Skocz do zawartości

[ZLOT] II Ogólnokrajowy międzynarodowy ZLOT Forumrowerowe.org

MarcinGoluch

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja myślałem że o podjazd idzie :D jeśli o zjazd idzie to downhillowcy z zeszłego roku by zmietli. A jak by ich nie było to kto wie co by się działo :P

Napisano

Przykro mi , ale zjazdy z obu tras z Palenicy są nieprzejezdne: wykopane są w poprzek rowy o szerokości ok 1m z rurami nawadniającymi - więc jako takiego zjazdu z Palenicy nie będzie - ale można za to singletrackiem, ale sprawdzę go dopiero na wiosnę:P.

Napisano

W tym problem, że tam ciężko przeskoczyć z powodu dużego nachylenia.

Zresztą - Endurowcy będą mieli przewagę:D - ale ja nie mam zamiaru dać dup na moim 80mm :P

Napisano

no na podjeździe ciężko by było przeskoczyć, ale nachylenie na zjeździe pomaga w skokach(przynajmniej mi) :P, na 80mm spokojnie dasz rade - skakać da się nawet na sztywniakach, kurcze po tym jak czytam ten temat już się zlotu nie mogę doczekać :D

• Mod Team
Napisano

Z blatu:D

No chyba zes z byczka sfrunal kolego :P Ja plastikowych kolan nie mam i na razie nie zamiaruje miec.

Faktycznie jak pamietam, Palenica do spokojnych goreczek nie nalezy i stromizna jest zdrowa, szczegolnie na zjezdzie do Szczawnicy. Od przeciwnej strony podjazd nie byl jakis szczegolnie meczacy.

Szacunek...

I.

Napisano

Przecież wiesz, że po twoich przykazaniach przerzuciłem się na "maszynkę do mielenia mięska" i już nie podjeżdżam z blatu, tylko ze środkowej:D

Żarty żartami, ale niektóre podjazdy ciężko z 2 podjechać.

Napisano

Co do kolan to polecam ceramiki, nie wycieraja sie tak szybko :P

A znawcow tamtejszej topografii mozna prosic o jakies dane typu przewyzszenie, dlugosc podjazdu, bo nie wiem czy na moich ceramikach wogole warto tam sie pojawiac :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...