Mod Team safian Napisano 5 Maja 2011 Mod Team Napisano 5 Maja 2011 @UP Jeden dzień w tygodniu na wyspanie się, 11 to zdecydowanie za wcześnie @Yuurei: Przecież my wszyscy (raczej w zdecydowanej większości) to niedzielni rowerzyści ^^ Co to jest 3kkm, przeskakuje Ci przy tak niskim przebiegu?
Yuurei Napisano 5 Maja 2011 Napisano 5 Maja 2011 Przeskakiwać nie przeskakuje ale jest rozciągnięty ponad normę i zjada kasetę. Nowa jest już w drodze ;-) Zresztą to i tak niezły przebieg. Parę lat wstecz jak jeździłem więcej to Whippermany zajeżdżałem po jakimś 1000-1500 km. Tyle, że wtedy jeździłem na twardszych przełożeniach. Teraz bardziej "kadencyjnie" się staram.
iksC Napisano 6 Maja 2011 Napisano 6 Maja 2011 Panowie, nie ma co demonizować, przecież pies daleko własnego ogona nie wyprzedzi Innymi słowy tempo podlega korekcie, ponieważ wyjeżdżamy razem i tak zazwyczaj wracamy. Gdy będzie ktoś o mocniejszym tempie to tez (raczej)na mnie gdzieś pewnie zaczeka lub dostosuje predkosc majac na uwadze charakter wycieczki,a jeśli inni beda jechac jeszcze wolniej to moje ryzyko. Przypominam, że TEŻ nalezę do niedzielnych rowerzystów wyjeżdżając RAZ na tydzień, a niekiedy tylko dwa/tydzień więc tworzy się to jakiś nierealistyczny wizerunek, który muszę zburzyć :/. Z mojej strony 10-ta mogłaby spokojnie być.
Yuurei Napisano 6 Maja 2011 Napisano 6 Maja 2011 Niedzielny rowerzysta to nie jest osoba, która wyciąga rower raz w tygodniu (z reguły w niedzielę) tylko nie potrafi jeździć, brakuje mu techniki i po paru kilometrach zaczyna zygzakować z braku kondycji ;-) Dlatego uważam się za niedzielnego rowerzystę (mimo, iż na rowerze jestem codziennie jeżdżąc nim do pracy ).
iksC Napisano 6 Maja 2011 Napisano 6 Maja 2011 A to sorry, myślałem,że wyciąganie roweru w niedzielę wystarczy na członkostwo w tym elitarnym klubie ale zaczynam pojmować jak dotkliwie się myliłem, trzeba o wiele bardziej się postarać Dobrze, że nie przyjmujecie byle kogo
Mod Team safian Napisano 6 Maja 2011 Mod Team Napisano 6 Maja 2011 Lasek Bielański za ~40-50 minut? :F
Yuurei Napisano 6 Maja 2011 Napisano 6 Maja 2011 Dobrze, że nie przyjmujecie byle kogo Nawet w "najgorszości" trzeba być "najlepsiejszym" ;-)
daro77 Napisano 6 Maja 2011 Napisano 6 Maja 2011 Jestem żywo tym Kampinosem zainteresowany, jak dobrze rozumiem metro Młociny, tylko godzina w końcu jaka ? Jeśli o mnie samego chodzi to 99%, nie wiem czy uda mi się dziewczynę przekonać. Tylko ona raczej tempo na 20 niż 30. Najwyżej się odłączymy, w każdym razie chciałbym w końcu ten Kapinos zaliczyć...
