Skocz do zawartości

[Warszawa] Codzienne ustawki - wspólne jazdy

Ecia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Piotrku, masz jakiś program poza sportypalem bym mógł to wrzucić i korzystać? Mam w głowie MyTrack i Maverick jedynie... .

Niestety nie)-:

Napisano

792433311 Łukasz. Ja będę tak przed 11 na Truskawiu. Na Młocinach to ilu was bedzie? Kupiłem mapę Kampinosu wiec chyba się nie zgubimy.. :)

Dajcie też swoje numery w razie coś

Zdradz, w ktorym miejscu ją kupiles i ile zainwestowales. Przydala się w KPN-ie?

Napisano

U mnie koła i tarcze założone, tylko sprężynka się popsuła i heble wyregulować muszę. :(

Jutro mogę Bartku z Tobą ruszyć na agry.

No to coś ustawimy - ja dopiero dojechałem z roboty i dziś mam lenia. Z drugiej strony mam prawo, wczoraj pękło 25xagry ;)

Napisano

Rozumiem, że agry to jezdzicie tylko po asfalcie w górę i w dół?? Czy jest tam cos jeszcze, bo nie ogarniam...

Góra --> dół --> góra --> dół --> i tak ile dasz rade :P

Napisano

Chyba MPK, jak cos to mozemy przyatakowac Kampinos w okolicy miejscowosci Stara Dąbrowa, Nowa Dąbrowa, tydzien temu tam byliśmy

Napisano

Agry to głównie podjazdy, ale wokół jest parę atrakcji - np. kopiec PW, parę fajnych singli w parku Rydza-Śmigłego, podjazd po schodach pod al. Armii Ludowej. Generalnie to jeden z punktów zbornych do pokręcenia.

Napisano

Szczebel to właśnie Dąbrowa, Górki czy co tam jeszcze wspominał lukas85.

Tyle, że ja już wiem, że w ten weekend jestem poza Wwą. Będę śmigał - ale po Puszczy Knyszyńskiej.

Piątek za to aktualny :devil:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...