Skocz do zawartości

[Warszawa] Codzienne ustawki - wspólne jazdy

Ecia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Z chęcią się przyłączę :)

W którym miejscu jest zbiórka?

Stacja Metro Młociny od strony ZUS-u

ups... coś mi nie odświeżyło Waszych postów :icon_mrgreen:

• Mod Team
Napisano

oh, oh, wielkie dięki za tracka, już się bałem, że nikt nie rejestruje. Buziak dla Ciebie > :kiss: ^^

Bardzo przyjemna wycieczka, tempo też bardzo fajne, jednak nie trzeba zapierdzielać na maxa, aby się świetnie bawić.

EDITL Da się to pobrać jako GPX, albo KML? :)

Napisano

EDITL Da się to pobrać jako GPX, albo KML? :)

Pobrać się da tylko z tego co widzę trzeba mieć tam konto. Wtedy dodatkowo nad mapą pojawia się opcja "Eksportuj" i masz możliwość pobrania jako TCX, GPL i KML

Napisano

I my dziękujemy, szczególnie Ala dziękuje, mówi że jeszcze kilka razy i my będziemy na nią czekać :thumbsup:

Zajechaliśmy jeszcze na grzane piwko pod Gdańskim...

Yuurei dzięki za foto i trasę, tylko mogliśmy poprosić tych biesiadników żeby fotkę cykneli, ale ze zdjęciami to zawsze tak, nikomu się robić nie chce a po potem każdy chce oglądać.

Do następnego razu.

Napisano

Jasne. Jutro postaram się go udostępnić do oglądania. Dziś nie dam rady niestety już ;-)

Mam nadzieję, że Pomirot nie będzie miał za złe jeśli nie wytnę jego "performensu" na szlaku. "Łacinę" mogę wypikać ;)

• Mod Team
Napisano

A patrzyliśmy i nie widzieliśmy Was pod Gdańskim :)

@RudaMarylka a jest jakaś strona WWW odnośnie tego wydarzenia? Niewykluczone, że gdybym naprawił manetkę to mógłbym się wybrać.

@Yuurei byłbyś tak dobry i podesłałbyś mi to via @ na asafian@o2.pl, później na BS'ie ładnie opiszę cały wypad ^^

Napisano

Na Młocinach pozdrawiałem się dziś z jakąś ekipą, może to Wy? Pasowałoby do tracka :) (Niebieska Merida, czarna kurtka)

Napisano

@RudaMarylka a jest jakaś strona WWW odnośnie tego wydarzenia? Niewykluczone, że gdybym naprawił manetkę to mógłbym się wybrać.

A proszę, jedyne jakie znalazłam - albo słabo szukałam ;)

Rajd bielański 14.05.11

Swoją drogą, wracając z Bartkiem przyszedł mi do głowy czaderski pomysł na moje problemy z postawą. Założyłam stary (długi) mostek, przesunęłam siodło na przód (aby ciężar ciała przenieść bardziej na przód roweru). Możliwe Alicja, że obie będziemy śmigać, a Panom pozostanie oglądanie naszych... plecków :devil:

Napisano

Przepraszam za swoją nieobecność, po drodze wziąłem udział w dość nieprzyjemnym zdarzeniu z pieszym :(

Wybiera się ktoś jutro do Kampinosu?

Napisano

Pewnikiem będę się gdzieś wybierał,może i Kampinos by się nadał ;) trzeba jakoś powetować dzisiejsze straty.

Pomirot, nie wymęczyli Cię do ostatniej kreski :) ?

P.S. daro77, połamania szprych na jutrzejszym wyścigu.

Napisano

Ale wszystko ok, co się wydarzyło?

Wpadłem na starszą kobietę, prędkość była niewielka ale poszkodowana niefortunnie upadła, uderzając głową prawdopodobnie w krawężnik, została odwieziona do szpitala. Ze szczątkowych informacji udzielonych przez pogotowie doznała poważnego urazu głowy :(

Będę jutro ok. 12 przy stacji metra Młociny, po kilku minutach wyruszę w stronę Truskawia

Napisano

Wpadłem na starszą kobietę, prędkość była niewielka ale poszkodowana niefortunnie upadła, uderzając głową prawdopodobnie w krawężnik, została odwieziona do szpitala. Ze szczątkowych informacji udzielonych przez pogotowie doznała poważnego urazu głowy :(

Będę jutro ok. 12 przy stacji metra Młociny, po kilku minutach wyruszę w stronę Truskawia

Współczuję. Mam nadzieję, że wszystko mimo stanu rzeczy pozytywnie się zakończy.

Napisano

Dzięki wielkie za dzisiejszy wypad. Było bardzo sympatycznie :yes:

Na liczniku z wraz z krótkim rajdem po Bielańskim wyszło 60km, więc nie źle.

iksC: Dało radę, choć mocno dało się odczuć Twoją nieobecność. Co chwila gdzieś się gubiliśmy :D

Yuurei: Coś Ty jeszcze nagrał oprócz zjazdu? Poza jednym sytuacyjnym ku..a to byłem powściągliwy.

Gleby też nie kojarzę, więc wrzucaj. Najwyżej wymienię na jakiś czas szkła w okularach na ciemne :icon_mrgreen:

pozdrawiam i do zobaczenie wkrótce

Napisano

Zbrodnia nie pójść dziś na rower więc będę leniwie objeżdżał jakąś bliską lokację w ramach tzw. niezobowiązującej przejażdżki, w grę wchodzą Kabaty(najchętniej),bliski MPK, lub ew. bielański. Sprawa aktualna do <> 16.00.

Napisano

iksC: Dało radę, choć mocno dało się odczuć Twoją nieobecność. Co chwila gdzieś się gubiliśmy :D

Kurcze, a tak się starałem :-) W sumie nawet mi się wydawało, że się nie zgubiliśmy ani razu poza chwilami niepewności i zaliczyliśmy całkiem ładną pętlę. Myślałem, że raczej na tempo będziesz narzekał ;-)

Co do łaciny to tak, jest tylko to jedno k*&^% :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...