Skocz do zawartości

[9801g] Giant XTC Carbon

Gość R3surrection

Rekomendowane odpowiedzi

Gość R3surrection
Napisano

relacja z używania ff:

Nawet na asfalcie mieli się gumę jak gt3 :thanks:

dziwna mina przechodniów jak wchodzisz bokiem w każdy zakręt ;P

ps

myśli ktoś że amor 80skoku zepsułby geo?

Gość R3surrection
Napisano

fast fredy

nie, obróciłbym mostek na plus, chodzi mi o geo samej ramy

Gość R3surrection
Napisano

foxa rlc 80 :rolleyes: albo durina 80 :P

Gość R3surrection
Napisano

chyba tragedii nie będzie ;)

nie ma problemu ze zmianą kokpitu ale nie bardzo jest na co bo chcę giętą... fakt da się troszkę lżej, szczególnie na mostku ale to w sumie 50gram by było.

Gość R3surrection
Napisano

mała zmiana: na tył doszła tarcza xtr więc waga +35gram (troszkę cięższy adapter)

• 2 tygodnie później...
Gość R3surrection
Napisano

do roweru zawitały czarne crossmaxy xl is6.... waga 1850 ale nie mogłem się oprzeć. XTR na sprzedaż z nowymi (50km) tarczami xtr! 160/160

Gość R3surrection
Napisano

waga bez to wersja is6

zaciski 110gram

przód 873

tył 953

Gość R3surrection
Napisano

paskudne tarcze, prowizorycznie

48391339.jpg

80927017.jpg

64908761.jpg

Napisano

Tarcze - o Matko Boska i córko ;) - wiem i tak idą na wymiane

Koła - dla mnie wybór dziwny. Miałeś koła ~1600 gram, teraz ~1900. Nie wiem czym to jest spowodowane, że robisz takie wymiany ;)

Napisano

Tarcze - o Matko Boska i córko ;);)

Ja w ogóle obserwując ten projekt jestem zdziwiony, bo komponenty i poczynione zmiany są jakieś dziwne. No ale wiadomo, że każdy ma inne preferencje i wizję ;)

Fakt, koła czarne pięknie wyglądają, Fox pasuje idealnie. Ja skłaniałbym się ku złotym dodatkom... - brak smaczków trochę nie motywuje.

Napisano

Co do wagi to sie nie wypowiadam...

Estetyka - kloca mi sie tu 3 rzeczy: zlote pancerze brrrr, koszyk speca brrr i jak chcesz trzymac amora to szare decals z ebay, z niebieskimi pokretlami bedzie nieco gorzej...

Juz pytalem, ta sztyca nie za wysoko?

Gość R3surrection
Napisano

z rozmiarem ramy to specyficznie... przerabiałem 2 opcje..

albo większa i fajnie na prostych długich trasach podjazdach

albo krótsza, mniejsza, lepiej techniczne trasy,szczególnie w górach, cóż skokowej rozmiarówki nie przeskoczę.

A co do smaczków, to w sezonie zrobię hurtem. A koła, sztywność jest niewiarygodna, ale to w końcu wersja do am.

waga wzrosła o 220gram a nie 300.

Napisano

Co jak co, ale dla mnie te koła nie pasują tutaj . . .

Anyway. Jak dla mnie podstawa to mostek + kierownica. Szczególnie prosta, carbonowa nadała by jeszcze bardziej wyścigowego charakteru. Dalej to jeszcze korba.

Napisano

jak dla mnie do tego roweru koła pasują bardzo fajnie, nie jest to na maxa wylajtowany carboniak tylko rower na którym można spokojnie ostrzej pojechać w dół w górach i czerpać z tego przyjemność a nie myśleć czy koła na jakimś kamieniu się nie pokrzywią. Smaczki jak najbardziej - rower musi być oryginalny :), ale ja to bym na pierwszym miejscu korbę wymienił bo jakoś mi nie pasuje do reszty części :P

Gość R3surrection
Napisano

miała być złota aerozine ale ponoć masło...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...