:

A będzie coraz więcej. 

• Mod Team
Napisano

Próbowałem kombinować z bezpośrednim linkiem z URI, ale tak też w sumie może być.

goldbloom a czy ja muszę się przez twarzoksiążkę logować, żeby tą Twoją listę móc odsłuchać? Mobilna aplikacja też działa w ten sposób (tzn. loguj się przez fb, aby odsłuchać)?

Napisano

goldbloom a czy ja muszę się przez twarzoksiążkę logować, żeby tą Twoją listę móc odsłuchać? Mobilna aplikacja też działa w ten sposób (tzn. loguj się przez fb, aby odsłuchać)?

Hm, po kliknięciu na pole "play" ze strony listy otwiera mi się automatycznie Spotify - to na kompie. Jak jest na smartfonie - nie wiem, bo przejściowo nie mam smartfona.

Zabieram się za "aktualizowanie" :) Na razie jest coś koło 300 utworów na liście.

A żeby nie było:

Soulfly - Defeat U

Napisano

Można zrobić konto Spotify bez konta na FB, tylko przez główną stronę serwisu trzeba się rejestrować. Wtedy nie ma dostępu do funkcjonalności społecznej serwisu, ale playlisty można śledzić.

• Mod Team
Napisano

(prawdziwa masakra na kręcenie)

(jak się ma taką szoskę i taką nóżkę jak w klipie, to można nawet agentom specjalnym uciec ;):P)

Napisano

Troszke off... Czy ktos ma dostep do calej plyty Derby "Posters fade"? Ewentualnie samego utworu "Streetlight"? Oczywiscie w jak najlepszej jakosci.

• Mod Team
Napisano

Nowe odkrycie :) Nawet nie wiem co to dokładnie jest za zespół i rodzaj muzy, ale jak się z tym w teren wjeżdża, to zająca można dogonić :D

Napisano

szybkie

Pochwalę się, że liczba kawałków na liście Spotify wzrosła już do 701. 

Jestem w trakcie wybierania z tego tematu tego, co dobre ;) Na razie dotarłem do 3ej strony...

• Mod Team
Napisano

Pochwalę się, że liczba kawałków na liście Spotify wzrosła już do 701

+1 za robotę kolego goldbloom :thumbsup:. Łatwiej też będzie nam wyszukiwać, bo forumowa przeglądarka nie pokazuje zwyczajnie wklejonych linków.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...