Skocz do zawartości

[Warszawa] Codzienne ustawki - wspólne jazdy

Ecia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zapodajcie więcej informacji. Ile osób się upadlało? Gdzie udało się dojechąć? Zatrzymywaliśie się na popas? Kto się połamał ;)?

Nikt się nie połamał - ja się załamałem tylko. Dojechaliśmy w sumie do Pociechy ale dwukrotnie byliśmy w Truskawiu. Popasaliśmy również - dwukrotnie na "pociesznej" polanie i raz Pod Rurą ale już nie w komplecie. :)

Napisano

Na Mokotowie nie padało wcale. Słońce cały czas. U mnie 70km.

Dzięki za wyprawę, mamy zapisanego tracka ? chętnie bym zobaczył gdzie byłem.

Powolutku ogarniam ten Kampinos.

@bobiik

A więc jednak był grany kopiec :), wjeżdżaliście po schodach ?

Napisano

Zapodajcie więcej informacji. Ile osób się upadlało? Gdzie udało się dojechąć? Zatrzymywaliśie się na popas? Kto się połamał ;)?

Odnoszę wrażenie, że aż Ci uszy skaczą... Tak chętnie byś ruszył :icon_wink:

A ja Panowie jeszcze pojechałam na pętelkę po Bielanie

Ach! Wracając do domku spotkałam przesympatyczną dziewczynę na rowerze - chyba zacznę za nimi ganiać i prosić o numery telefonów jak wariatka.

Napisano

Fajnie, fajnie, kongratulejszynz.

Ja dałem spokój z MPK. Widząc o 5 rano walący deszcz i myśląc, że mam się przez niego przebijać do Wawra, uległem miękkiej części swej osobowości i poszedłem spać.

Ale w sumie nic straconego. Pojechałem później w znane tereny i odkryłem je na nowo, i to pod zadziwiająco górskim względem.

Stawiam bronx temu kto zgadnie gdzie takie fajne singielki ;).

kk4536_20110619395.jpg

ge1428_20110619394.jpg

bc382_20110619393.jpg

Napisano

Ja odpadam, 4 egzaminy w tygodniu mam :c

Minęliśmy się Panowie, ja robiłem Bielański i później 20x Agrykolę, ale godzinę później niż Wy :<

Hue, hue, hue.... Kłamca, kłamca. thumbsup.gif

Napisano

@Sol - tereny przypominają mi trochę MPK :>

@safian - a ja to nawet mam wrażenie, że się mijaliśmy na przejeździe dla rowerów przy moście gdańskim :>

Napisano

od 11 do 17 to 6h, ja jeździłem niecałe 3 ;)

Tak naprawdę to wstydzę się z Wami jeździć :D :D

Ekhm?

A niby czego przepraszam, znowu z "formą", "parą" i innymi "boleściami" polecisz?

...strasznie Ci dzisiejsi mężczyźni wrażliwi :no::teehee:

Napisano

No właśnie sęk w tym, że to miejsce ma wszystko z wyjątkiem lasu ;). Dlatego je wrzuciłem.

OK, nie będę zanudzał - to górka szczęśliwicka. Zrobiwszy któryśtam podjazd zauważyłem coś jakby ścieżynkę na zboczu wśród drzew. Ręce same skręciły i tadaam.

A myślałem, że dobrze poznałem tą okolicę ...

E: Bronx uroczyście stawiam sobie sam :D

Napisano

Fajnie, fajnie, kongratulejszynz.

Ja dałem spokój z MPK. Widząc o 5 rano walący deszcz i myśląc, że mam się przez niego przebijać do Wawra, uległem miękkiej części swej osobowości i poszedłem spać.

Ale w sumie nic straconego. Pojechałem później w znane tereny i odkryłem je na nowo, i to pod zadziwiająco górskim względem.

Stawiam bronx temu kto zgadnie gdzie takie fajne singielki ;).

kk4536_20110619395.jpg

ge1428_20110619394.jpg

bc382_20110619393.jpg

Czyżby był to Park Szczęśliwicki??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...