Mod Team safian Napisano 6 Maja 2011 Mod Team Napisano 6 Maja 2011 Metro młociny, zwykle tam z tyłu, przy ławeczkach, jednak wystarczy objechać, na pewno nas poznasz No, to całkiem spore grono jutro się szykuje, super ^^ EDIT: O w tym miejscu: http://bit.ly/laweczki
pomirot Napisano 6 Maja 2011 Napisano 6 Maja 2011 Z chęcią się przyłączę W którym miejscu jest zbiórka? Stacja Metro Młociny od strony ZUS-u ups... coś mi nie odświeżyło Waszych postów
Yuurei Napisano 7 Maja 2011 Napisano 7 Maja 2011 Dzięki za dzisiejszą wycieczkę, wspólną jazdę i walkę z komarami ;-) Pamiątkowe zdjęcie z czerwonego szlaku w Kampinosie: oraz ślad: http://connect.garmin.com/activity/83989410
Mod Team safian Napisano 7 Maja 2011 Mod Team Napisano 7 Maja 2011 oh, oh, wielkie dięki za tracka, już się bałem, że nikt nie rejestruje. Buziak dla Ciebie > ^^ Bardzo przyjemna wycieczka, tempo też bardzo fajne, jednak nie trzeba zapierdzielać na maxa, aby się świetnie bawić. EDITL Da się to pobrać jako GPX, albo KML?
RudaMarylka Napisano 7 Maja 2011 Napisano 7 Maja 2011 Dobre, dobre No to mi pozostało już tylko pytanie, czy ktoś ze mną rusza w przyszłą sobotę na maraton bielański?
Yuurei Napisano 7 Maja 2011 Napisano 7 Maja 2011 EDITL Da się to pobrać jako GPX, albo KML? Pobrać się da tylko z tego co widzę trzeba mieć tam konto. Wtedy dodatkowo nad mapą pojawia się opcja "Eksportuj" i masz możliwość pobrania jako TCX, GPL i KML
bobiik Napisano 7 Maja 2011 Napisano 7 Maja 2011 Pamiątkowe zdjęcie z czerwonego szlaku w Kampinosie: Mogę nieśmiało liczyć na filmik ze zjazdu?
daro77 Napisano 7 Maja 2011 Napisano 7 Maja 2011 I my dziękujemy, szczególnie Ala dziękuje, mówi że jeszcze kilka razy i my będziemy na nią czekać Zajechaliśmy jeszcze na grzane piwko pod Gdańskim... Yuurei dzięki za foto i trasę, tylko mogliśmy poprosić tych biesiadników żeby fotkę cykneli, ale ze zdjęciami to zawsze tak, nikomu się robić nie chce a po potem każdy chce oglądać. Do następnego razu.
Yuurei Napisano 7 Maja 2011 Napisano 7 Maja 2011 Jasne. Jutro postaram się go udostępnić do oglądania. Dziś nie dam rady niestety już ;-) Mam nadzieję, że Pomirot nie będzie miał za złe jeśli nie wytnę jego "performensu" na szlaku. "Łacinę" mogę wypikać
Mod Team safian Napisano 7 Maja 2011 Mod Team Napisano 7 Maja 2011 A patrzyliśmy i nie widzieliśmy Was pod Gdańskim @RudaMarylka a jest jakaś strona WWW odnośnie tego wydarzenia? Niewykluczone, że gdybym naprawił manetkę to mógłbym się wybrać. @Yuurei byłbyś tak dobry i podesłałbyś mi to via @ na asafian@o2.pl, później na BS'ie ładnie opiszę cały wypad ^^
Publius Napisano 7 Maja 2011 Napisano 7 Maja 2011 Na Młocinach pozdrawiałem się dziś z jakąś ekipą, może to Wy? Pasowałoby do tracka (Niebieska Merida, czarna kurtka)
RudaMarylka Napisano 7 Maja 2011 Napisano 7 Maja 2011 @RudaMarylka a jest jakaś strona WWW odnośnie tego wydarzenia? Niewykluczone, że gdybym naprawił manetkę to mógłbym się wybrać. A proszę, jedyne jakie znalazłam - albo słabo szukałam Rajd bielański 14.05.11 Swoją drogą, wracając z Bartkiem przyszedł mi do głowy czaderski pomysł na moje problemy z postawą. Założyłam stary (długi) mostek, przesunęłam siodło na przód (aby ciężar ciała przenieść bardziej na przód roweru). Możliwe Alicja, że obie będziemy śmigać, a Panom pozostanie oglądanie naszych... plecków
daro77 Napisano 7 Maja 2011 Napisano 7 Maja 2011 A patrzyliśmy i nie widzieliśmy Was pod Gdańskim A my Was tak, machaliśmy ale pojechaliście dalej, chyba się tam też rozjechaliście...
