Skocz do zawartości

[ZLOT] II Ogólnokrajowy międzynarodowy ZLOT Forumrowerowe.org

MarcinGoluch

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Taa <_< i najlepiej gdyby wszystkie szlabany były otwarte na czas zlotu :voodoo: Szczególnie te zielono białe - wśród bujnej zieleni :devil: Świetny kolor jak na szlaban :down:

• Mod Team
Napisano

Klaniam,

Nie wiem jak tam z trudnoscia okolic Szczawnicy ale niezwykle milo wspominam Karpatke 2007 gdzie zrobilismy na przekor czasowi oraz wynikom wjazd i zjazd z Palenicy wraz z Grabarzem.

Pamietam tylko dym walacy z tylnego kola Graboskiego i okrzyki jakiegos obywatela: "Panie! Rower sie panu pali!" :voodoo:

No i potem ta jedyna w swoim rodzaju gra kolorow na zjaranych tarczach <_<

Oj! Juz mnie piety zaczynaja swedziec...

Szacunek...

I.

• Mod Team
Napisano

Ale z Palenicy, to raczej na czymś cięższym niż maszyny do XC zjeżdżają <_<

hehe...

Mysmy jechali na Inbred'ach. Obaj z plecakami 25 litrow na plecach, na oponach 2.1 cala i z amorem odpowiednio 125mm Grabarz i 130mm ja. Bylo rokendrolowo.

Jeden z Wroclawiakow ktory przyjechal do bazy wczesniej i dowiedziedzial sie o naszym zjezdzie pognal ze swoja maszynka - Spec Enduro - na wyciag na Palenice aby tylko zaliczyc zjazda :voodoo:

Szacunek...

I.

Napisano

Rulez

Ja o niczym innym niż o Beskidzie Sądeckim nie myślę.

Ostatnio byłem tam, gdzie mówiłeś, czyli pod wysoką - akurat jechałem sobie z Obidzy na Palenicę - miny ludzi, jak widzieli mnie walczącego z grawitacją - bezcenne...

Napisano

To może jakieś zakłady kto będzie pierwszy na dole z Palenicy:D? Stawiam dychę na Roberta! :) Co do zlotu, na pierwszym mnie nie było więc tego nie mogę sobie odpuścić.

Napisano

Co do nagród nadal jestem za losowaniem.

Ciastkorz to czy dobrze dobrze podjadę to się okaże :) nawet jeśli umiem długo i równo to nie wystarczająco szybko :) więc chyba troszkę mnie przeceniasz :)

Napisano

Co do nagród. Zobaczymy ile ich będzie i poza standardową loteria "grupa trzymająca władzę" lub całość zlotowiska przyzna kilka nagród np. za największy hardkoor, najlepsza gleba, największy pechowiec itp.

Jeśli chodzi o zapisy. Jeżeli okaże się, że na ostatnią chwilę będzie nam brakowało do 80miejsc to te miejsca oddamy zaprzyjaźnionemu forum. Także zapraszam serdecznie do jak najszybszego rezerwowania.

Co do wyboru miejsc w pokojach nie mamy niesttey pokojów 2osobowych ale są trójki więc w miarę możliwości pary dostana te pokoje. Reszta zostanie przydzielana podobnie jak w zeszłym roku.

Ja osobiście jestem za jak najwiekszymi pokojami bo tam zawsze była najlepsza zabawa :).

Jeżeli macie znajomych którzy też chcieli by się pojawić na Zlocie to zapraszamy. Uczestnik Zlotu nie musi być forumowiczem.

Napisano

Ja bym postawił na DAMIAN24 :)

Rulez nie stawiaj na enduraków bo jeżeli przyjadą nasi bracia downhillowi(ci co w zeszłym roku) to nas wykoszą... a może sam wezmę rower DH :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...