bobiik Napisano 22 Maja 2011 Napisano 22 Maja 2011 Czy wszyscy faceci maja taką samą <parę w nogach>? Chyba nie.Tak samo jest z kobietami. Zależy też do jakiego poziomu je porównywać? Do tych najlepszych? Tak w ogóle to wyszło mi dziś z dojazdami 112km ze średnią 18,21km/h
RudaMarylka Napisano 22 Maja 2011 Napisano 22 Maja 2011 No widzisz, to jest problem nie umiem określić tego poziomu... A ile dojazdów miałeś? Po dzisiejszej przejażdżce wiem, że lewą rękę mam słabszą niż prawą. Ból już minął ale ciekawe, że tylko to tak w zasadzie wyszło. Będę te pompki pompować
bobiik Napisano 22 Maja 2011 Napisano 22 Maja 2011 Od domu do domu(-: Od młocin chyba do mnie jest jakies 14km X2. Czyli spokojnie zrobiliśmy jakies 85
Yuurei Napisano 23 Maja 2011 Napisano 23 Maja 2011 Przestańcie już z tymi średnimi, parą w nogach i mega dystansami bo mi się smutno robi ;-p :-)
pietrekt Napisano 23 Maja 2011 Napisano 23 Maja 2011 --->>RudaMarylka Witam. czy 40-latek ma szanse na zaproszenie na wspólną jazdę ? mieszkam na os. wawrzyszew, 1 km od lasku bielańskiego. do puszczy mam 5 km. nie wiem także jak u mnie jest z kondycją i czy dam radę. daj znać w wolnej chwili.
RudaMarylka Napisano 23 Maja 2011 Napisano 23 Maja 2011 Przestańcie już z tymi średnimi, parą w nogach i mega dystansami bo mi się smutno robi ;-p :-) Ej! Nie znam żadnej, która lubi jeździć w taki sposób. Bardzo proszę mnie nie posądzać o to, że mam fazę w temacie km czy pary itp. Zastanawiam się, jak wyglądają możliwości kobiet w stosunku do mężczyzn.
Yuurei Napisano 23 Maja 2011 Napisano 23 Maja 2011 Myślę, że takie stosunki wyglądają dobrze o ile facet nie jest homo Tak serio to nikogo się konkretnie nie czepiam ale jak czytam te wszystkie poustawkowe wypowiedzi to często odnoszę wrażenie, że liczy się tylko dystans i prędkość - radość, turystyka, walory poznawcze, pamiątki w postaci zdjęć nikogo nie interesują
bobiik Napisano 23 Maja 2011 Napisano 23 Maja 2011 To wszystko jest z przymrużeniem oka(-: Liczy się frajda(-: Też bym porobił fotki i coś pozwiedzał.
RudaMarylka Napisano 23 Maja 2011 Napisano 23 Maja 2011 Myślę, że takie stosunki wyglądają dobrze o ile facet nie jest homo Tak serio to nikogo się konkretnie nie czepiam ale jak czytam te wszystkie poustawkowe wypowiedzi to często odnoszę wrażenie, że liczy się tylko dystans i prędkość - radość, turystyka, walory poznawcze, pamiątki w postaci zdjęć nikogo nie interesują Widocznie braknie jakiejś duszy artystycznej, np w postaci Twojej osoby ---> ---> Pieterekt: nie ma problemu - zapraszam jutro o 6 rano do Bielańskiego
pietrekt Napisano 24 Maja 2011 Napisano 24 Maja 2011 Przepraszam bardzo ale chyba zaspalem. pracuje niestety od 8 do 16-tej od poniedzialku do piatku. czy moge poprosic o jakis dodatkowy termin w godzinach po drugim sniadanku ? : licze na zrozumienie
RudaMarylka Napisano 24 Maja 2011 Napisano 24 Maja 2011 Przepraszam bardzo ale chyba zaspalem. pracuje niestety od 8 do 16-tej od poniedzialku do piatku. czy moge poprosic o jakis dodatkowy termin w godzinach po drugim sniadanku ? : licze na zrozumienie A dzień dobry, Dzisiaj nic nie straciłeś, gdyż zeszło mi się na regulowaniu bloków, a nie jeżdżeniu. 6.00 dlatego, że ja pracuję od 8.30 - do 16.30. Poza tym, praca po pracy i jeszcze masa innych zobowiązań - nie da rady
pietrekt Napisano 24 Maja 2011 Napisano 24 Maja 2011 Czy nie moglibysmy się umówić na weekend ? 6 rano to taka godzina, że bardzo łatwo zaspać.... w tygodniu nastawiam budzik na tę godzinę i nie zawsze daję radę tak rano wstać. skoro nie masz czasu wieczorami to umów się ze mną na weekend, jest duża szansa, że pogoda będzie ładna. Marysiu, daj się namówić pozdrawiam, pietrek
