Skocz do zawartości

[muzyka] Najbardziej energetyczne kawałki do jazdy.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Polecam, polecam - dobry kawałek.

Ostatnio ten kawałek zapuściła na indoor cycling moja instruktorka i nic nie wyszło mi od razu sama na boki chodziła przy podjazdach pod górę

Nie zrozumiałem ? :)

Napisano

Nie wiem, czy się śmiejesz, czy polecasz :P Ostatnio ten kawałek zapuściła na indoor cycling moja instruktorka i nic nie wyszło mi od razu sama na boki chodziła przy podjazdach pod górę :P

Przeedytowałem. Chyba spałem jeszcze rano:

Ostatnio ten kawałek zapuściła na indoor cycling moja instruktorka i mi od razu sama na boki chodziła przy podjazdach pod górę. :)

Napisano

Według mnie temat jest dość szeroki, bo każdy ma swój gust.

Osobiście zespoły w stylu InFlames, Disturbed, Godsmack, i inne kawałki, gdzie perkusja czyniąca z gitarzysty typowego badass'a nie są mi obce. Kocham ten gatunek, daje efekt pompy z energią, ale szukam też nieco innego sposobu na dociśnięcie buta. No to jedziemy!

Postaram się zmixować nieco gatunki

Kawałek, który może posłużyć, gdy opadamy na siłach, nawet jeśli ktoś nie słucha HH (jak ja), i tak polecam!

Kawałem, który imo jest idealny na etap, gdzie zaczyna się oczekiwana zabawa :D

Można też wygrzebać mocno chilloutowe nutki z lat 60-70, nadal jedziesz szybko i przyjemnie ;)

Muzyka do typowego kopa na pewno została już zamieszczona :)

Napisano

http://www.youtube.com/watch?v=eh8SAQlpC30

@adamos  - u tego ostatniego pana grywał pewien znany pan z twarzowo wprasowanym nosem, którego niebawem zobaczysz w Łodzi ;)

Dzięki za przypomnienie konkretu. 

Genialnie się patrzy. Chociaż gdzieś pod koniec mogliby jeszcze delikatnie poluzować na chwilę, po czym powrót pełny piec. 

Dorzucę coś od siebie:

Nic nowego - prosty, brudny, dziki przester + bardzo znajomy wokal nieżyjącego już pana, ale naprawdę muzyka godna polecenia. Cała płyta Hoodoo bardzo dobra moim zdaniem, taki powrót do świetności hr. Ulubiony kawałek, nie za szybki nie za wolny (bardzo fajnie się dżemuje):

I jeszcze:

Napisano

Aaa, dzień dobry dzień dobry, witamy w kręgu dobrego gustu ;)

Skoro już jesteśmy przy klasyce i mega riffach, które produkowała:

Coś jest w twierdzeniu, że wszystko co dobre już zostało napisane.

40 lat temu ;)

• Mod Team
Napisano

ZZ Top - Viva Las Vegas

He he, dzięki za przypomnienie tego hiciora.

No i jak ZZ Top to nie może zabraknąć
, choć może nie tak energetycznie jak powyższe...

Od siebie:

Napisano

Kawałem, który imo jest idealny na etap, gdzie zaczyna się oczekiwana zabawa :D

Lubię obydwa kawałki - pierwszy Crawling in the Dark - Hoobastank

drugi - Just a Day - Feeder

Napisano

trochę szybsze

Dub FX 'NO REST FOR THE WICKED' feat. CAde Mahesh Vinayakram  

Dobre :thumbsup: Jadę przy tym jutro do pracy :)

skoro już sobie przypomniałem, to musi tu być; szybkie
  • Mod Team
Napisano

Dobre :thumbsup: Jadę przy tym jutro do pracy

Też teraz słucham tego na okrągło. Przyznać muszę, że już dawno nie widziałem takiej radochy z tworzenia muzyki...Dlatego takie fajne :)
  • Mod Team
Napisano

@adamos, oh my allah, tego mi było trzeba!

Hehe, chyba raczej Budda, albo jakieś inne bóstwo Shiva, a nie Allah :D Ale trzeba przyznać, że Hindus wymiata tym swoim freestylem... :thumbsup:
Napisano

A słuchajcie... Wy nie macie wrażenia przypadkiem, że jadąc z muzą zagłuszanie sobie całe otoczenie w tym potencjalne zagrożenia? Samochody, piesi, inni rowerzyści... to chyba niebezpieczne, nie? ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...