RudaMarylka Napisano 6 Maja 2011 Napisano 6 Maja 2011 UWAGA! Jadę Co Panowie powiedzą na około 11, 11.30 Młociny? Tempo, tempo... Najmilej jest słuchać tempa bicia własnego serca, kiedy ledwo się toczy na wydmę pupal
Mod Team safian Napisano 6 Maja 2011 Mod Team Napisano 6 Maja 2011 No po prostu cholery można dostać. Dziś poszła sprężyna w prawej manetce i cyngle mi nie odbijają, co prawda nie wpływa to na pracę przerzutek i jakoś zmieniać się da, ale jest to neizwykle irytujące. Postaram się jutro być. Mnie pasuje 11
Yuurei Napisano 6 Maja 2011 Napisano 6 Maja 2011 To w końcu 10 czy 11? ;p Postaram się przyjechać chociaż nie wiem czy dzisiejszy Bielański nie wyjdzie mi bokiem. Ale to jednak fajny lasek jest. 25 km. po nim i zero nudy
Mod Team safian Napisano 6 Maja 2011 Mod Team Napisano 6 Maja 2011 O której byłeś, ja byłem ok 13-15 i faktycznie, był jeden biker, którego kilkukrotnie minąłem
Yuurei Napisano 6 Maja 2011 Napisano 6 Maja 2011 W podobnych godzinach. Ale mijałem tylko jednego rowerzystę w takim niebieskim stroju co mi się kojarzył z WKK. Jakoś nie był do Ciebie podobny ;-)
RudaMarylka Napisano 6 Maja 2011 Napisano 6 Maja 2011 Ja bardzo proszę o 11, bardzo by mi to ułatwiło organizację dnia jutrzejszego
Yuurei Napisano 6 Maja 2011 Napisano 6 Maja 2011 Dla mnie może być i 11. Zawsze więcej snu Daro przekonaj kobitę. Da radę. Najwyżej wycinaki wyrwą do przodu a my będziemy podziwiać piękne okoliczności przyrody :>
RudaMarylka Napisano 6 Maja 2011 Napisano 6 Maja 2011 Jestem za, Pań jak najwięcej ale tylko pod warunkiem, że ogarniemy się z czasem... Tzn, ostatni dystans to i tak było długo. Z pewnością nikt nie pojedzie na przód, zostawiając kogokolwiek samego na szlaku.
Mod Team safian Napisano 6 Maja 2011 Mod Team Napisano 6 Maja 2011 Gdyby ktoś mógł wziąć troszkę WD-40 byłbym niezmiernie wdzięczny, potrzebuję wypłukać nim manetki, może zaczną działać @Yuurei: Niebiesko-biało bluza + czarne, długie, obcisłe spodnie
bobiik Napisano 6 Maja 2011 Napisano 6 Maja 2011 Potwierdzam obecność(-: Jutro 10 młociny Jeżeli będzie 11 to też dobrze(-:
Yuurei Napisano 6 Maja 2011 Napisano 6 Maja 2011 @Yuurei: Niebiesko-biało bluza + czarne, długie, obcisłe spodnie Czyli się widzieliśmy :-) Uniosłem nawet rękę i powiedziałem "Cześć" jak się mijaliśmy za pierwszym razem :]
Mod Team safian Napisano 6 Maja 2011 Mod Team Napisano 6 Maja 2011 Jeżeli nie odpowiedziałem to faktycznie ja, miałem słuchawki i mogłem nie zauważyć, sorki Nieśmiało ponawiam prośbę o zabranie WD-40 ^^
Yuurei Napisano 6 Maja 2011 Napisano 6 Maja 2011 Z tego co pamiętam to odpowiedziałeś nieśmiało podnosząc dłoń na kierownicy ;-) Niestety WD-40 nie mam. Mam GT-85 :> Czyli rozumiem: jutro o 11 przy stacji metra Młociny, si?
Mod Team safian Napisano 6 Maja 2011 Mod Team Napisano 6 Maja 2011 To ja już nie pamiętam, może jednak to nie ja, jutro zobaczymy, mniejsza z tym Mógłbyś wziąć GT-85, miałem to samo, ale jak chciałem użyć to okazało się, że ktoś nie wstrząsnął i całe sprężone powietrze wyleciało i nie działa 11, 11 ^^
mariusz123 Napisano 6 Maja 2011 Napisano 6 Maja 2011 Z chęcią się przyłączę W którym miejscu jest zbiórka?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.