RudaMarylka Napisano 24 Maja 2011 Napisano 24 Maja 2011 Niestety tak to właśnie jest. Weekend - być może. Szukam towarzysza/towarzyszki do spontanicznych jazd - jeśli będę się wybierała, odezwę się śledź także wątek jak widzisz zawsze się na ogóle umawiamy na śmiganko
pietrekt Napisano 25 Maja 2011 Napisano 25 Maja 2011 zawsze w pracy przeglądam forum. czasami po całym dniu pracy przy komputerze w domu już w ogólę nie włączam peceta. może uda się faktycznie kiedyś razem pojechać do puszczy. zawsze razem jest weselej. do tej pory jak jeżdżę sam to jedyną atrakcją jest playerek mp3 i muzyka grająca podczas jazdy. ale wiadomo, nie ma to jak z kimś pogadać przy okazji. także będę cierpliwie czekać na jakiś sygnał. fajnie by było przejechać razem kilka kilometrów pozdrawiam, pietrek
RudaMarylka Napisano 26 Maja 2011 Napisano 26 Maja 2011 Jadzie kto na masę jutro - piraty drogowe? ... tym razem nie wykręcę na Tatry
ukaniex Napisano 26 Maja 2011 Napisano 26 Maja 2011 Ktoś wie gdzie od ręki nagwintują mi suport w naszym pięknym mieście? Śniegockiej i Broniewskiego odpada. Jutro spróbuje w PLUS.
pomirot Napisano 27 Maja 2011 Napisano 27 Maja 2011 Ktoś wie gdzie od ręki nagwintują mi suport w naszym pięknym mieście? Śniegockiej i Broniewskiego odpada. Jutro spróbuje w PLUS. Jest szansa, że w Legionie na Górczewskiej lub na Spójni. Już mi kilka razy pomogli alarmowo. Tylko najlepiej podjechać bez umawiania się, bo tak na ogół nikt nie ma czasu
bobiik Napisano 27 Maja 2011 Napisano 27 Maja 2011 Jadzie kto na masę jutro - piraty drogowe? ... tym razem nie wykręcę na Tatry Pewnie będę z Safianem(-:
RudaMarylka Napisano 27 Maja 2011 Napisano 27 Maja 2011 Do zobaczenia w tłumie Jeszcze jeden zapowiadający się news: http://cia.media.pl/ Też warto być
ukaniex Napisano 27 Maja 2011 Napisano 27 Maja 2011 Jest szansa, że w Legionie na Górczewskiej lub na Spójni. Już mi kilka razy pomogli alarmowo. Tylko najlepiej podjechać bez umawiania się, bo tak na ogół nikt nie ma czasu Byłem w PLUS, na wtorek dopiero. Pojechałem do Legion na Górczewskiej (jakże po drodze, co nie... ). Po 15min (w rzeczywistości prawie 60min) oczekiwania na Pana fachurmana, okazało się że nie był to rzeczony suport... Dogorywa bębenek w 240s. Nie opłaca się zamawiać nowego gdyż to koszt 500zł za sam bęben bez ratchetów. Jestem wściekły. Czas poszukać nowych kół.
Mod Team safian Napisano 27 Maja 2011 Mod Team Napisano 27 Maja 2011 Przypominam, że dzisiejsza masa rusza spod Placu Bankowego a nie spod Kolumny Może Obama też pojedzie ^^
daro77 Napisano 27 Maja 2011 Napisano 27 Maja 2011 @ukaniex Współczuje, koła spory wydatek. Mi coś od tygodnia tak strzela w suporcie że na 10m mnie słychać jak depne w pedał. Ale jakoś nie ma kiedy podjechać... Co do masy to godz. 15:10 i u mnie leeeeeeeje deszcz. Będzie wesoło..
Yuurei Napisano 27 Maja 2011 Napisano 27 Maja 2011 @ukaniex Współczuje, koła spory wydatek. Mi coś od tygodnia tak strzela w suporcie że na 10m mnie słychać jak depne w pedał. Ale jakoś nie ma kiedy podjechać... Jesteś pewien, że to suport a nie na przykład piach w uchwycie siodełka/sztycy? ;-)
RudaMarylka Napisano 27 Maja 2011 Napisano 27 Maja 2011 Przypominam, że dzisiejsza masa rusza spod Placu Bankowego a nie spod Kolumny Może Obama też pojedzie ^^ O! się nie doczytałam - dzięki
Sol Napisano 27 Maja 2011 Napisano 27 Maja 2011 Za masę może podziękuję, ale jutro jadę obadać Szczebel, o którym usłyszałem na emtb.pl Ponoć to jakiś fajny singielek gdzieś na trasie z Górki-Stara Dąbrowa-Dąbrówka czy coś w tym stylu. Skoro chłopaki enduro mówią, że fajny to musi je fajny
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.