Skocz do zawartości

[Warszawa] Codzienne ustawki - wspólne jazdy

Ecia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Spotkaliśmy dziś w bielańskim chyba z jednego rowerzystę(-: Zrobiliśmy jeszcze jedno kółko i paręnaście podjazdów pod górkę(-: Mi się nie udało wjechać na samą góre )-:

Może nieśmiało,Kampinos we wtorek?

Napisano

Byłem wczoraj przelotem przez Bielański i nie spotkałem nikogo. Może dlatego, że to była 21 ;)

Mogę się podłączyć jakby co, tyle że z uwagi na obowiązki pozacyklistyczne ruszam w trasy ok. 7 lub ok. 19.

Napisano

Safian, pogromca pedałów. icon_mrgreen.gif

Czy wiecie gdzie z w-wie można dostać gacie Craft?

Chciałbym od kolegi z forum kupić, ale nie wiem czy rozmiar S będzie odpowiedni. confused.gif

Napisano

To pewnie ja bym był, przynajmniej przed deszczem byśmy zdążyli. Tylko takie rewelacje trzeba zgłaszać z większym wyprzedzeniem bo o tej porze porządni ludzie kładą się powoli spać, w każdym razie w dzień wolny ;)

Widzę, że pozostałych zniechęcił planowany opad atmosferyczny...

Napisano

Kurcze dzisiaj odpuszczę sobie trening bo się też miał wybrać z WKK chociaż nie należę do tego klubu...bo już w sumie dzisiaj jezdziłem....hi hi ale zimno, nie dość,że zle się ubrałem to jeszcze miałem letnie rękawiczki:/.

Napisano

Awaria usunięta(-:

Będę dziś na klaudyny.Zaczyna się o 18.

Możemy sie spotkać pod ,,rurą,,mostem gdańskim po stronie centrum o 17,30 ?

Napisano

Panowie, ten wybór to tak z pełną premedytacją ? W lasku b. byliśmy nie dalej jak 48h temu, a na most wszyscy mają znacznie bliżej... wracać w deszczu do domu też bliżej ;)

Napisano

ja bym wolał na most, ale bobiik zaproponował to się dostosuję.

Z ostatniej chwili(-:

Ruszamy na most siekierkowski.

To spotkamy sie chyba już tam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...