Skocz do zawartości

[Warszawa] Codzienne ustawki - wspólne jazdy

Ecia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

No kurde szkoda,że dopiero teraz to przeczytałem bo właśnie wróciłem z tamtych okolic i chyba ciebie widziałem jeśli jechałeś główną drogą nr 78 z Piaseczna?.Po drodze widziałem grupę szosowców.Machnąłem do nich a oni nic nawet nie drgnęli :P:/.

Napisano

Namiot na plecy i noclegi gdzie nocka zastanie ;-)

Raczej miałem na myśli tempo biwakowe. :D

Niestety "pogruchotałem" sobie nogi i ledwo po schodach wchodzę. mellow.gif

Napisano

Nie wiecie może czy prom na Burakowie już działa? A jeżeli nie to kiedy startuje?

Wszelakie promy startują od 7 maja.

Napisano

Ja się pytam gdzie Marylka była? (-:

Hje HJe..

Zważywszy na brak przygotowań do wyjazdu następnego dnia wybrała mniejsze zuo i popędziła po zakupy oraz do lasku bielańskiego ;-p

Taki świński spontan...

• Mod Team
Napisano

Z kilku naszych przejazdów:

73.35km / 21.79kmph

107.36km / 17.65kmph (tu rozwaliłem pedał na ~70km, więc zwolniliśmy+dużo prowadzenia roweru przez błoto)

27.74km / 20.55kmph

103.77km / 22.48kmph

Napisano

Ja zaraz wyruszam tylko nie wiem gdzie,ale pewnie mało zrobię km:/.Kiedyś to się jeździło w deszczu 60 km:P tak było 2 lata temu,ale to kiedyś:D,a teraz to się nawet człowiekowi tyłka nie chcę ruszyć.A w przyszłą sobotę wyruszam w trasę.Zaraszam za powiem wycieczkę może ktoś chętny jest na 100 ? Bo niestety nie pojechałem wtedy co miałem jechać do Warki.

Napisano

Jakim tragicznym stanem atmosferycznym? Zresztą nie ma złej pogody, jest złe ubranie. ;-p

Kurcze, chwalą się trasami po 100 km. ze średnią 30 kmh a tutaj parę kropel i takie coś. :-)

• Mod Team
Napisano

Jednak wyszliśmy, ustawiliśmy się na szybko, zrobiliśmy dwie rundki w lasku bielańskim, rozwaliłem drugi pedał i wróciłem, Bobik i Artur chyba jeszcze tam śmigają :)

Napisano

Safian - niszczyciel pedałów :-D

Najgorsze jest to, że mój jeden Time też już dokonuje żywota. Eh. Ja sobie dziś zrobiłem krótką rundkę na Młociny przez Bielański. Fajnie, pusto, rześko..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...