mariusz123 Napisano 7 Maja 2011 Napisano 7 Maja 2011 Przepraszam za swoją nieobecność, po drodze wziąłem udział w dość nieprzyjemnym zdarzeniu z pieszym Wybiera się ktoś jutro do Kampinosu?
iksC Napisano 7 Maja 2011 Napisano 7 Maja 2011 Pewnikiem będę się gdzieś wybierał,może i Kampinos by się nadał trzeba jakoś powetować dzisiejsze straty. Pomirot, nie wymęczyli Cię do ostatniej kreski ? P.S. daro77, połamania szprych na jutrzejszym wyścigu.
mariusz123 Napisano 7 Maja 2011 Napisano 7 Maja 2011 Ale wszystko ok, co się wydarzyło? Wpadłem na starszą kobietę, prędkość była niewielka ale poszkodowana niefortunnie upadła, uderzając głową prawdopodobnie w krawężnik, została odwieziona do szpitala. Ze szczątkowych informacji udzielonych przez pogotowie doznała poważnego urazu głowy Będę jutro ok. 12 przy stacji metra Młociny, po kilku minutach wyruszę w stronę Truskawia
RudaMarylka Napisano 7 Maja 2011 Napisano 7 Maja 2011 Wpadłem na starszą kobietę, prędkość była niewielka ale poszkodowana niefortunnie upadła, uderzając głową prawdopodobnie w krawężnik, została odwieziona do szpitala. Ze szczątkowych informacji udzielonych przez pogotowie doznała poważnego urazu głowy Będę jutro ok. 12 przy stacji metra Młociny, po kilku minutach wyruszę w stronę Truskawia Współczuję. Mam nadzieję, że wszystko mimo stanu rzeczy pozytywnie się zakończy.
pomirot Napisano 7 Maja 2011 Napisano 7 Maja 2011 Dzięki wielkie za dzisiejszy wypad. Było bardzo sympatycznie Na liczniku z wraz z krótkim rajdem po Bielańskim wyszło 60km, więc nie źle. iksC: Dało radę, choć mocno dało się odczuć Twoją nieobecność. Co chwila gdzieś się gubiliśmy Yuurei: Coś Ty jeszcze nagrał oprócz zjazdu? Poza jednym sytuacyjnym ku..a to byłem powściągliwy. Gleby też nie kojarzę, więc wrzucaj. Najwyżej wymienię na jakiś czas szkła w okularach na ciemne pozdrawiam i do zobaczenie wkrótce
RudaMarylka Napisano 7 Maja 2011 Napisano 7 Maja 2011 Za to ja nadrabiałam za wszystkich dzisiaj (taki dzień)
RudaMarylka Napisano 7 Maja 2011 Napisano 7 Maja 2011 Chyba jak zawsze... Mnie gryzło coś innego, niżeli wiatr czy chęć (a niemożność) jechania szybciej Kosmatych - panowie...
iksC Napisano 8 Maja 2011 Napisano 8 Maja 2011 Zbrodnia nie pójść dziś na rower więc będę leniwie objeżdżał jakąś bliską lokację w ramach tzw. niezobowiązującej przejażdżki, w grę wchodzą Kabaty(najchętniej),bliski MPK, lub ew. bielański. Sprawa aktualna do <> 16.00.
Yuurei Napisano 8 Maja 2011 Napisano 8 Maja 2011 iksC: Dało radę, choć mocno dało się odczuć Twoją nieobecność. Co chwila gdzieś się gubiliśmy Kurcze, a tak się starałem :-) W sumie nawet mi się wydawało, że się nie zgubiliśmy ani razu poza chwilami niepewności i zaliczyliśmy całkiem ładną pętlę. Myślałem, że raczej na tempo będziesz narzekał ;-) Co do łaciny to tak, jest tylko to jedno k*&^%
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.